Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Buna seara Japonici
Japonici as vrea sa va intreb si eu ceva,prietena mea vrea sa o cheme pe mama ei in Japonia definitiv,prietena mea are viza permanenta ,o poate chema pe mama ei in japonia(definitv)?sau i trebuie cetatenia japoneza ca sa o poata chema pe mama ei in jap.(definitiv)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

quote:
Originally posted by devylla

Buna seara japonici!
Vin si eu cu o intrebare.Exista persoane care au cumparat sau cumpara carti online din Romania?Si daca da as vrea si eu niste detalii.
O seara placuta tuturor!

Eu am cumparat on-line carti de cateva ori de la Diverta:am fost multumita de ei.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Paula cu viza definitiva nu are sanse sa o cheme definitiv,daca si-ar lua cetatenia cine stie...trebuie sa se informeze.
Dar stiu ca exista o viza speciala,in cazul in care ai de ex:un parinte in Ro si nu mai are alte rude in tara,se poate cere viza aceasta care se acorda pe 2-3 ani.Asta am auzit mai demult,inca nu stiu daca e valabil sau nu.

Bianca si care au fost taxele?Ma refer cum procedeaza sa trimita aici si cat costa.Multumesc de raspuns!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Paula cu viza definitiva nu are sanse sa o cheme definitiv,daca si-ar lua cetatenia cine stie...trebuie sa se informeze.
Dar stiu ca exista o viza speciala,in cazul in care ai de ex:un parinte in Ro si nu mai are alte rude in tara,se poate cere viza aceasta care se acorda pe 2-3 ani.Asta am auzit mai demult,inca nu stiu daca e valabil sau nu.

Bianca si care au fost taxele?Ma refer cum procedeaza sa trimita aici si cat costa.Multumesc de raspuns!

paula cu viza speciala cred ca va avea sanse...mamica mea a optinut
viza de 3 ani (cu acest motiv)....a durat 5 luni pana sau gandit sa ne-o dea multa bafta

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

paula_mea iti trimit PM

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Devylla,Hanako va multumesc mult
Deci mama ei poate sta in japonia doar 3 ani ci nu definitiv.
Hanako cum adica viza "speciala"?cum se obtine aceasta viza?ce conditii se cer pt. a obtine aceasta viza?scuza-ma ca ti-am pus o gramada de intrebari

Mergi la inceput

Sabina,nu m-a costat foarte mult.
Pentru mai multe detalii,intra pe www.dol.ro
Pupici.

Si,un intaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarziat LA MULTI ANI pt. 10 septembrie!

Bianca

Mergi la inceput

Bianca merci de informatii,am sa intru pe link.Si de asemenea,multumesc de urari,

Mergi la inceput

Bianca,dar cei de la dol,fac livrari internationale?Tu ai comnandat de aici?Ca nu am gasit sa spuna de livrari internationale.

Mergi la inceput

Da.Eu am comandat de la ei;si am fost multumita.doar ca au durat ceva timp pachetele.

Bianca

Mergi la inceput