Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaluidavid spune:
Hisashiburi!
Ce mai faceti?
Nu am timp sa citesc acum din urma
asa ca nu sunt la curent,sper insa ca sunteti bine cu totii.
Ce am citit de pe pagina asta,vorbiti de carnet si amenzi,ei uite ca joi tocmai ce am luat si noi o amenda:am fost in Tokyo la vara-mea si am lasat masina parcata langa un parculet din apropiere,altundeva nu am avut unde.
Ne-au taxat cu 15.000 si 2 puncte jumate din carnet.Carnetul sotului,nu al meu ![]()
Saptamana viitoare vine mama incoace,abia astept si pe 18 mi-au programat cezariana asa ca scap de burtoi mai repede

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe
www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David
Poze cu noi
Lia spune:
quote:
Originally posted by nickolle
Fetelor ati auzit de o gripa(cred ca gripa e din cate am inteles eu) numita アヂィノウイルス(am scis in katagana pt ca eu am primit in mesaj si nu stiu sigur cum se citeste sau cum numeste in romana si nu vreau sa zic vreo prostie)?Cica se ia in special de la piscina si ca e foarte nasoala! Eu nu am copii, dar nepotelul meu e bolnavior de asa ceva! E de aproape o saptamana in spital cu febra foarte mare 38-40 si sta saracutu si acum in perfuzii! Am inteles ca se transmite si la adulti! Mai multe detalii nu stiu dar mai revin cand mai aflu! Eu le urez multa sanatate la bb vostri (am vazut cateva poze si sunt dulci tare) si voua la fel, si sa va traiasca!
Bia
e vorba de un adenovirus(asa se "traduce" ce-ai scris tu cu katakana)..sunt o gramada de adenovirusuri care bantuie,ei le numesc "kaze"-raceala,au o caruta dintr-astea.nu e gripa,ca atunci ii spuneau "influenza".sanatate nepotului.
nickolle spune:
Mers ca m-ai luminat!M-am tot gandit si eu, oare de ce nu ii zice "influenza"? Dar nu m-am prins, stiu eu ceva japoneza dar mai am muuuult...

.Chiar nu mai auzisem de asa ceva si m-am gandit ca e vreo ciudatenie dinasta aparuta recent........si hop sa vin si eu cu o noutate dar se pare ca toata lumea, mai putin eu ![]()
, stia deja. Gomennasai
!
devylla spune:
wow Stefania,ce repede a trecut timpul si deja mai e putin si nasti!
Multa bafta la cezariana!refacere rapida si bebelina Patricia sa fie sanatoasa si mancacioasa!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Dandush spune:
quote:
Originally posted by nickolle
Mers ca m-ai luminat!M-am tot gandit si eu, oare de ce nu ii zice "influenza"? Dar nu m-am prins, stiu eu ceva japoneza dar mai am muuuult....Chiar nu mai auzisem de asa ceva si m-am gandit ca e vreo ciudatenie dinasta aparuta recent........si hop sa vin si eu cu o noutate dar se pare ca toata lumea, mai putin eu
, stia deja. Gomennasai
!
Bia
Ei uite ca eu nu stiam

D.K.
nickolle spune:
yes yes yes
! Am reusit! Ma bucur ca a fost utila pt cineva informatia mea! Cu placere
!
Deserted spune:
Buna toata lunmea, am si o nelamurire: Ce distanta este intre japonia si romania, eu stiu de 17000 mile, gresesc???
Stie cineva distanta exacta???
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine.
Dandush spune:
12.000 km. , dar se poate sa ma insel. Acum transforma-le
tu in mile ca eu nu ma pricep 
D.K.
hanako2004 spune:
BUNA JAPONICI
MAMALUIDAVID ITI DORESC NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE SI TIE SI LA BEBELINA(PATRICIA)HIHIHI..SI EMILICA MEA TREBUIA SA SE NUMEASCA PATRICIA...IAM SPUS ASA PANA AM FACUT CERTFICATUL DE NASTERE![]()
HIHIHI ATUNCI NE-AM RAZGANDIT SI AM NUMITO EMILY![]()
- NUMAI SANATATE 
SI SA PAPE MULT
VA DORESC O ZI BUNA TUTUROR[PUP]
DEVYLLA CE NE MAI SPUI DE NUNTA TA?
MULTI PUPICI[PUP]
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06

POZICI NOI
EMILY comoara noastra
poze