Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(24)
Raspunsuri - Pagina 18
irina.c. spune:
Dragelor,azi e prima mea zi de servici dupa aproape doi ani jumatate.Rugati-va sa ma reobisnuiesc repede!Va doresc o zi frumoasa ,cu multa bucurie in Domnul nostru Iisus Hristos!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
star33 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Dragelor,azi e prima mea zi de servici dupa aproape doi ani jumatate.Rugati-va sa ma reobisnuiesc repede!Va doresc o zi frumoasa ,cu multa bucurie in Domnul nostru Iisus Hristos!
Irina, mult succes, iti tinem pumnii!! Sa dea Domnul ca noul inceput sa iti fie cu folos si sa te bucure !
Am primit si eu de la Sophia niste carti: Parinti duhovnicesti contemporani, Arhim. Heruvim Karambelas, vol 1+2 si Patericul Lavrei Sfantului Sava. Abia le-am rasfoit, dar sunt super-super
adita spune:
Fetelor, am revenit din concediu. daca aveti timp si bunavointa, rugati-va si pentru mine, ca ma asteapta a patra cezariana. desi ginecologul zice ca n-ar fi o problema, ma cam influenteaza familia care e foarte panicoasa, si imi cam zdruncina increderea.
Adriana
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
fdoina spune:
cred ca's prima care citeste, nu pot sa zic decat Doamne ajuta, Maica Domnului sa te aiba in paza!
m-ai emotionat
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by adita
Fetelor, am revenit din concediu. daca aveti timp si bunavointa, rugati-va si pentru mine, ca ma asteapta a patra cezariana. desi ginecologul zice ca n-ar fi o problema, ma cam influenteaza familia care e foarte panicoasa, si imi cam zdruncina increderea.
Adriana
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
acum am vazut! Doamne ajuta draga mea!!!!!!!!!!!!!!!!! eu ma bucur ENORM! sa nu te temi, va fi bine! si eu am fost in niste situatii limita, dar Dumnezeu nu m-a lasat
irina.c. spune:
Felicitari!!!Sarcina usoara si bebic sanatos!Doamne ajuta sa fie totul bine.Cu rugaciunile Sfantului Nectarie sunt sigura ca totul va fi in regula!Ce mult ma bucur pentru voi!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by adita
Adriana
Am citit mai devreme , la servici pe la 19.00si ti-am vazut si comorile.Niste scumpi, mai ales fetita.Sa va traiasca !Sarcina usoara si DD VA AVEA GRIJA DE TINE!CURAJ!AI DOVEDIT-O !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"