Cum arata Dumnezeul tau?
Pentru fiecare, Dumnezeu arata altfel.
Pentru unii, e un mosh atotputernic cc care aude cel mai mic gind necuviincios, facindu-te sa stai intr-o continua teama de a nu gindi ceva ce l-ar supara, devenind ipocrit cu tine insutzi.
Pentru altzii, e bun shi ingaduitor, iertind tot, trebuie numai sa-l rogi, shi care nu are nici un fulger cu care sa te trazneasca atunci cind gresheshti.
Multzi nu au notziunea de dumnezeu biblic, ci doar cred intr-o fortza care-i protejeaza, dar careia nu trebuie sa-i shi faca pe plac.
Probabil ca mai sint shi alte categorii, de exemplu matematica poate fi dumnezeul cuiva, sau steaua polara
Deci, cum arata Dumnezeul vostru?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
mate spune:
Uite,pot sa-ti spun cum arata cand eram eu mica,mai bine zis cum imi inchipuiam eu ca arata: un mos cu barba care sta la un panou cu butoane si butoneaza de zor rezolvand fiecare problema din lumea asta.
Dar asta era cand eram mica.A incetat demult sa mai arate intr-un fel pentru mine...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
adusca spune:
quote:
Originally posted by mate
un mos cu barba care sta la un panou cu butoane si butoneaza de zor
cre'ca butona pe DC
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
zozela spune:
Dumnezeul meu..Dumnezeul meu este taina,mistic,nevazut..Dumnezeul meu ma suporta mereu,Dumnezeul meu ma lasa sa cad si sa ma ridic...imi da putere,zambete,fericire..Cam asa e Dumnezeul meu!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
vikinga spune:
E simplu, pt mine Dumnezeu iubeste si iarta. Nu-l vad ca pe un judecator care pesdepseste ci simt acea dragoste de mama care iubeste neconditionat si iarta cu toata inima asteptinnd-ne la El.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
nematics spune:
quote:
Originally posted by vikinga
E simplu, pt mine Dumnezeu iubeste si iarta. Nu-l vad ca pe un judecator care pesdepseste ci simt acea dragoste de mama care iubeste neconditionat si iarta cu toata inima asteptinnd-ne la El.
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
un laureat al premiului Nobel a spus
" I don't believe in his mercy, I believe in his wisdom"
greieras spune:
Dumnezeul meu este un D-zeu al prezentului. Cand eram mica si eu mi-L imaginam batran, dar acum stiu ca de fapt nu are varsta, si mi-L imaginez vesnic tanar. Am vazut nu de mult o poza in National Geographic cu galaxiile care aratau ca milioane de stele pe cer. Si sunt miliarde de galaxii care contin miliarde de stele. Dumnezeul meu le-a creat...tot infinitul acesta pentru El este limitat. Universul nu-L poate cuprinde.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze
poze recente
Pasti 2006
DARAEL spune:
Ciudat.... nu m-am gandit niciodata “cum arata”.....
Sa incerc:
Dumnezeu
E tainic,
Dar
Poate fi descoperit de oricine
In Zambetul unui Copil
In Cantecul Privighetorii
In Parfumul Trandafirului
In Mangaierea Ierbii sub talpa goala
In Ochii Iubitei
Sau in Imbratisarea Parintelui cand iti spune Noapte buna......
Ce sa mai spun ?
In Tot si Toate
Putem sa-l Descoperim pe Dumnezeu
Caci
Poate cuprinde tot Universul in palma sa
Dar in acelasi Timp
E ascuns si in Inima unui Om....
In Inima tuturor...
Si a Ta cititorului
Si a celui de langa tine.....
Trebuie doar sa descoperi asta
O fi greu, o fi usor ?
Cine poate spune daca nu incercam ?
Pace tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Jocelyn spune:
Dumnezeul meu este un Dumnezeu al dreptatii. Este nemarginit, in putere si in dragoste. Este Dumnezeul care ma mustra atunci cand gresesc, care ma ajuta sa ma ridic si care intotdeauna are rabdare cu mine. Un Dumnezeu care ma incurajeaza si care ma face fericita. Dumnezeul care guverneaza Universul si alaturi de care nu-mi este teama pentru viitor. Un Dumnezeu care imi da pace si ma linisteste. Dumnezeul care imi raspunde prompt la cele mai stupide cereri ale mele. Dar, mai important decat toate aceste lucruri, este Dumnezeul care ma invata (sunt in plin proces...) sa iubesc si sa aduc bucurie celor din jurul meu. Este Dumnezeul in care am ales sa ma incred totdeauna pentru ca este Dumnezeul care s-a coborat la nivelul unui om pacatos si s-a jertfit pentru mine ca astfel sa pot fi salvata. Este sacrificiul suprem si modelul vietii mele. Este motivul pentru care merita sa traiesc altfel.
Iov 38:"Si Domnul a raspuns lui Iov din mijlocul furtunii si a zis:
4. Unde erai tu, cand am intemeiat pamantul? Spune-Mi, daca stii sa spui.
5. Stii tu cine a hotarat masurile pamantului sau cine a intins deasupra lui lantul de masurat?
6. In ce au fost intarite temeliile lui sau cine a pus piatra lui cea din capul unghiului,
7. Atunci cand stelele diminetii cantau laolalta si toti ingerii lui Dumnezeu Ma sarbatoreau?
8. Cine a inchis marea cu porti, cand ea iesea navalnica, din sanul firii,
9. Si cand i-am dat ca vesmant negura si norii drept scutece,
10. Apoi i-am hotarnicit hotarul Meu si i-am pus porti si zavoare
11. Si am zis: Pana aici vei veni si mai departe nu te vei intinde, aici se va sfarama trufia valurilor tale?
12. Ai poruncit tu diminetii, vreodata in viata ta, si i-ai aratat aurorei care este locul ei,
13. Ca sa apuce pamantul de colturi si sa scuture pe nelegiuiti de pe pamant?
16. Ai fost tu pana la izvoarele marii sau te-ai plimbat pe fundul prapastiei?
17. Ti s-au aratat oare portile mortii si portile umbrei le-ai vazut?
18. Ai cugetat oare la intinderea pamantului? Spune, stii toate acestea?
19. Care drum duce la palatul luminii si care este locul intunericului,
20. Ca sa stii sa-l calauzesti in cuprinsul lui si sa poti sa nimeresti potecile care duc la el acasa?
21. Tu stii bine, caci atunci erai nascut si numarul zilelor tale e foarte mare.
22. Ai ajuns tu la camarile zapezii? Ai vazut tu camarile grindinei,
23. Pe care le tin deoparte pentru vremuri de stramtorare, pentru zilele de batalie si de razboi?
24. Unde se risipesc aburii si se raspandeste pe pamant vantul de la rasarit?
25. Cine a sapat albie puhoaielor cerului si cine a croit drum bubuitului tunetului,
26. Ca sa ploua pe un pamant nelocuit si pe o pustietate unde nu se afla fiinta omeneasca
27. Si sa adape tinuturile sterpe si uscate si sa scoata pajiste de iarba din intinderea plesuva?
28. Are ploaia un tata? Cine a zamislit stropii de roua?
29. Din sanul cui a iesit gheata? Si cine este cel ce naste promoroaca din cer?
30. Apele se incheaga si se intaresc ca piatra si fala marii se face sloi!
31. Poti tu sa legi cataramele Pleiadelor sau sa deznozi lanturile Orionului?
32. Poti tu sa scoti la vreme cununa Zodiacului si vei fi tu carmaci Carului Mare si stelelor lui?
33. Cunosti tu legile cerului si poti tu sa faci sa fie pe pamant ceea ce este scris in ele?
34. Poti tu sa ridici pana la nori glasul tau ca sa se sloboada peste tine potopul ploilor?
35. Esti tu in stare sa azvarli fulgerele si ele sa plece si sa-ti spuna: Iata-ne?
..."
I plan on living forever. So far, so good
claudia_a spune:
Darael , foarte frumos spus si pe sufletul meu!!!
Dumnezeul meu e cel care ma indruma, ma mangaie, ma iarta si cel care mi-a dat oamenii cei mai importanti din viata mea: mama, tata, fetita mea si sotul meu (fara a se intelege o ordine anume)!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica