Statiunea Mamaia
Raspunsuri - Pagina 4
LoraG76 spune:
Eu am fost acum 4 ani la Hotel Sulina si nu pot sa spun nici ca mi-a placut, nici displacut...undeva intre...hotelul pastra inca un iz "comunist" in interior, cel putin mie asa mi s-a parut...am auzit ca nu s-a schimbat mare lucru de atunci, ci doar fatada, s-a construit o terasa...cam atat. Dar pt. un hotel de 2 stele e destul de bine. Mai mult nu mi-a placut personalul, dar poate ca de atunci s-or mai fi schimbat multe.
Lora, mami de IUSTINA
giuliella spune:
am facut un tur virtual al al agentiilor de turism si in cautarea unui loc cat mai bun de cazare in Mamaia am pus undeva pe primul loc Hotel MAjestic si apoi Dunarea . Imi poate da cineva cateva referinte despre Majestic? Dunarea e chiar ok ptr banii pe care ii are ..deci daca nu gasesc nicaieri stiu ca acolo o sa ma simt f bine ..dar anul asta chiar as vrea sa incerc si altceva- mai ales ca merg si cu bebe care va face 1 an.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
dinescu spune:
La dunarea e OK. Pentru ca nu au restaurant nu te obliga sa iei cazarea cu masa astfel poti manca unde vrei si cand vrei. Camerele sunt curate si mobilate recent. Am stat acolo acum 2 ani. Am ales o camera la et. 4 pe partea cu aqua magic nu pe partea cu parcarea. Parcarea era atunci 100.000/zi. Unul din putinele locuri unde am fost multumit poate pentru ca nu am avut de a face cu ospatari nemernici sau cu mancare proasta. Nu ca pe la restaurante nu am dat de acestea.
O bila alba pentru Dunarea.
claudia_a spune:
Dunarea este foarte OK... mobila noua, baia renovata, jaluzele verticale, aer conditionat si frigider in camera! Super ok si preturile mici. PARCAREA NU SE PLATESTE! E civilizat, frumos, curat si placut... aaa si la 3 npti ne-a schimbat lenjeria de pat... ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata la mare! Am fost la sf lui iunie!
La anu' tot acolo vom merge... autoservirile sunt aproape, plaja la fel...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
dinescu spune:
Ma mira ca au scos plata parcarii pt. clientii hotelului. Acum 2 ani era 100 de mii pe zi. Probabul si-au dat seama ca sunt penibili chiar daca parcarea era pazita si avea bariera.
april spune:
Mersic Lora 
Pana la urma am ales Tomis. Sper sa fie ok.
Chiar, unde se mananca bine si ieftin?
...ce vreau si eu?!![]()
dinescu spune:
La Tomis am stat o saptamana anul trecut. Camera super, mobila cu gust, de 3 stele, baia o mizerie de 1 stea. Serviciile jos de tot. Ospatari de liceu veniti sa mai faca un ban in vacanta-nu au nimic in comun cu servirea. Am insistat la agente sa ne dea cu minimul de mancare. M-am tiganit cu ei ca nu accepta hotelul. Pana la urma am obtinut doar cu mic dejun in varf de sezon. Este pus foarte bine hotelul. Au parcare incapatoare. De preferat pe partea cu marea anul trecut era un santier in spate.
april spune:
M-ai dat gata cu baia
...pai cum naiba, doar de 3*![]()
Am luat doar cu pranz dar a fost destul de piperat biletul. Cu vedere la mare....macar atat 
Sper sa nu ma enervez in concediu. E ultimul lucru de care am nevoie.
tanima_i2002 spune:
Eu am fost la hotel Tomis si mi s-a parut chiar f f frumos. Curatenia, mancarea, chiar si servirea au fost f bune. Chelnerii erau foarte serviabili, chiar daca uneori mai inceti, dar nu stateam niciodata mai mult de 15-20 de min pana sa vina mancarea. Am avut all inclusiv. Curatenie in camera se facea zilnic, cerceaf nu mi-a schimbat ptr ca il aveam pe al meu pus peste, dar cineva care a folosit lenjeria lor mi-a spus ca le-a schimbat la vreo 2-3 zile lenjeria. Mancarea nu era deloc scumpa, bautura era insa cam piperata la pret. Dulciuri mancam la greu: clatite, savarine, ecleruri, tiramisu. Eu am fost tare incantata.
Parerea mea despre Mamaia a fost dintotdeauna ca este o statiune aglomerata cu plaja naspa, dar stiam partea de inceput a statiunii, de la Satul de Vacanta, insa spre mijlocul statiunii, inspre Hotel Yaki este chiar placut, plaja este curata, nu este aglomerat (am fost chiar in varf de sezon), apa era curata, plaja se curata in fiecare seara si dimineata veneau cu tractorul sa stranga algele daca erau (am prins intr-o dimineata ca deh, eram primii la 6.45-7.00 noi eram pe plaja cu piticul). Asa ca mi-am schimbat total parerea despre statiune.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
liliac1 spune:
An de an, in concediul de vara, trebuie sa mergem cate-o saptamana in Mamaia. Anul asta am fost chiar in N statiunii si pot sa spun ca a fost muuult mai bine. Plaja extrem de curata (nu am gasit si noi o scoica sau un melc), destul de multa liniste, dar mi s-au parut preturile un pic mai maricele.
In anii urmatori, daca vom ramane fideli acestei statiuni, vom avea grija sa mergem tot in partea de nord a statiunii.
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!