Unde gasesc cizmar in centrul Bucureshtiului?

Unde gasesc cizmar in centrul Bucureshtiului? | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Peste o luna vin in Bucureshti shi vreau sa-mi repar citeva pereki de incaltzari, talpa, flecuri, etc...Stau in centru, pe Rosetti, shtie cineva o cizmarie prin apropiere, sau macar pe Magheru, Lipscani shi alte zone apropiate? Deasemenea, poate shtitzi shi-o croitorie care lucreaza cu piele.
Multzumesc frumos.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu e chiar in centru-centru, dar iti spun unde mi-am schimbat eu niste flecuri: in magazinul Obor, trebuie sa intri dinspre piata. Lucreaza rapid si ieftin. Eu mi-am luat pantofii gata in juma' de ora.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Anka, cred ca acolo se duce sotzul cind merge in tzara shi-i dau sacosha cu papuci Merci mult, dar imi este mai comod in centru, am treaba prin Obor, in magazinul mare, dar tre sa ma duc sa-i shi iau...

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

iren, ar fi un cizmar bun pe mantuleasa .. daca stai la rosetti stii ce limba vorbesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

pe Mosilor, la doi pasi de Rosetti, vis-a-vis de IDEB(cred ca asa se chema cladirea), chiar pe colt e o tocilarie si alaturi pantofarul(si lucreaza f. bine)

Mergi la inceput

Merci mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Eu stiu o croitoreasa de nota 10 pot sa iti dau nr de telefon si sa vezi daca lucreaza si cu piele. Este undeva pe Pache Protopopescu.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Anca, merci frumos, trimite-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

e un cizmar chiar in piatzeta la "danito" - la liceul spiru haret (daca stai in rosetti presupun ca stii unde este liceul).
eu lucrez pe acolo, chiar mi-am pus tocul acolo...

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

ireno,bre,nu stiu in centru niciunul dar unul celebru gasesti in Cimitirul Ghencea

Mergi la inceput

Yanku, la ala o sa-mi duc maldaru de papuci pe care o sa-i iau cu mine undeva

Mergi la inceput