Unde gasesc cizmar in centrul Bucureshtiului?
Peste o luna vin in Bucureshti shi vreau sa-mi repar citeva pereki de incaltzari, talpa, flecuri, etc...Stau in centru, pe Rosetti, shtie cineva o cizmarie prin apropiere, sau macar pe Magheru, Lipscani shi alte zone apropiate? Deasemenea, poate shtitzi shi-o croitorie care lucreaza cu piele.
Multzumesc frumos.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
ankalaura spune:
Nu e chiar in centru-centru, dar iti spun unde mi-am schimbat eu niste flecuri: in magazinul Obor, trebuie sa intri dinspre piata. Lucreaza rapid si ieftin. Eu mi-am luat pantofii gata in juma' de ora.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
iren spune:
Anka, cred ca acolo se duce sotzul cind merge in tzara shi-i dau sacosha cu papuci Merci mult, dar imi este mai comod in centru, am treaba prin Obor, in magazinul mare, dar tre sa ma duc sa-i shi iau...
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
MirelaV spune:
iren, ar fi un cizmar bun pe mantuleasa .. daca stai la rosetti stii ce limba vorbesc
MirelaV
pupicei pe burticei
liliana csaki spune:
pe Mosilor, la doi pasi de Rosetti, vis-a-vis de IDEB(cred ca asa se chema cladirea), chiar pe colt e o tocilarie si alaturi pantofarul(si lucreaza f. bine)
iren spune:
Merci mult de tot.
ancamironiuc spune:
Eu stiu o croitoreasa de nota 10 pot sa iti dau nr de telefon si sa vezi daca lucreaza si cu piele. Este undeva pe Pache Protopopescu.
ANCA si EMA EMANUEL
iren spune:
Anca, merci frumos, trimite-l
miris_ spune:
e un cizmar chiar in piatzeta la "danito" - la liceul spiru haret (daca stai in rosetti presupun ca stii unde este liceul).
eu lucrez pe acolo, chiar mi-am pus tocul acolo...
Cristina si Mihnea Stefan
iren spune:
Yanku, la ala o sa-mi duc maldaru de papuci pe care o sa-i iau cu mine undeva