Photo Story 3
Daca nu-l cunoasteti, va recomand un programel care se descarca gratuit si pe baza caruia va puteti amuza (ca mine) facand o prezentare din pozele voastre preferate. Se poate adauga text, muzica si frumusetea este ca arata ca o prezentare video. Abia l-am descoperit, probabil ca mai are si alte functii, insa eu m-am amuzat teribil cu un "filmulet" facut cu pisicile mele din poze de cand erau erau bebelusi.
http://bliki.salamandersoftware.co.uk/default.aspx/Derek/PhotoStory3.html
pisici, flori si jucarele
nu pot sa il dld...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
zana spune:
Incearca sa dld. de www.softpedia.com/progSearch" target="_blank"> aici search photo story 3 ca in linkul de mai sus trebuie sa validezi wind. mai intai si mai stiu eu ce .
Multumesc scarmanus
...ma faci sa-ti invidiez si pisicile, jucarelele nu erau destul .
scarmanus spune:
Ah, iertare, io am da yes la toate intrebarile, mi l-am descarcat fara probleme.
Zana, am sa incerc sa pun undeva filmuletul cu pisoaicele mele, just for you
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
pet.cost2005 spune:
E superb tare programelul .... eu il folosesc de multa vreme, mi-am "lucrat" cu el multe poze ... dar iti trebuie timp liber ca sa te ocupi de el ... Se mai poate descarca si www.aiutamici.com/software/view.asp?tipo=cerca&CodCat=photo story 3 for windows" target="_blank">de-aici (este in italiana).
Petro
teodora35 spune:
eu stiu acest programel de la pet.cost si chiar ma bucur ca mi-a spus de el oricand poti face o surpriza prietenilor dragi tie facandu-le un asemenea program cu poze
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
eu stiu acest programel de la pet.cost si chiar ma bucur ca mi-a spus de el oricand poti face o surpriza prietenilor dragi tie facandu-le un asemenea program cu poze
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
offtopic:
teo si eu ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos si sa-ti impartasesc din "experientele" mele intr-ale fotografiei.
Petro