Va faceti fericiti barbatii?
Raspunsuri - Pagina 8
n/a spune:
Nu am reusit sa-mi fac sotul fericit. Nu ca nu mi-am dat toata silinta ci pentru ca era un nefericit in sine incapabil sa accepte iubire de la mine sau de la altcineva. Tarziu am realizat ca pot eu sa ma stradui cat vreau ca orice as face este interpretat in mod negativ. Mi-a mai fost apoi greus a-l fac fericit pentru ca facea tot posibilul sa existe o stare conflictuala intre noi, chiar si in momentele noastre bune si linistite. De fapt, mai ales in acele momente. Pacat, eu l-am iubit mult.
nemora spune:
barbatul meu este fericit, nu-l fac eu. si eu sunt fericita, nu ma face el sau altcineva. deci ne potrivim. e o filosofie intreaga in a fi (fericit)
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
samira33 spune:
pai...dimineata cum deshide ochii si ma vede...imi zambeste...de 6 ani se tot intampla asta in fiecare dimineata.
si asta imi e suficient sa stiu ca ii e bine langa mine,comunicarea dintre noi deja este nonverbala...daca nu i-ar fi bine...nu ar mai sta langa mine...asa cum nu as face-o nici eu daca nu m-as simti implinita langa el.
cum fac sa-l fac fericit???nu cred ca exista o "reteta" ...sunt eu pur si simplu...cand afectuoasa si iubareata,cand iubitoare si calma,cand obosita si fara chef,cand cicalitoare si enervanta,cand plina de draci si gretoasa...etc etc...nu tind catre +infinit in nicio directie.
si reciproca este valabila si gasesc normal sa fie asa...pana la urma reusita unei casnicii-parerea mea,consta in capacitatea partenerilor de a-si tolera tembelitatile unul altuia...ca toata lumea poate "suporta" binele cu usurinta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
clauditzadennis spune:
Mai, care scoti de la naftalina subiecte vechi de 5 ani?!!! Ca m-am apucat sa citesc scolareste, m-am foarte bucurat s-o revad pe Elise ( care demult nu mai posteaza pe DC), citeam chestii care nu se mai potrivesc demult cu multe...pana m-am prins ca erau postari din 2006, 2007...Geezaz!
Deci da :)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelapriboi nimic |
Daaa...nici eu nu intzeleg asa ceva!
vad ca nu s-a dat quote si la editat si data lui,insa...iata cine scormoneste(eu ma intreb,de fapt intotdeauna m-am intrebat care e rostul,ca si daca ar fi vreunul,acum se atrage mai tare atentzia...!!!!)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
n/a spune:
super tare.... acum vad si eu..... si bineinteles andacos sare cu conluziile ei destepte.
Ieri am iesit de la subiectul meu dupa ce am vazut ca se incinsesera spiritele si am bagat o mare concluzie din aia lunga si plictisitoare sa calmez spiritele inflacarate ca ma plictisise subiectul intrucat am finalizat demersul si m-am lamurit cum sta treaba ..... si cap de lista in forum era acest subiect. Am raspuns si eu ca tot omul si intru si azi sa vad ce s-a mai scris si mai ales pentru ca am vazut ca a scris andacos.... aveam niste banuieli ca o sa comenteze suta la suta ce am scris si cand vad.... subiect din 2007, eu pare-se l-am scormonit.. Cum naiba, ca era cap de lista in forum aseara!!!!
Si vine andacos si tranteste poama, cum ii place ei.... "a vrut sa atraga atentia"....
Am doua variante. Ori a scris cineva inaintea mea, care a scormonit subiectul de pe unde era si a sters aseara postarea, ori pentru ca mi-am facut curat la cooki-uri si la history aseara a schimbat setarile la pagina de forum si aseara cand am intrat din nu stiu ce motive a aparut asta cap de afis la subiecte active.
Andacos, nu am scormonit nimik si nu am cautat atentie. Copiii acasa imi dau destula atentie. Dar uite acum vreau atentia ta..... ai ceva impotriva? Pup u. Nu de alta dar cred ca tu ai mare nevoie de atentia mea... nu stiu de ce si nu stiu de ce te-ai blocat pe mine dar deja mi-esti draga. Ai ceva haios in felul tau.
accept92 spune:
noideea, andacos a dat quote mesajului celei care a rasolit subiectul...adica dupa 4 ani si-a editat mesajul stergand tot si scriind 'nimic'. Observi quote-ul? NU este vorba despre tine! Imi pare rau...
n/a spune:
a, ok m-am linistit atunci.... scuze andacos..... Nu se'ntelege si nu intelesesem exact si cum andacos mi-a servit cateva am crezut ca bleaga ca se ia iar de mua. My mistake. Am fost bonda rau la faza asta.... si ma simt aiurea acum dar......gafele sunt gafe. Mi le asum. multumesc accept ca ai fost draguta si mi-ai spus care e faza.
Yasmine spune:
Or fi pe aici persoane, care au impresia ca traficul pe forum e prea mic, si daca nu exista chestii noi care ne macina, scot subiecte vechi si le arunca pe tava sa vada cine intinde mana.