Va faceti fericiti barbatii?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

il las sa se joaca cu tzatzele mele si ii dau de mancare asta il face cel mai fericit!

Acum pe bune, daca-ti iubesti barbatul faci din dragoste si un pic de nebunie toate sa-i fie bine, si culmea, ti-e si tie foarte bine cand ii faci pe plac.

Imi place sa-l rasfat, sa-l ador, sa-l venerez...sunt doamna in societate, pasiune si instinct in pat, sunt stapana casei si a inimii lui.

Parerea mea: comunicare excelanta si o viatza intima beton

Iulica, nevestica adorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Si cica barbatii sint misogini!

PS.Nu sint dar ar trebui sa fie!

iulissa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca sotia trebuie sa fie pentru sot, o prietena intima, o mama buna, o gospodina si mai buna, o amanta perfecta, ca daca nu sigur isi cauta ce nu are in alta parte.
Eu cred ca trebuie sa faci un barbat fericit, ca si el la randul lui sa te faca fericita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu - why bother? Cand sunt fata buna i se uraste cu binele, cand sunt bitch isi revine.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ba eu zic ca da. Ca altfel nu ar mai sta cu mine, sau si-ar cauta fericirea in alta parte, nu?

Si cred ca intrebarea "va faceti fericiti barbatii" ar trebuie sa sune ceva de genul "suneti fericiti in familie". Pentru ca nu cred ca poate sa fie o strada in sens unuic chestia asta cu fericirea.
Nu ai cum sa fii fericit doar dand, trebuie sa mai si primesti.
Si nu poti sa fii fericit de unul singur in cuplu.

Noi suntem impreuna de 6 ani si casatoriti de 3,5. Acum pot sa spun ca imi fac sotul fericit. Mi-ar place sa afirm acelasi lucru si dupa 30 de ani de casatorie!

Stiu ce ii place, care ii sunt tabieturile sau ce dorinte are. Si chiar imi place sa ii vad satisfactia pe mutrita cind fac ceva special pentru el, doar pentru ca stiu ca isi doreste asta.

Exista reciprocitate intre noi, si el ma rasfata la rindul lui, si imi indeplineste poftele, imi face toanele sau imi suporta hachitele. Mi se pare corect sa fac si eu la fel.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

daruies atat dragoste cat primesc, asa poate sunt egoista un pic, dar cred ca imi fac sotul fericit"cateodata"

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Angela mare adevar ai spus, sa defineasca cineva fericirea si apoi sa intrebam sotii daca o au.
Eu sunt convinsa ca fericirea e o stare de moment, pe care nu o constientizezi decat dupa acel moment a trecut. Avand in vedere ca totul e relativ, si fericirea lor e la fel si difera de la un om la altul. Cred ca e si o problema de comunicare, de marturisire sau "ghicire" a nevoilor, dar de ex. nu stiu care barbat ar accepta sa substituie o eventuala aventura (daca se gandeste la asa ceva desigur) uneia cu propria-i sotie (gen fantezii puse-n aplicare nu cu o straina ci cu nevastuica )
Eu nu stiu daca poti cunoaste in totalitate un om fiinca oricare dintre noi e intr-o pemanenta schimbare. In cazul meu, desigur ca incerc sa il fac fericit fiindca am inteles datorita unor intamplari ca pierderea lui ar echivala cu distrugerea mea morala. Incerc sa ii arat ca il iubesc in orice fel si siu ca nu reusesc tot ce as vrea.
Simt ca o iau pe aratura, e un subiect mult prea larg ca sa pot fi mai scurta, asa ca inchei fortat raspunzand la intrebare: nu il fac cred fericit in totalitate inca, incerc sa-i indeplinesc orice dorinta si sa il inteleg mereu, cu dezvatatul de hachite cred ca as putea indrazni dar vreau sa simta ca are el libertatea de a alege, si daca era vorba de "hachite" importante nu cred ca eram sot si sotie, iar la urma urmei si ele conturaza farmecul lui. Plus ca incerc mereu sa vad barna din ochiul meu inainte de a critica paiul din alte parti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Da desigur ,linistea lui langa noi il face fericit , ca se simte bine alaturi de familia lui nu e destula fericire ?
chiar daca ne desparte momentan un ocean , comunicarea lui zilnica cu noi prin orice mijloc ,stiu ca e fericit ca e doar o situatie de moment
numai bine tuturor

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

ymcar, foarte bun subiect. Subscriu la ce a scris angelapriboi, si al meu era atat de fericit cu mine ( asa zicea el, ca era fericit ) ca si-a cautat alta...Parerea mea e ca foarte putini barbati apreciaza faptul ca o femeie se ocupa de casa, de copii, de el ; am chiar si un caz in familie - ea o super doamna ( si nu o spun pt. ca e femeie ), dedicata 100 % familiei si sotului iar el, mare crai, a tot inselat-o cu nspe femei, ea l-a tot iertat de dragul lui dar si pentru copii si a ajuns acum la concluzia ca nu mai poate lupta de una singura...cand el are iarasi o noua achizitie...Marea majoritate a barbatilor sunt vanatori, scuzati expresia... Si atunci, concluzia care sa fie ?! Vorba lui JG "why bother ?"

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput