Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (25)
Raspunsuri - Pagina 15
malla spune:
Eu tot astept la musafiri...
De fapt nu e de ras, e de plans... ca acuma nu mai am nici un chef de ei... pai la ora asta se vine in vizita domle???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
acasa !Am fost plekata la terasa ...Georgiana , va transmite pupici de la nunta....
Adriana, au mai ajuns musafirii pana la urma?
Nopate buna !
Pe maine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Desi azi trebuia sa fie o zi frumoasa pt mine... s-a transformat intr-un cosmar...
Nici optimista nu mai sunt... o sa revin cand imi trece starea asta...
am nevoie de mami meu
malla spune:
Eu nu stiu pe ce am tastat de mi-a aparut Jordan ca tara, dar cred ca am innebunit! :) Acum am observat am crezut ca nu mie va adresati :) Doamne, am innebunit!!!
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
Daniela, au ajuns musafirii, erau in graba, cred si eu la ora 12 noaptea... numai au venit sa faca deranj:)
Ba ce se intampla cu voi, nu va trezirati?
Luati cafea si bere ca sa va treziti, hai ca pe Georgy, o mai inteleg ca a chefuit pana tarziu la nunta si trebuien sa isi incarce bateriile acum, dar voi... unde ati fost? :)
Adinella
Andrei si Adriana
iri_sori spune:
Buna dimineata!
Adinella
mai mare deranjul
cu musafirii
mai bine renuntau,parerea mea.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
malla spune:
Irisori, pai mai bine renuntau dar nu era sa le zic asta in fata nu??? Ca de... nu am curajul asta, dar m-am ales cu mancare facuta in limita de timp si curatenie peste tot...azi stau si lenevesc...
mai dar unde-s fetele? nu aveti copiii sa va trezeasca? Ca al meu mi-a dat onorul de mult...........
Adinella
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Neatza!
Luati si de la mine o cafea .....
Adriana, vezi tot a fost buni la ceva si musafirii...ai facut papica si curatenie, nu , asa ca azi stai si lenvesti ...de ocupi de Andrei si de ....Ma speriasem cu tara aia , care aprea la tine....bine ca a fost doar o tastare gresita
Andreea , ce s-a intamplat fetita? Hai lasa ca toate se rezolva sau se dizolva....vino pe aici , descarca-te si noi suntem alaturi de tine!
Alinutza, gata , sunt treaza!Ai fost la plimbare iri ?
Iri , ce faci ?
Georgi , hai trezirea ...sau inca mai faci nani......ai rupt tocurile la dans ?
Pupici !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Neatza....
Dany ... pai ce sa se intample... ca din cauza unui cretin s-ar putea sa nu ajung in licentza