Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 4
danaA spune:
Carmen, daca mai vorbesti ci Irina spune-i te rog ca medicii de aici au un stil aparte. O sa spuna pacientului latura pesimista a problemei. O spun din experienta cu Stefan Cand l-au diagnosticat si i-au facut un MRI inainte de oeratie mi-au spus ca sansele sunt foarte mici de a supravietui pt ca tumoarea este foarte mare. Ei bine, Dumnezeu l-a ajutat si a reusit operatia.
As avea mai multe exemple, dar nu vreau sa le enumar aici acum.
Irinel, tu trebuie sa-ti pastrezi o unda de sperante si acea speranta sa i-o transmiti si Mariei.
Doamnea ajuta!!
numeioana spune:
Ma rog pentru Maria, pentru parintii ei si pentru toti cei care au probleme de sanatate. Doamne, fa o minune pentru micuta Maria!
Ioana
geliza spune:
Sa o ajute Dumnezeu pe Mariuca sa se faca bine iar familia ei sa treaca cu bine si cu speranta peste aceste momente
Eliza 29+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
sim spune:
Carmen iti multumesc din suflet pentru vesti! Ma gandesc numai la Irinel si Maria. Te rog, se poate sa-mi dai pe PM numarul Irinei? As vrea sa o sun, sa-i spun ca ii suntem alaturi...nu stiu, cred ca are nevoie de oameni care sa o intareasca.
Iti multumesc din suflet!
Simona 6+ si Ruxi
roxanaz spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine cu Maria! Irinel si Georgem, suntem alaturi de voi!
Roxana
Arhistefy spune:
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
iulyp spune:
Irina si George sunt si eu alaturi de voi in greaua incercare prin care treceti si ma rog alaturi de voi:
Rugaciune pentru cei bolnavi:
Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste aceasta smerita rugaciune pentru iertarea pacatelor ce am savarsit si, ca un Preamilostiv care mereu esti plin de indurare fata de noi, cu dreapta Ta cea atotputernica stinge-ne focul ce ne-a cuprins, inceteaza boala si, cu nemarginita iubirea si puterea Ta, ridica din patul durerii pe roaba Ta Maria; ca numai Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
bertha spune:
Irina si George, curajul si puterea voastra vor face ca totul sa fie bine, o vor intari pe Maria si o vor ajuta sa treaca peste incercarea asta.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
roandre spune:
Ma rog si eu alaturi de voi pt micuta Maria sa se faca bine si Irinel si George sa aiba multa putere sa faca fata acestei incercari!
Carmenbr, multumim ca ne ti la curent cu situatia Mariucai! Spune-i lui Irinel ca suntem alaturi de ea desi cred ca stie acest lucru!
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Anina_n spune:
Of, Doamne, nu-mi vine sa cred ! Si-a dorit atat de mult acest al 2-lea copilas.
Le doresc sanatate, putere si speranta ca totul va fi bine, ca Mariuca le va lumina toata viata, alaturi de fratiorul ei mai mare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn