Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Slava Domnului ca situatia s-a imbunatatit! Ma gandesc f des la voi si ma rog pt sanatatea micutei Maria. Doamne ajuta in continuare!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Doamne ajuta! ma bucur ca situatia ei s-a stabilizat!
Multa sanatate tuturor!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Ma bucur ca mica luptatoare este mai bine si se pregateste de venit acasa! Sper in continuare sa fie bine si ne rugam sa aiba o evolutie la fel de buna. Va imbratisam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

doar ce am ajus acasa, cea mica e binisor, sta din ce in ce mai mult treaza si se uita la jucarii si la cine mai vine pe acolo. se pare ca s-a obisnuit cu aditivii din lapte si acum ii tolereaza mai bine.

i-au schimbat medicatzia pentru refluxul gastro-intestinal si cred ca noile medicamente merg mai bine, ca nu mai e asa suparata. Irina spera de maine sa manance un pic mai bine si cu biberonul.
Maria e in continuare roz si frumoasa. Irina zice ca zambeste destul de des acum.
astazi a vazut-o si danutz dupa aproape o luna si a fost incantat. ieri a fost prima data cand i-a spus pe nume si astazi ii zise mereu bebe Maria. astazi la un momendat cand scancea a mica a zis: maimii bebe bratze. in rest el e ok.

daca totul o sa fie ok e posibil ca fetele sa vina acasa chiar saptamana de vine.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Pupici multi pentru "bebe Maria" (luptatoarea noastra) si pentru Danut cel intelegator (un scump!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Super vesti ne-ai dat, George! iti multumim ca-ti faci timp sa ne tii la curent cu evolutia Mariei. Abia astept sa vina Irina acasa, sa o incurajam mai direct, sa zic asa. Pup ingerasii mici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Tot binele din lume pentru "bebe Maria" si multa putere unor parinti asa minunati si unui fratior deosebit.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

George, multumim ca ne ti la curent cu evolutia Mariei. Ma rog sa fie bine si sa ajungeti acasa cu bine. si lui Danut.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

astazi am intreabat-o pe asistenta daca poate sa ne-o dea pe Maria ca sa mergem un pic la plimbare si chiar ne-au dat-o.

asa ca astazi a fost prima data decuplata de la monitor. a fost cuminte si tare incantata ca am plecat cu ea, se uita uimita imprejur. ne-am plimbat prin spital cu ea.
in rest e in continuare ok. nu mai regurgiteaza asa usor si se impaca mai bine cu aditivii. au cantarito si are 4.360.
probabil ca saptamana asta deja o sa vina acasa.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Bravo Mariuca mica si scumpica!!!!
Ne bucuram tare mult pentru voi!!!

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput