Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!
Raspunsuri - Pagina 22
cornelia_laura spune:
Ce vesti bune!!!
Da Doamne ca de acum inainte sa auzim numai de bine despe Maria noastra.
Doamne Dumnezeule ocroteste-o pe Maria!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 34+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
strumfi2004 spune:
Mariuca, ingeras scump si luptator, sa fie intr-un ceas bun!!
Irina, suntem in continuare cu toate gandurile bune alaturi de voi!
Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete
zouzounaki spune:
scumpa mea Irinel, iti trimit acatistul Sfantului Stelian,care este ocrotitorul copiilor,cel care face minuni acolo unde greu...daca poti citeste-l in fiecare zi...Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine,pe Maria fetita ta,si pe toata familia ta http://www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/13/index.html
http://www.sfaturiortodoxe.ro
Nally spune:
Multa sanatate micutei Maria! Ma bucur enorm sa citesc ca e mai bine!
George transmite-i Irinei toata afectiunea si increderea mea ca veti trece peste aceste greutati!
Un pupic pe nasucul printesei si pupa si frumosul de acasa!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Irinel spune:
astazi a stat in continuare fara masca si nici in seara asta nu o sa o puna. i-au marit cantitatea de lapte la 70ml/3h. astazi au incercat sa-i dea sa suga din biberon dar nu au avut prea mult success. dupa 10ml sa oprit cam suparata. ei zic ca ar avea ceva reflux gastro-intestinal si vror sa-i dea si ceva medicatie. au zis ca totusi e bine ca a baut un pic si or sa mai incerce. vror sa incerce sa o mute pe alimentatzie cu biberonul.
din pacate se pare ca sunt ceva probleme cu manutza unde are IV-lane montat, caci o doare. s-ar putea sa fie o mica infectie si i-au marit doza de antibiotice. maine or sa se uite exact sa vada ce e. asta nu prea e bine.
am inteles ca astazi a avut perioade mai mari cand a stat treaza.
daca totul e ok o sa le mute in cateva zile la un private room unde o sa fie doar irina si maria, ca sa le pregateasca pentru venit acasa.
George
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
tnicoleta spune:
Doamne ajuta sa fie bine. Mariuca esti o luptatoere.
Ma bucur sa citesc ca suntei mai bine.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Carmenbr spune:
Ce de vesti bune! George, multumim!!!!
Pupam printesa mica si dulce si ne rugam la Doamne Doamne sa mearga curand acasa cu mamica ei, caci tati si fratiorul ei abia le asteapta!
Da-i Doamne zile multe, da-i sanatate si o copilarie minunata!
Somn usor si vise pline de zambet ingeras mic! Fie ca toti ingerasii sa te vegheze in fiecare clipa!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
mephala30 spune:
Bucurie mare sa citesc vesti bune!
Mariei
Doamne ajuta!
Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Anina_n spune:
Ma bucur si eu, de vestile bune !
Lupta in continuare, Maria, nu te lasa !
Sanatate si putere sa mergeti inainte, Irinel si George ! Noi va suntem, in continuare, alaturi cu rugaciuni.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn