Sa ne rugam pt Maria lui Irinel!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

salutare

Nu prea avem vesti noi. Maria este in continuare stabila. Au inceput sa-i puna aditivi in laptic si nu prea i-a placut, prima data a vomat si apoi au incercat sa-i dea cate putin. Probabil o sa-i mai reduca din cantitate sau o sa-i schimbe ce ii dau.

I-au crescut cantitatea de lapte la 60ml la 3h si din cate am inteles a trecut pe plus. Adica mananca mai mult decat elimina ceea ce e bine.
Astazi am prins-o un pic treaza si se uita frumos la jucariile ei si la noul ei calutz. Acum ii mai pun masca de aer in special noaptea. Cu analizele la sange sta bine. Cred ca de luni o sa o mute la salon normal. Au cantarit-o din nou si a mai slabit un pic.
Irina e in continuare cu ea acolo.Lui Danutz ii spun ca mamii e la servici.

George

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

GEORGE multumim pentru vestile, cred eu din ce in ce mai bune. Ne bucuram ca Mariuca va merge in curand la un salon normal si ca au iesit bune analizele la sange. Transmite-i te rog IRINEI toata dragostea noastra! Noi ne rugam in continuare pentru MARIA!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Multa sanatate printesei Maria. Ne rugam pt ea sa fie sanatoasa. Mult curaj Irinel si George. Totul o sa fie bine.

Diana 40w 2d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinan spune:

Doamne Dumnezeule ajut-o te rugam pe Maria!

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Doamne ajut-o pe Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

DUMNEZEU S-O AJUTE PE MARIA!!!
LUI IRINEL MULTA, MULTA PUTERE SI CREDINTA!!!
MA ROG PENTRU MICUTA MARIA!!!
DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE EA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mariuca noastra dulce, ne rugam la Doamne Doamne sa-ti dea multa, multa sanatate si zile multe, multe, pline doar de zambet si fericire alaturi de cei care te iubesc atat de mult.
George, imbratiseaz-o pe Irina si spune-i ca suntem alaturi de voi. Iar Mariucai spune-i ca o iubim mult de tot si ne rugam la ingerasii ei sa aiba grija de ea.

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita mea rugaciune si ca un indurat, cu dreapta Ta cea atotputernica stinge focul ce a cuprins-o pe Maria, inceteaza-i boala si cu milostivirea Ta ridic-o din patul durerilor, pentru slava numelui Tau. Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre si Tie slava inaltam, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin.

Iti multumesc Doamne pentru fiecare zambet al Mariucai, pentru fiecare zi in care isi face fericiti parintii si fratiorul.

Va rog sa nu o uitati pe Mariuca din rugaciunile voastre.
Va multumesc!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

maria a inceput din nou sa zambeasca in somn.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Irinelu pupam frumoasa zambareata,scumpa de ea.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaMitu spune:

Precis ingerasii ei protectori o dezmiarda cu vorbe dulci si ii povestesc ca mamuca ei va fi langa ea cand va face ochisori si o va rasfatza cu zambetul ei molipsitor.
Somn usor, Maria!

Mergi la inceput