Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ionella3003 spune:
buna, dragelor!
luna, sotul meu e la mare de o saptamana cu serviciul!...
eu... ma lupt cu nebunia de la serviciu, cu raceala, cu consultatiile pt licenta... dar sunt bine si mi-e o ciuda ca nu-s cu el acolo!
Anul asta nu cred ca mai pup marea, am licenta, apoi cununam si se cam subtiaza buzunarul...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
mai fetelor am terminat facultatea.am si plans azi cand am facut poze cu colegii.
si maine am festivitatea cu robe .licenta am in august,la inceput.
maine vine si matei si familia mea. o sa am niste emotii...
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Laura25 spune:
pisicuta felicitari pt terminarea facultatii. Stiu ce grea e despartirea de anii de facultate! Mai ai licentza si gata .. numai amintirile te mai leaga de perioada asta.
Ana, eu am cumparat azi cadouri la nasi. M-am invartit o gramada prin magazine si in final le-am luat cate o lenjerie de pat. 1 100 000 am dat pe fiecare. De la unic de jos le-am luat. M-am gandit ca asa ceva niciodata nu ai prea multe, deci o sa le foloseasca la un moment dat. Una din nase are o fetita de 1 an jumate (nana mica) si i-am luat un compleu f. frumusel, un tricou si o rochita de blugi cu bretele. Sper sa le placa.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
lunna27 spune:
Felicitari Pisicuta ,asteptam si noi poze,mai ales cu robe,noi nu am avut asa ceva
Laura,ingenioasa alegere,eu zic ca o sa fie multumiti.
Ionela,cum adica e plecat la mare cu serv?Cred ca ma ofticam si eu de o mie de ori,al meu a fost prin Transilvania(Timisoara,Oradea....)si asa m-am ofticat ca el a vazut mai toata tara iar eu nici macar Bucurestiul nu-l stiu ,ce sa-i faci...e norocul lui.
Va pup dulce
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
ana1980 spune:
Laura e chiar fain. Mai nasol e ca eu nu stiu ce sa le iau. Ca la ai mei nasi tre sa le iau altcevaSunt cam importantzi si cu anumite dorintze. Asta e.Trebuie sa-mi bat capul.
pisicuta si matei spune:
Sunt eu Lunna.am petrecut azi pana la 9 seara.am fost la festivitate si a fost tare dragut.mi-au facut colegii mei moment special si mi-au dat diploma pentru "cea ma curajoasa mamaica" si evident ca am plans si am ajuns pe scena in lacrimi .a fost tare emotionant! si apoi am fost mai mult sa sarbatorim!mi-a placut.
va pup!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Ma bucur pt tine Pisicuta,evident ca ai fost o mamica curajoasa!Cand vad si eu poze?Ti-am zis ca sunt taaaare curioasa
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Laura25 spune:
Buna seara!
Felicitari pisicuta! Te cred ca ai plans! Asa un moment ... bravo colegilor tai ca s-au gandit la tine. Si mie mi se pare o dovada extraordinara de curaj sa faci si sa ai grija de copil, casa si sa mai si inveti si sa mergi la facultate. Felicitari si o diploma virtuala si din partea noastra!
Am reusit sa termin de scris povestea nasterii strumphilor. Daca aveti timp si rabdare (a iesit cam lunga), o gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878&whichpage=1
Noapte buna!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
pisicuta si matei spune:
multumesc fetelor sunteti niste dragute!
poze nu am inca,ca sunt pe aparatul prietenei mele si nu le-au descarcat inca.dar cand ajung la mine va arat
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor