Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 22
lunna27 spune:
Buna dimineataaaa!!
Pisicuta,ce mai astepti...hai la mare ca mai avem o camera libera in vila
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
pisicuta si matei spune:
'Neata lunna!dar vad ca esti tare vesela azi
dar nu mi-ai zis ca ti-ai luat vila la mare .
nu pot merege cu licenta asta .oricum o prietena de-a mea zicea ca poate mergem in delta dupa aceea ca prietenul ei are o casa de vacanta acolo.sa vedem!
o zi buna va doresc tutror!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Nu sunt vesela,ti s-a parut mai ales cand stiu cata treaba am...
Initial noi am avut bilet pt mare,la hotel de 3 stele,luat prin sindicat de la serviciul sotului meu.L-am vandut pt ca a gasit el o vila(la un dealer de al lui din tara) si ne-o poate inchiria cu 80 de euro pe zi(4 camere,bucatarie,living cu TV ...) de pe 6 aug(deci vine 20 de euro camera).Merge si soacra-mea cu noi,ea va dormi cu Paul,eu cu sotul si cu Ana intr-o camera,sora lui soacra mea(care is de fapt sunt si nasii lui Ana) in alta si mai ramane o camera pe care nush ce vom face cu ea ca fratele meu nu poate sa mearga.
Trebuie sa ma apuc de curatenie si nu am nici un chef,mai incolo treb sa plec pana la tara ,si acolo am treaba dar mai intai imi savurez cafeaua si mai vad eu... pe toate
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
mira_m spune:
Sa aveti vreme buna, Lunna!
Si noi plecam in concediu tot la inceputul lui august.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ana1980 spune:
Lunna in ce statiune zici ca e vila? Si pt cat timp e inchiriata? Ne-ar interesa.
Mai fetele am avut probleme cu calc. Am crezut ca s-a stricat de tot, dar de fapt a fost "flocait" un hard(am luat un virus) Si era hardul cu C: - pe care erau cam multe. Inclusiv pozele de la taierea motului fetei. Am avut noroc ca am facut rost de un program cu care am reusit sa recuperam 90% din informatie. Si dupa ce am facut calc am pus un firewall care ne bloca accesul la net(avea niste setari aiurea si ne-am dat seama dupa vreo 2 zile.
Promit ca voi pune si poze imediat ce reusesc sa le incarc. Mai intru zilele astea.
lunna27 spune:
Seara buna!
Ana vila e in Costinesti si plecam pe 5 aug seara,noi vrem sa stam cam o sapt...omul ne lasa sa stam cam cat vrem(noi am ales doar o sapt)
Restul fetelor petrec??
mira_m spune:
Buna fetelor, eu am intrat in linie dreapta cu examenul meu, sunt pe ultima suta de metri.
Dupa asta o zbughesc si eu in concediu. De-abia astept!
Pupici tuturor!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Mey,toata lumea se gandeste la vacanta
ana1980 spune:
Lunna am vazut ca 5 aug pica intr-o sambata. Sa intzeleg ca vretzi sa statzi pana duminica urmatoare. Bucataria e functionala? Ca noi vrem sa mergem cu mititica noastra. Si va trebui sa-i mai fac ceva supitze. Am vrea sa mergem si noi. E ok o sapt. Asta daca vretzi sa inchiriati si cealalta camera si nu va deranjeza...
mira_m noi te sustinem in continuare.
toata gasca...
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Buna fetelor, eu am intrat in linie dreapta cu examenul meu, sunt pe ultima suta de metri.
Dupa asta o zbughesc si eu in concediu. De-abia astept!
Pupici tuturor!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
bafta, mira_m!!! Unde pleci in concediu?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA