Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

la 1 Mai stau, Lunna, dar nu conteaza, ma pot duce si in Precista numai sa gasesc pe cineva care are experienta in a tunde copii nabadaiosi!

La multi ani Geba!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Multumesc frumos, Mira, o iau ca pe o urare in avans, insa a scris Ionela, sora mea, de pe nick-ul meu. Ziua ei e maine. Ne-am regasit azi, pt cateva ore, in Bacau, in drumul ei de la Grinties la Bucuresti.
Va invitam la petrecere (noi am inceput de azi).

LA MULTI ANI!, surioara mea draga, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita, sa ai o viata minunata si cei dragi sa iti fie alaturi si sa te ajute sa iti implinesti visele, unul cate unul.
Te iubesc din toata inima mea di moldoviancî!

Iar voua, nemtencele mele dragi, va urez sa aveti o saptamana minunata, cu multe realizari de care sa ne povestiti si noua
Va pup pe toate, asa, prieteneste, inainte de culcare,
Geta

Mergi la inceput

Dar ce mai conteaza a cui e ziua?!Important e ca veti chefui!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Asa e, Mira, multumim inca o data si facem cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ionella LA MULTI ANI ! Sa fii iubita si apreciata ! Sanatate multa tie si familiei si sa ai aprte numai de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ionela sa fii fericita si implinita si cu licenta luata

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

va multumesc din suflet!

am avut o zi minunata, m-am simtit implinita si linistita, in ciuda tuturor problemelor care tot apar!... va multumesc pt urari, va doresc si voua sa aveti parte de dragoste si implinire si sunt mandra ca am asa familie si asa prieteni!

va iubesc!

PS: Ana, m-am distrat pe cinste citind ce-a ales printesa ta!... stie fata ce vrea, de mititica! Sa va traiasca si sa va bucurati mereu de ea ca acum!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

La multi ani Ionela!
Buna fetelor, azi e soare, e o zi minunata, ma simt nemaipomenit. Pacat ca in week-end a fost vremea aceea ingrozitoare.
Repet rugamintea cu tunsul pititcilor. Cine-mi recomanda si mie o frizerie in care se pot tunde si copii care de obicei nu stau la tuns?!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

LA MULTI ANI! Ionela,multa sanatate si cat mai multe impliniri!!

Mira,baiatul meu a fost crescut de parintii mei care stau langa tine,la Zorile Noi.Cand am inceput sa-l tund,veneam la 1 Mai,la capatul blocurilor,spre oras era o frizerie si imi statea cuminte acolo.In alta parte nu cunosc,acum il tund aici in Darmanesti,nu stiu ce voi face cu fata cand o sa trebuiasca sa o tund.Cred ca o sa apelez la cumnata mea (e coafeza la georgete),daca vrei poti sa vb cu ea ca sta in cartier si sa vina pe la tine....ti-am dat doar o idee(in caz ca nu sta la frizerie)

Va pe toatee !

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multumesc frumos, mira_m, lunna27!!!

N-ar fi bine sa dam mai multe detalii despre noi sa le trecem pe prima pagina?
Adica, cati copii avem, cum ii cheama, zilele lor de nastere, precum si ziua noastra de nastere?!...
Incep eu:
Alex, nascut pe 21.09.2004
ziua mea de nastere 03 iulie 1977

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput