Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Buna gasit la Partea a VIII-a!!!
Partea a VII-a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77053" target="_blank">Aici
ana1980
annabella
andreutza_23
danidani74
EftimieC
ellinia
geba2001 (09.10.1973)
herra
ionella3003 (03.07.1977) mama de Alex (21.09.2004)
iully
karmen
Laura25
lorelei19
lunna27 (10.02.1978) mama de Paul Marian (08.09.2000) si Ana Maria (06.09.2004)
mihastroescu
miram_m
naomi ioana
pisicuta si matei (02.01.1983) mama de Matei Tudor (22.04.2005)
sunt mamica
vali02
Sa avem spor la scris!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Raspunsuri
ana1980 spune:
Mai, mai, iar am avut ceva de recuperat. Oricum, concluziile sun urmatoarele: Sunt vecina de bloc cu Lunna27, dar scara diferita. Si vecina de zona cu Laura25 si cu Carmen. Sper ca am intzeles corect. Eu stau pa Petru-Rares la B9, scara D. Laura25 acum iti stiu blocul. Cunosc zona foarte bine. Chiar daca am lipsit ceva ani de pe aici, tot le stiu ca am copilarit in zona asta.
Laura25 abia astept sa ne intalnim si sa ne punem pe discutzii. Sigur avem ce povesti.Poate ne vom intalni si cu celelalte fete. Sau poate ne-am intalnit, dar nu ne-am dat seama.
Vremea asta vad ca vrea sa rada de noi. Cand e soare, cand ploua.
lunna27 spune:
Salut!
Ana,nu stiu daca ai inteles bine(ori nu m-am exprimat eu bine),eu stau pe str Darmanesti scara A,str Petru Rares e spre Aurora?Nu cunosc Darmanestiul dupa strazi,stau aici de cand m-am maritat,deci nu de f f mult timp.
Laura,stiu si eu blocul tau ,facea acolo dr Margine care acum si-a facut cabinet in blocul meu inseamna ca stam f aproape.
Carmen mergi la dr pediatru sau la cel de familie?
Ionela ce-ti mai face mana?
Pisicuta ,bafta in continuare!
Va las ca ma urla astia mici in cap... Pupici la toata lumea!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
Salutare fetelor.ce harnicute sunteti,ati ajuns la o parte noua
multumesc pentru suport!
carmen multa sanatate lui Edy.
lunna cum se mai simte Ana?
ionela alex ce mai face?nu ne mai povesteti nimic despre el?
eu sunt cam suparata ca nebunul meu de prof de e-bussines nu m-a lasat sa dau proba practica si acum nici nu stiu ce nota o sa imi puna.si eu vroiam nota mare .dar poate daca vede ca am 10 ka testul scris poate se inspira si imi pune macar 8.
in rest mai nimic.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Laura25 spune:
lunna si eu intelesesem ca stai pe Petru Rares, ca e si acolo semiluna si o farmacie la parter imediat dupa ... Pai inseamna ca stai chiar mai aproape. Eu cumpar de la farmacia aia unde stai tu destul de des. Ia pune repede niste poze pe net, sa te vad, ca poate te stiu ...
Ana eu am stat aproape 2 ani la o garsoniera pe Petru Rares, chiar fata in fata cu marketul de la Aurora ( e o companie de credit, Moldova parca, la parter... blocul chiar din dreptul trecerii de pietoni, pe dreapta cum mergi spre Unic .. nu stiu cat de coerenta am fost).
Oricum, ideea e ca parculetul asta de la Aurora mi se pare un loc ideal pt o prima intalnire, ca e aproape de toate ( nu stiu exact Carmen unde sta, dar daca spuneti ca e tot in zona...). Spuneti voi o zi si o ora cand va convine. Eu ies de obicei in jur de 12 ... si stau cel putin 2-3 ore afara. Uneori (daca nu dorm copiii si nu e sotul prea obosit) iesim si seara, dupa 6.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
mira_m spune:
Buna fetelor! Sunt la o
Ce bine e de voi ca stati asa de aproape una de alta!Vad ca vremea e schimbatoare dar ar prinde bine o intrunire!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ana1980 spune:
Lunna eu intelesesem ca stai pe partea asta cu Petru-Rares. Nu-i nimic, inseamna ca ne desparte un pod (sau ne leaga)
Laura cu prima ocazie am sa si dau curs intalnirii propuse de tine. Am vrut sa iesim azi, dar Casandra a adormit pe la 12,30 si dupa ce se va trezi vom iesi si noi. Daca nu vom reusi azi poate ne iese maine. Am inteles unde ai stat(unde este garsoniera). Din bloc cu tine am avut o colega la generala.
lunna27 spune:
Buna fetelor!
Laura ,Ana, imi pare bine ca in sfarsit ne-am lamurit!Important e ca suntem in aceeasi zona!
Pisicuta,Ana mea e bine,nu cred ca mai are ceva prin gurita,limba arata bine,i-am terminat si antibioticul,numai ca ma cam enerveaza la mancare .Nu mai fi suparata,ai sa vezi ca o sa fie bine
Azi trebuie sa pregatesc hainutele lui Paul,maine are un fel de serbare la ora 16,sa vad ce fac cu Ana.Am iesit mai devreme afara si batea un vantttt,nu stiu ce-i cu vremea asta
Poze cu noi aici
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Cristos s-a INALTAT!
pentru copilasii vostri.
Ieri am avut mari probleme cu calculatoarele si net-ul .Azi trimitem niste piese la reparat; asa ca o perioada nu voi avea conexiune si voi lipsi..., dar ma voi intoarce
Ana, nu cred ca suntem vecine, avand in vedere ca eu stau in Maratei (pe langa scoala 26).Dar am stat pe Calea Romanului .Acum sunt vecina de cartier cu Mira, pe care o salut si-i urez "bine ai re-venit si bafta la examene"...
Va , aveti grija de voi si de puiutii vostri si ma bucur mult ca v-am cunoscut.Sper sa ne mai auzim
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mira_m spune:
Mersik, Carmen! Nu am plecat doar ca am mai putin timp liber in perioada asta.
Speram ca absenta ta sa nu fie prea lunga!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ana1980 spune:
ADEVARAT S-A INALTAT !
Cred ca mesajele voastre le-am citit in seara cand am avut temperatura. Le-am cam incurcat. Dar e bine ca macar m-am lamurit acum.
Sper ca macar azi sa fie vremea ceva mai buna. Sa putem sta cu puiutzii mai mult afara.Ca e 1 iunie.
La multzi ani ! tuturor puiutzilor de ziua lor.