Clubul nurorilor (58)
Raspunsuri - Pagina 9
marinar spune:
fanna ar fi super sa o sunam toate, sigur s-ar bucura. - super bancurile.
buni multumim de urari, sa-ti traiasca copilul si sa-ti daruiasca nepotzei frumosi si sanatosi.
si eu am intrebat de andreea dar nici o veste, poate e plecata pe undeva in vacanta si nu are net.
nici cherry nu ne-a mai bagat in seama.
feteeeeeeee, mi-e dor de voi!!!!!1
marina
pozici
Alynutza spune:
Chiar asa mai fetelor, am si uitat ca azi e ziua copiilor... Sa va traiasca la toate care aveti si sa va aduca numai bucurii.
La noi cica fac niste lucrari la instalatia electrica si am luat o pauza (eu mi-am pus calcul pe baterie de rezerva), dar tot am dat o fuga pana la primarie sa ma linistesc cu actele de civila. Acum sper numai ca nu ma tine sefu' peste program din cauza asta, ca fac cu nervii...
nunta noastra
marinar spune:
Ali pai poate vrea seful sa te mai vada....daca sapt viitoare e plecat!!!!
aaaaaaaa, nu o ia si pe directoarea mea, de fapt pe toti astia care ma enerveaza. mai nic nu am venit bine si au tabarat pe mine ca ulii, nu au ochi sa vada ca nu ma simt bine! nu vreau sa ma menajeze, asta e- sunt la serviciu si trebuie sa muncesc, dar fiecare cu treaba lui...nu sa fac si pt altii care freaca duda.
marina
pozici
Alynutza spune:
Marina, musca-ti limba, ca am o groaza de rezolvat in seara asta... Ar fi o idee sa o ia si pe directoarea ta , dar unde sa o ia, ca el vine incolo inspre Bucuresti. Cat despre faptul ca sar pe tine, evident, ca asa sunt ei, nu-i intereseaza ca pici de pe picioare, si daca mai faci si treaba altuia care intre timp sta la cafele si barfe, foarte bine... Ce i-as mai pe astia...
Elena, super bancurile, ca de obicei...
nunta noastra
marinar spune:
Ali pai atunci sa o ia la intoarcere, sa o duca din Bucuresti...
sper sa pleci la timp de la munca.
marina
pozici
Alynutza spune:
Marina, pai hai sa-i combinam, cine stie poate nu mai ajung nici in Bucuresti, nici la Cluj, se opresc si ei pe la Brasov/Sinaia...
Revenind la lucruri serioase, nu-i baiat rau, si nu-i vorba ca daca nu-i el aici eu nu lucrez, dar stau mai relaxata...
Acum intreb si eu ca prostul Marina, daca tot nu te simti bine, nu mai poti lua niste zile de medical? Uite un sa-ti mai revii putin.
Vreau si eu nr. Razei si sa-mi spuneti la cat o sunati voi, sa ma aliniez si eu.
Nunta noastra
Pregatiri
camelia72 spune:
Multumim buni ,esti tare dragutza,ca de obicei!
Noi ne odihnim putin apoi vom pleca la petrecere,fie-mea e nerabdatoare sa se intalneasca cu gasca...!
La gradinitza au desenat fiecare cam cum vad ei COPILARIA...printzesa mea o vede ca un camp cu multe flori peste care se intinde curcubeul,sub razele soarelui iar pe o poienitza,copiii de toate nationalitatile formand un cerc mare...superb desenul,chiar m-a impresionat!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bunicuta spune:
Fetele ma pregatesc de plecare
Cami- m-a emotionat Printesa ta cu desenul-intr-adevar copilaria este un camp cu cele mai frumoase flori din lume-pacat ca tine atat de putin zic eu copilaria si te ia apoi viata la intrebari-oricum sa te bucuri de prichindei si sa traiesti cu ei fiecare clipa -ca timpul trece atat de repede si te trezesti cu doi adolescenti cu mii de probleme-
Alina spor la treaba- si sa pleci la timp
Marina -multa sanatate iubita si de la mine -
restul fetelor au cam disparut dar poate ne auzim maine-
o zi buna tuturor
Alynutza spune:
Bunicuta, o seara cat mai placuta!
Cami, chiar ca suna frumos ce a desenat printzesita ta. Si are dreptate bunicuta ca prea repede trece copilaria si pe urma te napadesc grijile vietii. Si culmea e ca toti ne dorim sa crestem mari cand suntem copii... si apoi sa redevenim copii cand suntem mari... Hai sa nu ma plang, ca eu m-am jucat cu papusile pana tarziu si cred ca ma tine capul sa ma mai joc (cand faceam practica la gradi ma jucam tot timpul cu lego ... he he ce vremuri...)
Nunta noastra
Pregatiri