Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele.

Mady bun venit in trupa.Sa stii ca in ultimul timp oltencele sut taaaare tacute.

Ei...mai fetelor...maine vin in Craiova.Azi am internat-o pe mama la Spitalul Militar si maine vin si eu la ea.
O ocazie mai putin placuta sa vin peacolo dar asta e viata.

Va si ne mai auzim.

P.S.Am uitat sa va spun.Am obtinut post asa ca de la 1 septembrie ma duc la scoala.Acum nu ma pot bucura pe deplin inca...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Neata` oltencelor. va multumesc pt. urari si va pupic pe toate.
Sa va mai spun despre mine ca sunt la primul bb si eu si tati suntem f. f.f. fericiti de cand am aflat ca o sa avem un piticmai ales ca l-am asteptat nitelus.
Dr. (Camelia Patru ) zice ca cik ar fi baietelsi ne e tare drag.Daca stiti ceva sau poate sunteti paciente ale doamnei dr. va rog sa-mi ziceti si mie de ea.Eu stau in Sarari si acum va scriu de la servici
Apropo vreau si eu pe listuta pls
Pupici multi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARIILOR!
SA AVETI O ZI FRUMOASA!

Mergi la inceput

Offfffffff! chiar nu e nimeni pe aici?
Ce plictiseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare!

Bine ai venit, Mady! Bine ai venit ii urez si burticii tale! Sa creasca maaaaare si sa ne vedem peste vreo 22 de saptamani!
Georgi, sanatate multa mamei tale!
Camelia, ce-ti mai fac puiutii? S-au obisnuit cu noul tau program? Sa stii ca merge tare bine cu scoala de soferi! Asa ca, daca vrei sa o faci, curaj!

LA MULTI ANI, PENTRU MARIA, MARIANA, MARIN, ETC!

Eu sunt in pregatiri pentru concediu, luni plecam la Calimanesti. Copiii ii am la tara, cred ca o sa-i recuperez joi sau vineri.
Va pup pe toate,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

DORIS multumesc frumos pentru urari(ca de obicei esti o draguta).
Rodica bine ai revenit din concediu si odihna placuta in continuare(sper ca te-ai mai relaxat).
Ciuf e o dulce Eva iar tu mi se pare ca arati fantastic!
Salutari la toate fetele si pupici pentru pitici!

Mariana si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut si eu toate oltencele si La Multi Ani,Mariilor...imi cer scuze pt. mica intarziere...!
Mady,tot cu dr.Camelia Patru l-am si eu pe Mihaita...imi place ca este tot timpul vesela (asa o stiu eu), emana optimism si incredere!Sarcina usoara si un bb sanatos!
Any...copiii sunt tot la parintii mei,de saptamana viitoare vom intra in concediu si ii recuperam!Concediu placut si sa va distrati la Calimanesti,poate la intoarcere vedem cateva poze!
Vrem sa tragem si noi o fuga pana la mare,nu avem nimic stabilit si as fi bucuroasa daca mi-ati zice si mie o cazare buna la preturi rezonabile,plisss!
Pupicei tuturor!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Mari iti doresc numai bine in viata si sa ti se indeplinesca toate dorintele esti o tipa super!

La multi ani pentru Andrei Mario mami mai da si tu un semn!

La noi gata concediul am fost la mare distrat prajit bine cheltuit tot si inapoi la realitate. Urmeaza legendele toamnei cum zicea o prietena de pe DC!

Va invit asa cum faceam pe vremuri la un subiect nou unde am pentru voi o surpriza!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82197

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Neata, fetelor!
Iar v-ati ascuns? De doua zile nimeni pe-aici?
Andreea, gata cu concediul, mai lasati si la altii!

Astazi plecam si noi, asa ca va pup dulce pentru vreo saptamana sau chiar zece zile, sa vedem cum o fi vremea!

In sfarsit, in concediu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput