Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 25
bertha spune:
Salutare!
Ana, inca nu am gasit aparatoarea, dar poate nu o sa mai fie nevoie, sper eu. Aseara am descoperit o alta cauza a spaimei, cred ca ii e frica de cada, pt ca i-am propus sa pun piscina langa cada si sa-l spal acolo si a fost f incantat.
va inchipuiti cum arata baia dupa.
NU conteaza, macar sa-i treaca pt ca e atat de terorizat...plange si-i bate inimioara de te si sperii cateodata.
A trecut atata timp de cand nu i-am vazut pe Tudor si pe Ioana!
Darius ma mai intreaba uneori de ei si-l duc cu vorba pana uita. Poate ne mai intalnim prin parculet.
Georgi, sanatate multa mamei tale!
Camielia, of, of, greu cu acomodarea la serv. Ce sa mai zic de timp liber, ia-l de unde nu-i!
Azi am obtinut aprobarea de CFS si sunt f fericita, aveam emotii ca nu o sa fie sefii de acord. Acum e clar, pe 8 august vom fi la mare. Abia astept!
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Neatza.Multumesc fetele de urari.Mama e tot in spital dar e mai bine slava Domnului.
Bertha bine ca ai descoperit cauza.Eu stiu ce nu-i place Stefaniei...Dusul.Dar e singura modalitate de a-i scoate spuma din claia de par.
Toate bune si frumoase pana la limpezitul pe cap.Dar trece repede si gata baitza....
Camelia sa-ti traiasca scolarita.Curaj cu scoala de soferi si spor la trebi si la servici.
Oare ce o face Lorena?O fi ajuns acasa?Poate mai reuseste sa ne dea un semn.
Va
pe toate.De caldura nu va mai intreb ca suntem aproape.Deci si la voi e dezastru.Inca o saptamana de canicula....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
annita72 spune:
Neata, fetelor!
Mi-am recuperat amandoi copii, aseara am fost la tara si l-am luat si pe Tudor. Au fost fericiti, s-au pupat, s-au imbratisat, timp de o jumatate de ora
, dup-aia a inceput iar circoteca : "mami, Tudor ma loviiii"
, "mami, Ioana nu-mi da galetusa" etc.

Andreea, ma bucur ca ai rezolvat intr-un fel problema cu baita. La noi e invers, mai ales cu Tudor. Aseara, dupa ce am ajuns de la tara, i-am facut baie si era sa nu-l mai scot din cada. Facea pluta in cada, daca-ti poti imagina!!!!
Ii intra apa in ochi, in gura, n-avea treba. M-au stiut toti vecinii cand l-am scos de-acolo!
Ma bucur ca ti-ai rezolvat cu concediul, cred ca de-abia asteptati sa plecati.
Georgi, ma bucur ca mama ta se simte mai bine. Copilutu' ce-ti mai face?
Camelia, succes scolaritei! Si eu am facut generala tot la 21.
Ce sa-ti spun de prima ora de condus... Parca eram in ceata. Pentru mine, care sunt complet pe langa, erau prea multe informatii, indicatii, incercam sa le retin pe toate, eram prea incordata, a fost cam naspa... Dar, aseara, la tara, m-am urcat in masina noastra si, exceptand urletele lu' barbatu-meu "apasa ambreiaju!", "ocoleste groapa!", etc., a fost mai bine, adica am constatat ca am retinut ceva
. Deseara am a doua ora si-ti mai povestesc.
Pupici pentru oltence
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
ciuf spune:
Iubitele, va pup si promit sa scriu mai multe saptamana viitoare.
Sunt prinsa in pregatiri ca sambata preotul ne face baldabac. Facem petrecere si pregatirile le fac eu cu socrella.
Acum e ora 1 noaptea si nu am somn. In capul meu sunt numai idei de decoratii, cum sa aranjez aperitive pe platouri si multe altele.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
bertha spune:
Va salut in viteza, ne pregatim sa plecam la plimbare.
Ana, mult succes cu scoala de soferi! Eu am "numai" 10 ani de cand ma laud ca fac scoala.
Cine stie cati or mai trece pana ma hotarasc.
Si Darius era la fel ca Tudor cu baita, urla cand il scoteam, dar nu-mi explic ce s-a intamplat. Apare mereu cate un motiv nou si nu mai stiu daca e adevarat sau mai si inventeaza. Cert e ca e s[periat pe bune, nu e din cauza rasfatului.
Ciuf, petrecere frumoasa, asteptam cu nerabdare pozici de la marele eveniment. Sa fotografiezi si apritivele, masa etc, sunt sigura ca o sa ne lasi iar masca, ai un talent deosebit la decorari si aranjamente.
Camelia, mamaaaaa, ce fetita mare ai, scolarita deja!
Acum-acum trece timpul si-i vedem si pe zvapaiati in clasa intai.
Gata, am fugit!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Salutare!
Din nefericire,am fost si azi la job,abia am ajuns acasa,ma odihnesc putin si ma apuc sa fac papica!La copii am fost aseara,nu i-am putut aduce pt. ca azi nu aveau cu cine sta acasa...maine vom iesi prin parc sau la padure impreuna...!
Annita,pe unde locuiesti tu de ai facut scoala la nr.21?Bafta,in continuare,cu scoala de soferi!!!
Pupici tuturor!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lorellay spune:
Help!
Daca stie cineva un nr de telefon de la o cresa din Craiova...Codrin face 2 ani in februarie si inca nu l-am inscris la cresa.Nu stiu ce o sa fac cu el!
Multumesc mult...
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Rodica P spune:
Andreea am trecut si eu cu Stefan prin faza cu frica de apa, dar am rezolvat cind l-am convins ca daca isi tine un prosopel pe fata nu ii mai intra sampon in ochi. vezi si tu poate merge si la voi. mai tarziu a renuntat singur la prosop.
Camelia tu unde lucrezi?
Valeria petrecere frumoasa si asteptam pozici cu micuta crestina!
Rodica si Stefan-Daniel 
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
annita72 spune:
Neata, oltence!
Ufff, ca nu se mai duce o data caldura asta! Deja e infiorator de cald la 9 dimineata!
Culmea stiti care e? Ca eu mai vaiet de caldura si copilutii mei sunt amandoi cu mucisori
. Nu stiu cum au reusit sa raceasca pe vremea asta! Adica banuiesc eu, ca au cam stat in curent prin casa. Sper sa o rezolvam repede cu vitamina C si Nazomer.
Ciuf, cum a fost? V-ati distrat bine?I-a placut Evei baita? Sa va traiasca!
Camelia, eu am stat in spatele spitalului de neuro in Calea Bucuresti, acum stau la Ciuperca.
Cu sofatu', a fost o idee mai bine vineri, sper sa reusesc totusi sa ma mai relaxez, pentru ca sunt ingrozitor de incordata.
Lorellay, am o prietena cu un baietel cam de aceeasi varsta cu al tau si merge deja din februarie la cresa. Imediat ce dau de ea, ca a fost plecata din oras in weekend, o intreb de nr. de tel. de la cresa unde isi duce ea copilul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
ciuf spune:
Salutare, iubitele
Scaparam si de botez. A iesit tare fain.
Cu pregatiri multe, stress si rezultate foarte bune.
Tarta cu fructe mi-a iesit super. A fost la inaltime. Nasa a facut doua tortulete in forma de carucior (unul cu marzipan, celalalt cu frisca). Decoratiunile s-au cam stricat din cauza caldurii.
Am avut foarte multe aperitive care au trebuit aranjate in dimineata botezului din lipsa de spatiu in frigider. Noroc cu o prietena care a venit cu sotul si m-a ajutat. Cat am fost noi la ceremonie ei au mutat platourile la locul petrecerii.
Eva s-a comportat nemaipomenit. Nu a plans absolut deloc. A scancit cand a bagat-o preotul a treia oara in cristelnita. In rest a dormit la nasicu' in brate si a facut si pipi pe el.
La petrecere, la fel, a dormit mai tot timpul si a fermecat toata lumea cu zambetul, cumintenia si rochita ei.
S-a dansat la greu, mai ales eu. Toata lumea incantata.
Americanii ne intrebau daca suntem de la serviciul de catering.
Saculetii cu bombonele mi-au avut un succes nemaipomenit.
Sunt tare fericita ca am scapat de acest botez cu bine. Satisfactia cea mai mare a fost cand mi-am vazut invitatii simtindu-se atat de bine.
Copiii au stat numai in piscina si cativa adulti. Unul chiar fara sa vrea. Unul din copii, un american, a zbughit-o in apa in timp ce mamica lui era la toaleta si crezand ca stie sa inoate a intrat unde era apa mai adanca. Si tine-te agitatie ca sa iasa la suprafata. Si nimic. Nimeni nu l-a vazut in afara de mine care stateam izolata intr-un loc sa-i dau Evei sa pape. Am urlat de acolo sa sara cineva sa salveze micutul. Cand l-au scos din apa avea buzele albastre. Nasol incident.
Aseara au venit nasii sa faca baita Evei. M-au impresionat la maxim. Au facut totul cu atata daruire, stiind ca vor fi un rol important in viata ei. Andrea, fetita lor, a pus petalele trandafirului in apa (sa fie frumoasa ca un trandafir) si zaharul (dulce ca el).
Mamzel Farfuzel a primit o multime de cadouri.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa