Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Am revenit si eu, v-am citit.Am dat examenul luni si am intins-o apoi la tara.Am venit in seara asta sa ne spalam ca eram ca purcelusele.
Bertha si noi facem mai nou baie cu urlete tot din cauza limpezitului pe cap.Nu am nici un truc, doar nervi .Sper sa treaca si faza asta.

Liana si mersic ca te-ai gandit la mine.Viu la Craiova fatoooo...Ziceti-mi cand ca acolo sunt.Pe bune!

Lorena drum bun si sa auzim de bine.

Va pe toate fetele.Maine ma duc iar la tara ca avem 3 sarbatoriti in familie.Tata, soatza si fratele meu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

LA MULTI ANI, SARBATORILTILOR DE AZI!

Georgi, la multi ani celor dragi!

Andreea, sa-ti spun cum o limpezeam eu pe Ioana pe cap, pana acum o vreme. Isi tinea bine pus pe fata, un prosop, cu capul putin aplecat pe spate, din 20 in 20 de secunde urla "stai asa, ca-mi intra apa in urechi". Acum s-a mai linistit si a renuntat la prosop, da' nu de tot. Il tine langa ea, pe chiuveta si se strege des pe fata.
In schimb, pe Tudor il limpezesc cu dusul, cata vreme ii curge apa pe fata nu zice nimic ca incearca sa-si tina respiratia iar daca are vreo tentativa de mataiala mai dau putin cu dusul si ma hlizesc la el, dupa care incepe si el sa rada.
Dar stiu ca erau la Sensiblu, cred, niste chestii d-alea de pus pe cap, ca un bor de palarie, daca-ntelegi ce vreau sa spun, si i-l pui copilului pe cap ca sa-l poti spala fara sa-i vina apa pe fata.
Sau incearca varianta cu pistoale cu apa, il speli fara sa-l mai bagi in cada. Si tu, la fel.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Neatza
Multumesc Anita.
Am furat si io ideea cu borul ala de la Sensiblue.O sa caut.Mersic de pont.

oltencele

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,oltencute!
Am revenit pe meleagurile natale dupa un sejur de 4 zile petrecute pe Valea Oltului...!Mi-a fost dor de voi,netu' la mine-i dependenta curata dar...de luni voi incepe serviciul si voi absenta motivat,deci,sa nu dati cu biciul prea tare...
Va pup pe toate,ma duc sa desfac bagajul...!
La Multi Ani tuturor ce-si serbeaza sau au in familie persoane cu numele Ilie,Ileana,Ilinca...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani "va spun si eu..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Cald si azi, rau de tot, inca de acum de dimineata!
Tudor abia azi pleaca din nou la tara, dupa ce zilele astea l-am tot plimbat de la mine la mama si inapoi. Ioana vine miercuri, asa ca, iar am o perioada de "liniste", vorba vine, ca mi-e tare greu fara ei.

Andreea, Georgi, uite am gasit aici http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Aparatoare-cap-pentru-baie---Bebe-Confort/729/ si o puteti comanda direct, desi cred ca ar trebui vazuta "pe viu", ca aci zice ca e pana la 2ani si sa nu fie gata mica.
Camelia, bine ai revenit, cu forte proaspete, sper, dupa 4 zile!
Pupici pentru oltence!

Mergi la inceput

Unde sunteti, fetelor?

Ramasei singura pe-acilea?

Singura acasa, fara copii, singurica pe net.... Asta e.

Camelia, cred ca esti in toiul chefului. Sau maine va chefuiti? La multi ani micului Mihai Daniel ! Sa creasca mare (ca frumos si destept e deja) si sa va bucurati de el, de amandoi, adica!

Mai ziceti si voi doua vorbe sa nu ma simt asa parasita.

Mergi la inceput

Salutari.
Ce fac oltencele?
Hai sa va zic de examen ca sunt pe fuga.Am luat 5,15.Asta inseamna ca astept repartizarea computerizata din august.Sa vedem ce posturi sunt.
In rest nu am noutati.Am fost pe la tara, azi plecam sa ne plimbam putin pe la Valcea, Calimanesti.Va aduc poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Annita,multumim mult ,intr-adevar,azi il sarbatorim pe Mihaita,asteptam acum la masa cativa musafiri iar dupa-amiaza vom continua la curte cu un gratar...mergem sa ducem copiii caci de maine...la scarbici!
Va pe toate si o zi plina de voie buna va dorim...fac cinste cu o felie de tort,un suc si o cafea,serviti......sa dau si muzica mai tare...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAI
sa cresti mare si sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor.

N-am mai fost decat la Valcea, asa pe fuga.Mama nu se simte deloc bine si n-am mai avut chef de plimbari.Maine vine la spital.

Hai

Mergi la inceput