Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
Azi a fost mai liniste la noi. A plouat toata ziua si ne-am resemnat in casa. Am desenat, am jucat popice... trai neneaca!
Maine avem vaccin, asa ca va dau raportul la pranz.
Andreea, frumos gand cu banii... ![]()
Ana, merci de idee cu regimul. Mai vedem ce-o sa iasa din asta al meu. De fapt, la mine e problema de burta... ca de cand am nascut nu reusesc frate sa scap de ea... Vergeturi va spune ceva?! ca sa va faceti o idee... 
Cat priveste copiii, eu tare as vrea, dar mai intai sa fac si altele, ca dupa nu stiu daca mai am chef... Oricum, sunt asa entuziasmata ca nu-mi sta capul la un alt bebe. Vrem si noi doi, dar trebuie sa ne gandim si la viitorul lor. Oricum, nu e nimic batut in cuie. Daca e sa vina, e bine venit. Ziceam ca ar fi bine sa mai asteptam un an, doi... sa-l duc pe fiu-meu la scoala macar (aici incepe la 3 ani scolarizarea, ca sa pricepeti aluzia).
Io am chef de balmajeli si voi cred ca faceti nani deja.
Va pup si pe maine, dezertoarelor! Georgiiii, unde esti cu pistolul ala???
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:

Mi-au luat permisul de port-arma.
Si nu mai pot sa trag...
Da cu
pot sa dau.![]()
De maine... ca e luni... si sa incepeti saptamana bine.![]()
ca
la 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
lorena_andreianu spune:
Of, Georgi... pacat... ca poate avea efect... la dezertoare...
Noi am fost la vaccin si daca nu m-a urlat...
Pe drum inapoi spre casa a vrut sa mearga pe jos si mai si ploua... pana la urma s-a oprit (ploaia) si hai si in parc la copii! Parcul gol, toata alea ude. Iar plansete... Hai spre casa! La intersectie, hai sa vada unde se spala masinile... iar jelanie, ca-si aminti de ta-su'... iar s-a pus ploaia... l-am pus in carucior si hai acasa. Acasa, alta belea, ca vrea in masina... si uite-asa a venit si ora de masa, ne-am uitat la Garfield si la 1 l-am pus in pat. Abia la 2 a adormit, dupa plansete si apoi bodoganeli...
Eu sunt chiauna de somn, ca nu pot sa dorm singura si ma scol din ora in ora; doar doar s-o face mai repede dimineata...
Cu regimu' ma tin tare pe pozitie! Va tin la curent daca scade ceva...
Va pup, o saptamana frumoasa la toate!
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ciuf spune:
Fetelor, fuseram sambata la expozitia de "cadavre" in Denver. A fost foarte interesant. Un german foloseste mortii carora le scoate fluidele din corp, injecteaza niste polimeri, ii baga la frigider si acei polimeri intaresc carnea. Totul pare foarte real, iar daca pui mana pe model simti ca e de fapt plastic. Nu au piele pe ei tocmai pentru a li se putea vedea anatomia.
Credeti-ma ca a fost cat se poate de interesant.
Au aratat toate organele, sanatoase, bolnave, se facea comparatie, se explicau detalii medicale. De exemplu, aratau un plaman sanatos, apoi unul negru de fumator si inca un plaman de miner care ziceai ca e vopsit cu praf din acela negru-argintiu (silicoza parca se cheama boala). Ah, am vazut cum arata un embrion la 4 saptamani, la 8 sapt, cum e un fat la 19 sapt., 20 si 30 sapt. Aveau ca exponat o femeie gravida in luna a cincea. Era taiata pe burta pentru a se vedea fatul de 5 luni.
Apoi faceau comparatie intre un obez (300 pounds) care a murit de inima (organele nu i se mai vedeau ca erau acoperite de grasime) si o pers. de 150 pounds. Eu de exemplu am 120 pounds, adica 55 kg.
Ah, ce mi s-a parut grozav a fost cand aratau sistemul circulator, vedeai o mana sau capul. Asta nu am idee cum a putut sa o faca. Totul parea ca o retea de fire mai mici si mai mari rosii. O impletitura de firisoare.
Erau formulare de completat in cazul in care vroiai sa-ti donezi corpul dupa moarte in scopuri medicale. Oricum tipul care face treaba asta are voie sa disece in afara Americii, e ilegal sa o faca aici, dar e legal sa le expuna aici.
Oricum un om normal nu ar face asa ceva. E un fel de Hanibal.
Cam asa aratau exponatele. Asta ca sa va faceti o idee: http://www.bodyworlds.com/en/pages/home.asp
Scuze daca fuse postarea mea cam scary.
Liana, imi pare rau de bunica ta.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
annita72 spune:
Neata, fetelor!
Cum stati cu caldura?
Andreea, la tine se poate respira?
Lorena, si pe Tudor il duc saptamana asta la vaccin. Mi-e groaza, pur si simplu. Si pentru ca-mi amintesc ca Ioana n-a calcat bine in picior trei zile dupa vaccinul asta, si pentru ca intre timp am citit o gramada de chestii, referitor la efectele "nedorite" ale vaccinurilor, in general.
Succes cu regimul!
Ciuf, chiar ca scary!!!
Georgi, voi ati scapat de pampers? Ca noi inca tragem de ala de noapte. Ioana a fost mai harnica si cred ca de-asta ma enervez
.
Pupici!![]()
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
bertha spune:
Salutare!
Ana, ce sa-ti mai spun de caldura...stii doar ca stam la 10 si ne coacem usor-usor, ca la rotisor.![]()
Norocul meu e ca la serv. e destul de racoare, chiar daca nu avem AC. Il pupam pe Tudor si speram sa nu-l supere prea mult vaccinul. Sa ne tii la curent!
Ciuf, interesant si infricosator, in acelasi timp! Multumim pt povestire!
Te asteptam cu vesti despre copilasii tai, despre Eva nu ne-ai povestit mare lucru.
Cand nu sunt la calc. ma gandesc la o gramada de lucruri pe care sa vi le povestesc, dar, intre timp le uit pe majoritatea.

Iar sunt in pana de idei.
va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
lorena_andreianu spune:
Noi scaparam de vaccine pana la anu' in sept cand se duce la scoala (v-am mai zis ca incep aici la 3 ani; e de fapt cum e caminul la noi).
Ana, de ce vaccin e vorba?! Noi facuram un rapel la hepatita si la anu' va fi rapel la ROR...
Aveti idee daca trebuie facut testul ala tuberculinic (asa i-o zice?) inainte de a merge in colectivitate? Ca BCGul il are facut, dar nu stiu daca e obigatoriu si testul...
Ciufulet, ma bagasi in sperieti. Mai ales cand zisesi de nenea ala cu grasimi multe... io aia care ma dau din colt in colt ca m-am ingrasat...
ma si vad acu' pe dinauntru...
brrrrrrrr
La noi nu mai ploua, putem iesi pe afara. Azi am pus monopol pe parculet, mai ales pe leagan. Ne-am dat utza-utza!!!
Va pup, ma uit la meci... Franta-Spania... 1-1.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
annita72 spune:
Hei, fetelor, liniste totala p-acilea!
Va culeg de prin pagina 4! Mai cu viata,
mai cu viata, ce-i v-a pleostit caldura de tot?
Noi facuram o vizita la parintii mei, in partea cealalta a orasului, si pentru ca la ei ploua un pic, picii mei decisera sa-si petreaca noaptea acolo, li se paru mai racoare. La ora asta, la noi in casa e binisor, respirabil.
Nu ma mai duc maine cu Tudor la vaccin , se amana pentru vineri.
Lorena, e vorba ala triplu Di-Te-Per (difterie, tetanos si tuse convulsiva), cred
. Acum ii caut carnetul de vaccinari, ca ultimul l-am facut pe la 1an.
Si duminica ma duc la nunta, si aflai abia acum
. Asta e!
Va pup!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
lorena_andreianu spune:
Ana, noi l-am tot facut pe ala in primele luni si apoi iar un rapel pe la vreo 9 si la 15. Ca de atunci il tine minte fiu-meu pe mustacios (pediatru', deh)...
Ehe, ce bine ca aveti neamurile aproape... ca noi... mergem 2 zile si o noapte drum intins... 
Da' chiar va dadurati la fund, fetelor!
pe unde va umbla piciorusele?! Acu' cand am si eu chef de vorba... si singura pe-acasa...
Si la noi s-a incalzit. A dat soarele dupa-masa si intr-o ora nici n-ai fi zis ca a plouat o saptamana...
Va pupacesc pe toate. 
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:
Am ajuns si io prin zona.M-am refugiat la tara azi din cauza caldurii
.Si acum e ingrozitor....
Anita inca nu am scapat de cel de noapte nici noi.Dar nici nu ma grabesc.Zic ca mai e timp.Are abia 2 ani si 5 luni.Mi-e mila sa o trezesc la olita.
Ciuf ce povestesti acolo...m-ai facut curioasa.Intr-adevar macabru dar fascinant totodata sa vezi toate chestiile alea.
In rest, nu am noutati.Cald... ca si la voi.Si cica mai avem de tras...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE