Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

VA MULTUMESC!!!ma bucur ca va placut finutzul meu!!

georgiii sa ma ierti mama dar nu am timp nici sa respir!!facui inventar la magnetofon si sunt in calcule...ca daca nu ma ajuta nimeni sa'mi dea si mie o contabila!!!!ete ca le fac io pe toate na!!ca's blonda!!!aaa ba nu cica nu mai sunt!!!

fugggg la calculicile mele!!!va pupacesc pe toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,oltence dragi!
Liana,sa-ti traiasca finutul si voi pe langa el...!
Georgi,asa deci...faci naveta la tara sa te racoresti,bravo ...ce-ati facut cu locuinta,ati gasit apartament,cand trebuie sa va mutati?
si eu toate oltencele chiar daca unele au renuntat la subiectul nostru ...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele.
Io chiar fac naveta la tara pentru ca sora mea isi construieste casa acolo si sunt cu totii pe-acolo.Si cum e destul de cald afara, ma duc si eu dimineata si ma intorc seara.

Camelia inca nu mi-am luat apartament.Tipul care-l ia pe-al meu, face imprumut la banca.Si merge mai lent.Azi a venit una de la banca sa-l evalueze pe-al meu.Nu stiu cat mai dureaza.
In momentul cand voi avea banii, ma apuc de cautat.Nu e nici o graba pt ca tipul nu se muta in viitorul apropiat.Asa ca si dupa ce gasesc, stau aici pana il aranjez pe celalalt.Pana la sarbatorile de iarna ma mut sigur.

Liano spor la calcule.Ziceam sa vin si eu pe la voi sambata da' toata lumea e ocupata asa ca renunt.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, va pup, nu v-am uitat, dar timp ioc! Acu' fugii de la serv. mai devreme, asa ca va salut in graba. Stiu ca am ramas datoare cu pozele si povestea de la petrecere, dar nu stiu cand o sa-mi fac timp si pt asta. Pana atunci, va invit sa vedeti tortuleul frumusetiiwww.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=727&name=trenuletul_lui_darius&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=ab0d71983ea81d8ea553e31c9eeccd14" target="_blank">aici.

Va pup si scrieti cat mai mult, ca de citit, mai apuc sa citesc la 2-3 zile.

Liana, vazut pozele cu "coana mare", frumos copilas, sa fie sanatos!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bertha, yummy, yummy ! Foarte haios si cred tare gustos! As vrea si eu sa ma storfoc cu un diplomat, dar cum al meu sot nu papa decat daca are ciocolata... decat sa pice pe mine sa-l mananc, mai bine lipsa. Ca mai sunt si la regim...

Liana, bafta la calcule. Contabila cred ca ai poti gasi... intreaba in zona. Chiar daca lucreaza in alta parte nu cred ca va zice NU sa te ajute la sfarsit de luna/ an... La Valcea as cunoaste, dar deh, e cam departe...

Georgi, super ca te poti duce asa des la tara. Ti-am zis, cred, ca am si eu bunici la cativa km de Slatina. La Priseaca. Posibil sa ajung chiar in vara sa-i mai vad si eu, ca anul trecut daca a murit bunica din partea tatalui n-am apucat sa-i vad... Stef cum mai e?!

Altfel, noi nu mai avem vesti. Fiu-meu s-a culcat la 12 fara sa pape. Am fost in parc si s-a jucat vreo 2 ore si cred ca l-a razbit oboseala. Plus ca s-a mai si trezit la 7 jumate de dimineata.

Eu sunt cu bagajele lu' ta-su'... ne "paraseste" pentru o saptamana...

Va pup pe toate si o zi buna.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pupici
Noi suntem bine, am fost si azi la tara.Maine nu ne mai ducem.Mai stam si la oras.
Stef e bine, tratamentul da rezultate.

Lorena de la Priseaca pana la Slatina mai sunt cativa km.Mai putin de 10 daca nu ma insel.Poate ajungi si pe aici si ne cunoastem.As fi incantata.
Ce zici?

Restul gastiiiiiii...unde umblati frate?
Cred ca v-ati mutat din Oltenia.Numai asa se explica...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutari la oltence!

Bine v-am gasit! sau "Bine ca va gasii!"
Eu sunt mai noua pe forum, multa vreme am stat doar sa va citesc.

Constat ca si cunosc ceva figuri pe-aci! La multi ani, Darius, asa cu intarziere!Buna Andreea! Sper ca Darius s-a obisnuit cu bunicii.Parea destul de cumintel si ascultator cand ne-am intalnit saptamana trecuta in parculet. Voi ce traseu aveti mai nou, ca seara nu v-am mai gasit pe-acolo. Sau iese numai tati cu el si-l duce sa vada trenurile?
Spre sa ne vedem cat de curand.

Acum ma apuc de uitat pe pozele voastre de oltence si olteni mititei, poate mai descopar ceva fete cunoscute.

Ne mai auzim si pentru oltence "fierbinti"

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai venit,Annita!In sfarsit,mai am si eu o "colega de suferinta",o mamica de doi copilasi...tot fetita mai mare si nazdravan mai mic...!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ileana (ma insel?!) bine ca ne gasisi! Sa-ti traiasca puii! Vazui si poze! Scumpi tare!

Georgi, 7 km mai precis, ca mergeam cu bicicleta de la tataie pana la sora lui in oras. Da' sa nu ma intrebi pe unde sta matusa, ca sunt 20 de ani de atunci... Stiu ca peste strada era o "maghernita" care se numea Zahana. Ce ma uimea denumirea...

Dau de stire daca ajung la Slatina, cum nu?! O sa mai intru pe DC si din tara, ca are sora-mea RDS (asa i-o zice?!) si te trag de maneca!

Eu sunt stresata, fetelor... ne pleaca tati pentru o saptamana in Ro si ramanem de capul nostru. Facea mistouri aseara ca sa vada daca se mai intoarce... Fiu-meu stie deja ca tati pleaca cu avionul si se uita pe cer si cand vede cate un avion intreaba "tata?!"

Va pup pe toate si we placut, daca dispareti; pe la tara, pe la munte, pe la umbra...

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Saru-mana, Camelia si Lorena, de primire si de urari! Si ai vostri sa traiasca si sa va aduca mare, mare bucurie!

Eu sunt Ana-Ileana Stama (18.02.1972), pe numele intreg, mi se spune de cele mai multe ori Ana, Ileana a fost pentru yahoo, eram in criza de inspiratie cand mi-am facut adresa.

Puiutii sunt Ioana Catalina (17.11.98) si Tudor Andrei (02.12.2003), diferenta dintre ei e ca si la tine, Camelia, asa ca avem multe in comun.

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput