E-mail-uri nedorite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

asa e, adica cum zice zina...
multi fac chestia asta, si uite asa va treziti voi cu tone de spam...
pe de alta parte, am zis cred de am facut bataturi sub limba ca nu deloc bine sa dati adresa de mail pe forum, asta sau oricare altul...
de pe forumuri isi fac spammerii clienti...
sau daca musai trebuie sa o dati, dati-o in felul asta: gicu(at)yahoo(punct)com asa nu va gasesc bajetii...
am mai zis o data, pentru cei pisati cu spam pe yahoo, iaste un programel care te sterge din lista celui care te agaseaza fara sa ai nevoie de interventia lui...adica pur si simplu o primeasca un mesaj ca te-ai sters singur din lista lui de contacte...mesajul asta e standard, insa poate fi si schimbat, eventual sa-i zici ceva de mama...

programul se numeste Deny Bud, iaste pe net sau catati pe threadul cu yahoo de aici ca am mai vb de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Poate ma lumineaza si pe mine cineva in leg cu ratiunea trimiterii acestor mesaje. in afara de faptul ca pot fi purtatoare de virusei mai e si altveva?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by dante01

asa e, adica cum zice zina...
multi fac chestia asta, si uite asa va treziti voi cu tone de spam...
pe de alta parte, am zis cred de am facut bataturi sub limba ca nu deloc bine sa dati adresa de mail pe forum, asta sau oricare altul...
de pe forumuri isi fac spammerii clienti...
sau daca musai trebuie sa o dati, dati-o in felul asta: gicu(at)yahoo(punct)com asa nu va gasesc bajetii...
am mai zis o data, pentru cei pisati cu spam pe yahoo, iaste un programel care te sterge din lista celui care te agaseaza fara sa ai nevoie de interventia lui...adica pur si simplu o primeasca un mesaj ca te-ai sters singur din lista lui de contacte...mesajul asta e standard, insa poate fi si schimbat, eventual sa-i zici ceva de mama...

programul se numeste Deny Bud, iaste pe net sau catati pe threadul cu yahoo de aici ca am mai vb de asta...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Ai putea sa-mi spui exact de unde sa iau programul asta despre care zici? Am incercat o cautare ... da' nu am gasit nimic. Multumesc frumos!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

www.softpedia.com

sau cum ziceam google...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by dante01

L`am incercat si nu mi`a iesit....
N`am reusit sa`l instalez....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nici eu nu am reusit sa-l instalez. L-am gasit, descarcat (de pe softpedia), da' imi zice ca-i incomplet, corupt ... ??????

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am selectat din greseala mesajul unei prietene in Yahoo mail, o data cu multe spamuri si am dat spam. Asa ca banuiesc ca am blocat adresa prietenei mele. Cum pot face operatiunea inversa?

Cristina si ghighiloi

raspuns postat de louisea, 29/06/2006, 12:20:06

ce fel de mail ai?

daca ai Outlook..
- te duci la folderul unde sunt trimise spamurile si il deschizi
- dai click pe mail-ul respectiv
- iar acolo sus, pe bara iti apare "this is not spam" si dai click

raspuns postat de aissa, 29/06/2006, 12:31:39

Scuze ca nu am precizat: in Yahoo mail am facut buba.

raspuns postat de contactnicole, 29/06/2006, 13:45:01

Buna,
in yahoo mail -> options ->Blocked address -> si stergi din lista pe care o vezi afisata, adresa prietenei tale (select ->remove block)

Succes!
Nicoleta

Nickidutza

raspuns postat de pet.cost2005, 29/06/2006, 13:45:06

Du-te in cartela anti-spam ... daca mailul de la prietena ta este acolo, da click pe el si dupa aia selecteaza din menu (sus) non é spam. Cred ca asa se poate rezolva ... daca sunt si alte solutii ...

Mergi la inceput

Multumesc mult, am reusit folosind procedura data de Nicoleta.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Mai fac odata incercarea de a pune intrebarea la subiectul din index...sper sa obtin si raspunsul dorit.

Primesc de ceva vreme niste mail-uri care nu au nici o adresa la expeditor, deci nu le pot da ca "spam". Problema este ca toate au atasate niste .exe care se duc in c/documents.... deci mai mult ca sigur sunt virusi. Nu am descarcat niciodata ca stiu ca nu trebuie dar vreau sa scap de ele. Cum Dumnezeu pot face? Si cine trimite cum face sa nu isi arate mailul?
La mine apare la expeditor Nobody. Iar ca subiect scrie: poze cu tine la mare sau iti trimit o poza cu mine goala, pentru Ionel, faza cu camila.... niste texte de genul asta care incita probabil sa deschizi atasamentul.
A, am mai incercat ceva...am setat in optiuni sa imi stearga automat ce intra in Bulk (ca de regula acolo ajungeau astea) si acum imi vin in Inbox...ma streseza Nobody asta de mor!
Exista solutie?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput