Noi si cainii nostrii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

CRINUTA,m-am uitat la poze si am inceput sa plang,vaaaaai cat de mult seamana catelusa ta cu baiatul meu,din pacate nu pot fi aproape de el pt. ca asa este viata asta te duce departe de casa si de cei dragi,dar sper din tot sufletul ca se va face bine,asa m-am gandit si eu ca singura cauza a acestei dermatite este hrana si le-am spus parintilor mei sa-i mai diversifice alimentatia,nu tot timpul aceeasi mancare ,sa speram ca va fi bine si iti multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ancakarina cu placere, iti tin pumnii si ii doresc din tot sufletul sa se faca repede bine. Si sa ne spui si noua cum a mers tratamentul. Si mie mi-au spus veterinarii ca nu e bine sa manace numai carne, ci si legume si altele (doar ca e cam mofturoasa).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Si eu sunt suparata pentru ca dogul meu a facut infart si a murit vineri.
Numai vesti proaste. Si nu avea decat 6 ani dar ii era foarte teama cand tuna afara. Se pare ca a fost ceva congenital pentru ca si tatal lui a murit tot asa la 7 ani.
Cine stie?
Oricum e greu cand vezi padocul gol si nu il mai auzi chemandu-te.
Dar trebuie sa trecem si peste asta.
Pentru dermatita asta de care nu mai scapa poti incerca si CANTASTIM. este un imunostimulator foarte bun.
Eu m-am chinuit cu Cessy un an de zile, am fost la diversi dr. A facut analize la facultatea veterinara am luat o gramada de medicamente care ii distrugeau ficatul , treceau pe moment si apareau la loc.Cu Cantastim a scapat de tot. Nu au mai aparut bubele. E foarte bun.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la stapini si la catzelusi...

eu sunt o viitoare miresica (peste 3 zile cununia civila si peste o luna nunta) si astazi am primit primul cadou: o puiutza de schnauzer standard de 2 luni si jumatate. desi sunt mare iubitoare de catzelusi de multa vreme (ultimul meu catzelush- un cocker springer a murit in aprilie, anul acesta, la doar 9 ani), trebuie sa recunosc ca nu mai stiu foarte bine cum trebuie sa am grija de un puiutz. mi-ar fi de mare folos sfaturile voastre.

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Mura imi pare tare rau pt dog .Si eu am avut un maidanez care era in stare sa intre in gaura de sarpe cand tuna sau se aruncau cu petarde de sarbatori.
Addinel felicitari pt puiuti!Cel mai bine te poate ajuta Mura ca ea e doxa in ale cainilor .Si eu am un puiut de 4 luni,mananca Biomil si la 3 luni (pt ca e un caine de talie mare) doctorul mi-a dat ceva minerale din care i-am dat 2 ture de cate 10 zile.Acum trebuie sa mergem sa ne dea calciu ca isi schimba dintii.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna dimineata! sunt topita toata... uiasem cum e sa ai un puiutz in casa. am energie cat pentru o luna de-acum incolo. a fost deosebit de cuminte (ce-i drept am stat la frate-miu la curte si are si el o puiutza de labrador). si e tare tare jucausa, o clipa nu sta locului. cand oboseste pica instant

marea mea dilema: ce ii dau sa manance? i-am luat pro-plan junior ca mancare uscata si dog chow puppy ca hrana umeda. din cate imi amintesc eu de cand era cuchitza mic ii faceam branza de vaci cu galbenus de ou si cu miere nu mai stiu cat de des ii dadeam asta) si ii afceam orez fiert cu morcov, telina si ardei (inteleg ca orezul ar trebui inlocuit cu arpacas?)... mi s-a recomandat sa-i dau cavit junior si gluconat de calciu, 1 fiola/zi timp de 10 zile. ce spuneti, este ok? mura, inteleg ca tu esti experta, ma poti ajuta si pe mine, te rog? mercik anticipat.

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

MURA,imi pare foarte rau pentru moartea catelului tau.Voi incerca si CANTASTIM(poate am noroc si gasesc,am cautat si anul trecut la farmacia inst. Cantacuzino dar din pacate nu aveau)oricum iti multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mura imi pare rau pentru catelul tau. E groaznic cand se intampla asa, dar din pacate se intampla.
Sa stii ca si la catelusa mea ii e foarte frica de tunete, vine langa noi si incepe sa tremure de frica. Nu stiu ce o fi in caputul lor de le este asa de frica.
Addinel eu nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau pentru puiut. Stiu ca la catelusa mea i-am dat dupa 6 luni destul de mult calciu si vitamina D, in functie de ce mi-a spus veterinarul. Pe vremea aceea nu prea era mancare speciala pentru pui, asa ca saracuta manca ce ii faceam eu. Poate stiu alte fete sa-ti dea mai multe sfaturi.
Ancakarina cum se mai sinte catelul tau? Sper ca e mai bine.

poze

Mergi la inceput

CRINUTA din fericire se simte mult mai bine,chiar astazi am vorbit cu ai mei si mi-au spus sa stau linistita ca nu se mai scarpina si ranile au prins coaja,iti inchipui cat sunt de fericita.Multumesc de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Addinel reteta cu branza de vaci cu galbenus si miere este super buna. Poti sa ii dai macar o data pe saptamana chiar si mai des , rau nu are ce sa ii faca oricum calciu in exces nu are cum sa asimileze, isi ia numai cat e nevoie.
Ca si vitamine si calciu eu le dau LAVET MULTIVITAMINE SI LAVET CALCIU, se gaseste si la Metro, Carrefour si este in jur de 100.000 cutia. Eu le-am dat si fetelor cand erau mici si le dau si acum baietilor si fetitei pentru ca am uitat sa va spun ca mai am 2 baieti si o fetita pe care ii opresc eu, sunt ai mei definitiv.
La "adulte" le dau LAVER SKIN pentru blana si din cand in cand, mai ales cat au fost gestante LAVET MULTIVITAMINE.
Poti sa ii dai puiutei si orez fiert sau arpacas (arpacasul este mai ieftin in rest nu stiu de ce s-ar recomanda, eu stiu ca exista si mancare uscata MIEL CU OREZ nu cu ARPACAS.....) cum ai spus si tu cu morcov...etc..... si carnita de vita sau pui.
Purina Pro plan este foarte buna dar este si scumpa. Eu le dau EUKANUBA care este la fel de scumpa in magazine dar eu am canisa si cumpar direct de la importator la jumatate de pret, ceea ce imi convine de minune. Le dau mancare buna la pret de Pedigree.
Daca are cineva nevoie de mancare Eukanuba sa imi spuneti pentru ca va pot cumpara pe canisa mea.Le-am mai luat si altor fete de pe forum.(Eu sunt in Bucuresti). Singura problema este ca sacii petnru canise sunt de 20kg nu au saci mai mici. si costa 1.800.000 sacul adicA 90.000kg pentru puppy iar sacul pentru adulti este 1.500.000 adica 75.000kg.
Cu conservele sincer nu prea sunt de acord, mai bine ii faci tu orez sau paste cu carnita si legume proaspete decat sa ii dai conservanti. Avand in vedere faptul ca tu ai un singur caine chiar nu e o problema. O cratita de orez iti ajunge cateva zile. Eu gatesc la cazan si imi ajunge doar o zi.

Sper ca ti-am fost de ajutor. In rest sa iti traiasca puiuta si sa te bucuri de ea foarte multi ani.
Eu am sediul firmei in aceeasi cladire cu MONTEROVET importator si distribuitor de medicamente. De la ei iau si vaccinuri foarte ieftine si pastilute si deparazitant, tot ce am nevoie. Eu imi vaccinez singura cainii. Pe mine ma costa in jur de 100.000 - 150.000 vaccinurile / caine, am fost la Ilioara cu o prietena si am vazut preturile de acolo un vaccin era 500.000. fara deparazitare si fara antirabic. Am crezut ca nu vad bine.
Au tot la MONTERO VET si deparazitant pentru bebei - Drontal Puppy care este cel mai bun. Le-am luat si eu si sunt ok. Oricum eu le-am terminat vaccinurile si deparazitarile pentru ca au deja 5 luni si jumatate.
OK. Va pup dulce si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa imi cereti.
Pupici

Mergi la inceput