Fani FUEGO sunt?
Mie imi place acest FUEGO (Paul) de vreo 11 ani de cand l-am cunoscut prima oara! Mergem cu el la intalniri si i le stricam pe toate ca eu vreau sa fac pipi...ca mie mi-e sete....etc...(el e mai mare decat mine cu 9 ani)! De vreo cativa ani il vad mai rar ca de obicei din cauza programului pe care il are dar a ramas acelasi baiat dulce si sincer! Mai sunt fani de-ai lui pe acest site??? Sunt curioasa sa vad ce zice lumea despre el..sa vad cum este perceput din afara....poate ii imprim si lui post-urile sa vada pe unde mai are de "lucrat"...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Raspunsuri
Luna75 spune:
Si mie imi place de el.Are voce buna,e simpatic,baiat de treaba.
Cel mai mult imi place cand il vad,rar,la TVR international,ca nu are aerele specifice de vedeta romaneasca.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Si mie imi place de el.Are voce buna,e simpatic,baiat de treaba.
Cel mai mult imi place cand il vad,rar,la TVR international,ca nu are aerele specifice de vedeta romaneasca.
este un baiat cu adevarat deosebit....am trait atatea momente haioase cu el...cand mergeam undercover prin oras de ziceai ca suntem aurolaci si radeam..si cantam..si glumeam...
cand ne bagam in oana cu sarmale si intram jumatate in cuptor dupa placinta de mere!!!
cand invatam cu el pentru permis...hihihi..eu ghiceam si el care invatase gresea si radeam de el...
cand steteam pana seara tarziu la povesti..si spuneam glume.....
ah! mi-e dor de vremurile alea!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Luna75 spune:
Ma bucur ca nu am gresit cand l-am catalogat "baiat de treaba",se pare ca ai multe amintiri frumoase cu el.
Sper sa mai apara fete care ii apreciaza muzica,sau,pur si simplu,pe el,ca persoana.
sunt_mamica spune:
si eu l-am cunoscut si mi s-a parut arogant!de cantat,canta bine ...dar si fite pe masura!si el si costi..soferu(impresaru...sau ce-o fi)sunt 2 infumurati!
ilinca
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by sunt_mamica
si eu l-am cunoscut si mi s-a parut arogant!de cantat,canta bine ...dar si fite pe masura!si el si costi..soferu(impresaru...sau ce-o fi)sunt 2 infumurati!
ilinca
costin ! cat despre el..nu stiu ce sa iti spun..in ce situatie l-ai vazut etc....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
miag spune:
..si mie imi place mult Fuego
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
danyboy spune:
nu pot spune ca sunt FAN Fuego ....
dar imi place cum canta, imi place vocea lui calda si blanda.
si imi plac melodiile pe care le-a scos cu Irina Loghin - care imi place mult si mi se pare o voce deosebita...
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by danyboy
nu pot spune ca sunt FAN Fuego ....
dar imi place cum canta, imi place vocea lui calda si blanda.
si imi plac melodiile pe care le-a scos cu Irina Loghin - care imi place mult si mi se pare o voce deosebita...
da..mie imi place acum ultima melodie pe care a scos-o cu irina...nu stiu exact cum se numeste! irina loghin pot spune ca imi place ...dar de cand cu politica ... a cam inceput sa ma enerveze!
legat de irina loghin tin minte ca melodia copilariei mele a fost DESCHIDE GROPARE MORMANTUL pe care o ascultam de 5-6 ori pe zi pe prispa bunicilor!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
adi2003 spune:
Nu pot spune ca am fost mare fan Fuego inainte de a-l vedea prima oara live pe scena. Asta s-a intamplat in decembrie 2010, la concertul de colinde de la Oradea.
Intotdeauna mi-a placut vocea lui, ii priveam din cand in cand aparitiile la TV, dar ma rezumam la atat.
Am avut ocazia sa particip ca spectator la concertul de colinde dinainte de Craciun si am ramas impresionata. A reusit sa creeze o atmosfera magica, de sarbatoare si sa ne transmita emotia colindelor sale. Mai mult decat atat, l-am vazut si dupa spectacol, acordand cate un autograf fanilor sai. Mi-a lasat o impresie si mai buna, vazandu-l de aproape, un om intre oameni, insa un artist cu suflet mare.