Citroen C3-opinii
Aveti sau ati condus asa ceva? Ma intereseaza opiniile voastre, ce v-a placut la masinuta asta si mai ales ce nu v-a placut sau ce probleme ati avut cu ea.
Multumesc
Raspunsuri
eve44 spune:
Are o prietena .
E o masina mica ,de oras si totusi are un consum fff mare ,chestia asta o nemultumeste tare mult.Are si motor mic si este destul de scumpa .
Mie personal nu-mi place.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Natasa spune:
Masina mica pe bani multi, asa mi se pare mie. E o masina frumoasa, dar daca vrei sa pleci cu ea in concediu sau la cumparaturi mai substantiale e bine sa mai ai o masina mai serioasa!
boo lina spune:
mie personal imi place...ca design, de fapt toate masinile frantuzesti sunt frumoase...spre deosebire de cele japoneze. acum depinde ce vrei de la masina pe care ti-o iei. eu am vrut o masina mica, de oras care sa fie fiabila si sa consume cat mai putin, citroen nu se incadra aici desi e tare draguta:)
mitzura spune:
Pai asta ar fi numai a mea, ca avem o skoda care e masina de familie si pt drumuri lungi. Deci as merge numai prin oras cu ea.
Da' am retinut, consumul mare.
Eventual poate imi puteti spune comparativ cu Peugeot.
Ioana, si tu ce ai ales, ca si pe mine ma intereseaza aceleasi aspecte.
amik spune:
cica masinile frantuzesti suck!
so they say...
mai bine intra pe site-uri auto ca sa te informezi!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
aniast72 spune:
mitzura, nu am intrat in discutie pana cand ai cerut comparatia cu Peugeot. Acum pot sa-mi dau cu parerea: NU PEUGEOT. Vis a vis de Citroen, daca te-ai hotarat sa iei, iti dau un sfat. Ia-ti pe motorina. Un inconvenient la Citroen ar fi ca are garda jos deci daca obisnuiesti sa folosesti trotuarele pentru a parca...o sa ai probleme. In rest, mie mi se pare o masina super ok. Oare sunt obiectiva pentru ca prietena mea cea mai buna lucreaza la reprezentanta Citroen? Nu cred.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
mitzura spune:
Pai site-urile de masini nu prezinta si opiniile utilizatorilor. de asta m-am gandit sa va intreb pe voi, cei care aveti experienta cu ele.
Andreea, de ce nu Peugeot asa categoric?
Mariee spune:
C3!!!! e cea mai dragutza masinuta!!! hi hi !!!parerea mea!!!!
si mi a placut asa rau ca Iubitzelul mi a facut-o kdou anul trecut!!!!
e o dragutza dar consuma intr adevar cam multicel.... dar daca iei p motorina eu am auzit ca in Ro nu e mare diferenta intre costul benzinei si motorinei se pare ca in primavara era mai scumpa chiar motorina!!!!
baftaaaaaaa
Mariee spune:
.....apropo de cat e de incapatoare e super sa stiti!!!
Iar noi am mers cu ea in vacante si in Spania si in Ro eram 4 pers si a fost super !!!
iar pentru cumparaturi nici nu se pune pb, e o masina excelenta pentru oras !!!!
aniast72 spune:
mitzura, NU categoric pentru Peugeot pentru ca am vazut unul nou nout in care ploua de mama focului...soferul statea cu picioarele in apa. Numai la Dacie am auzit pe cineva care a ramas cu schimbatorul de viteze in mana cand a ridicat masina din fabrica asa ca... Am cunoscut pe cineva care avea de ales intre Citroen si Peugeot, a ales Citroen la sfatul meu apoi mi-a multumit...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea