Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 22
doruletz spune:
azi fu ziua Suediei? pai si de ce nu spusrati bre mai demult, beam si io un pahar
Rayu, vaz ca avuserati si circ si paine (gratare) asa ca n-ai motive sa-l asculti pe Brel azi!
Apropos de politistii fimei vazui un reprotaj despre Norvegia unde spunea acolosha ca e o lege care zice ca toate firmele care-s cotate in bursa au cota obligatorie de angajati femei. Sper sa ajunga legea si pe la macho astia d'aci ![]()
Si mai auzii acilea pe unu de la partidu ecologist (care are si el ceva procent) ca ei vor sa propuna saptamana de lucru de 32 de ore adica doar 4 zile lucratoare! (acu e de 35 de ore) Gata, io cu astia votez 
lilanda spune:
Rayu, la anu' si la multi ani de ziua Suediei
...macar avurati liber, ca acilea la daneji..nika de ziua lor nationala??? :-))
doru, las' ca scot baietii editia II adaugita!!! Sa n-o ratati! :-))
Irimellu...somn usor 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
mie imi vine sa
sau sa
daca mai aud ca daca stau in curent o sa racesc sau o sa ma doara nu stiu ce. nu ma doare, bre, nimica, nici n-o sa racesc
cine imi explica si mie care este diferenta dintre vant si curent?
teoria mea foarte personala e ca daca ai o hiba pe undeva (o masea nenorocita sau un vertebrat sarit de la locul lui, o ureche beteaga) atunci ai probleme, intr-adevar daca stai in curent (sau in vant).
ma lamureste cineva sau dashkid subiect la jenerale? 
iren spune:
Arborelu, zicea cineva ca trasu curentului e problema natzionala la romani ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lexi spune:
Arborelul, eu nu-ti explic, da' mai torn nitel www.telegraph.co.uk/global/main.jhtml?xml=/global/2005/08/16/exroman.xml" target="_blank">gaz pe foc 
lilanda spune:
lexi...bestial articolul 

Si io merg pe mina lu' arborelu, sa zic ca mare diferenta intre vint si curent nu iaste, dar cert e ca ambele ie periculoase pentru romani!!! Ii trag bine ...hmhmh...Ce stiu strainii astia...asa cevaaa 
Vazurati www.hotnews.ro/articol_49805-Academia-Catavencu-are-umor-inca.htm" target="_blank">Top 10 Fraier Play ??? Vintu' e trendy ![]()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
neata:)
Rayu...Brel?
amoru meu?
il iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc.
in afara de beeep, totu e OK;-)
pup.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
'neatza!
care mai sunteti la varsta sa va amintiti de Sergiu Cioiu cu "vantuleee, vant nebuuun, stai o vorba sa-ti spun!"
azi-maine n-om mai manca www.hotnews.ro/articol_49514-Am-f...t-agricultura-in-Vest-acum-o-f...m-in-Romania-de-Manola-Romalo.htm" target="_blank">rosii gustoase nici in Romania
Sabina spune:
, nah, a la Brel asa.
ce ziceti?
www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo147984.htm" target="_blank"> niste sabinel
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Visai as'noapte ca mi-am gasit berbantu ascuns in baie fumind marijuana, ii ieshea fum shi pe nas, shi pe gura!
De fapt, barbatu meu nu bea, nu fumeaza, numa
shi maninca de sparge ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.