Cluj rulz! - 53

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am revenit acas' de pe meleagurile MM....... cu doi dinti in plus. Avem 6. Si ne dau mare- mare bataie de cap astia care abia au aparut.
Si am dat o raita azi pe la Expo. Ne- am intalit cu Sarah si Dana; am vazut si gemeneii Tatianei. Super draguti. Imi venea sa merg sa-i pupacesc nitel, da' nu am indraznit ca erau cu tata si cine stie ce credea.
Svety, Codruta, tinem pumnii maine pe concurs. Nu putem veni sa facem galerie ca de la 10. 30 avem program de somn si apoi papa.
Va pusicim ca asteptam pe tata sa vina din Slovacia ( a fost la o conferinta internationala in Tatra); am ''murit '' de ciuda tata saptamana asta ca nu am mers si io.

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am halit niscaiva litere + pocituri ca Alex defectat tastatura. Trebe luata alta si asta transformata in jucarie.

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Creola sora mea are costume de inchiriat pentru carnaval, serbari , diverse evenimente si miine o sa prezinte citeva cu copii de la o gradinita pe scena de afara.O sa-l imbrac si pe Darius in pitic si pe inca trei copilasi ai prietenelor mele.Sper sa iasa ceva interesant si sa nu plinga sau sa cada de pe scena ..
Sa veniti sa ne vedeti pe la 12,30 !

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Mihaela ,incercam sa ajungem,avem de facut si galerie ,numai sa pot sa-mi tin fata treaza !
Eu va spun noapte buna ca tare obosita sunt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, v-am lecturat, dar am f multa treaba si nu pot intarzia pe aici.

Creola, maine avem pana la 14 program. Fiind ca le vrei pe dvd, am sa-ti fac un singur montaj, ok? (fara verisor).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am uitat ceva:

Corina bine-ati revenit la baza! Cand ne vedem?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noapte Buna

Mi-am terminat mancarea si plec la nani. Sper sa va vad maine pe la expo. cel putin cu Mihaela sigur ma intalnesc. Vezi, daca nu te recunosc, trage-ma de mana!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!

Noi am fost la Baby Expo in doua reprize. O data pe la ora 14,30 cu baietii sa ridicam premiul Baby Star(ar fi trebuit s-ajungem la 14, dar pana i-am hranit si i-am schimbat, am intarziat, asa ca n-am mai urcat pe "podium"); pe urma am luat-o si pe Clara de la gradi si-am stat pana pe la 18. Sa va spun ce-au primit baietii ...pufarin , bomboane , caramele , chipsuri , suc la doza, carti de colorat si chiar un caiet de exercitii de matematica pentru clasa I ! Nimic pentru varsta lor... De-ar fi adunat din standuri mostre gratuite de scutece, cereale, creme, ma bucuram mai mult... Dar, s-a bucurat Clara pentru ele...

Am vazut multe lucruri interesante - haine, palarioare, jucarii - eu m-am uitat dupa jucarii, daca tot vine 1 iunie sa luam copiilor ceva interesant. Mi-au placut: o casuta si o masinuta tip cort, dar iti trebuie spatiu ca sa le poti pune (la noi n-ar mai avea loc langa topogan, bicicleta, carucior pentru papusi, bazin, masuta - eventual in sufragerie), tractorase cu pedale (pentru baieti la anu'), pentru pitici saltelute cu jucarii si carti din plastic, puzzle cu un ursulet ce trebuie imbracat. Probabil toate astea se gasesc si in oras, dar in ultima vreme am fost prin magazine doar strict pentru cumparaturi (fara sa am timp sa ma uit de jur imprejur).

Clarei i-a placut la spatiul de joaca, ca urmare am plecat de-acolo cu urlete (vroia sa mai deseneze, dar mai stateau doi copilasi dupa ea). A monopolizat tabla vreo 10-15 minute. Nu i-a placut ursul Nestle, desi in poze il adora (nu se astepta sa fie asa de mare). A adunat multe baloane, dar pe drum s-au tot spart de-am ajuns acasa cu doar 4.
Aaaa, si s-a lasat pictata pe fata...i-au facut o floare.

Vrem sa mergem si maine (sa facem si cumparaturi).

CREOLA, felicitari pentru tricou!

CORINA, puteai sa mergi linistita la baieti! Sotul e obisnuit sa fie "curtat" (indirect) de cunostinte de-ale mele ...Si eu eram prin zona, dar cu Clara. Felicitari pentru dintzuci!

Mult succes piticilor care concureaza maine!

Va doresc noapte buna!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Cateva mesaje scurte, precum telegraful:

BAFTA tuturor piticilor care concureaza astazi!
Petrecere frumoasa Theiuta si la multi ani frumosi si veseli!
Roxa-boxa raportez misiune indeplinita!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am dat doar un ochi sa va vad si sa va salut cu mult drag.

distractie faina la expo fetelor care vor merge duminica!

Mergi la inceput