viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 20
karmyna spune:
buna... osolita
mersi mult ca miai mutat mesajul aici...
akolo la germania 35--nu cred ca il mai citea nimeni...
hm ...shi unde scrie IABN-UL ??? mama mia zis tot ce scrie pe cardul ei...
Adresa bancii shi numele bancii mi lea zis..ce este SWIFT??
o zi buna......................
A inka ceva...
HAI GERMANIA::::A FOST UN MECI SUPER 3:0 super
ole ole ole ole....
http://photos.yahoo.com/crista_222000
osolita spune:
Karmyna, mama ta poate obtine informatiile respective numai de la banca ei pentru ca nu sunt trecute pe card.
Swift-ul este un fel de Bankleitzahl international.
cklaudia21 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am o intrebare: Cum se zice in germana la urda stiti voi branza aia bunaaaaaaaa
si unde gasesc aici asa ceva?
Mii de multumiri, va pup
http://community.webshots.com/user/cklaudia21
aschiutza spune:
Ei fetelor, na ca batu Germania inca o data si se prelungii BahnCard-ul sotului cu inca o luna!![]()
Sper sa gasiti drumul la subiectul nostru, eu il cautai mult!
Weekend fain in continuare!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Lauraa spune:
WOW,ce meci superb!!! Am fost in Stuttgart in centru dupa meci, a fost o atmosfera de milioane!!! Excelent! 

Claudia, nu stiu sigur cum se numeste urda dar eu am luat mereu o branza ff asemanatoare la gust cu urda (eu asa ii si zic de fapt) care se numeste RICOTTA! Cer acolo la Käsetheke in supermarket si mereu au.
Mama de
Lara Celine
Cori-Cori spune:
Da, i se zice Manouri Käse (cred ca e greceasca). Eu am gasit la Rewe.
Ai' de la Alnatura is mai destepti: adauga la denumirea de mai sus si Molkekäse, ceea ce e foarte corect, daca ne gandim la procesul de fabricatie
.
Se pare ca Ricotta e tot urda, cel putin asa apare daca-i dai o cautare pe google.
Pofta buna,
Corina
P.S. Ce ziceti de ultimele 3 meciuri (mai ales de Portugalia-Olanda)? Ups, am vrut sa zic 4... Sau nu mai e nici o microbista pe-aici? ![]()
aschiutza spune:
Grrr, mie nu mi-a placut Olanda-Portugalia. Au cam lipsit la lectia fair-play, ambele echipe! Pt un campinat mondial, m-a dezamagit asa atitutdine
...
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Cori-Cori spune:
Mie mi-a placut, pen'ca am tinut cu portughejii
. Altfel sigur nu-mi placea. Mda, cam ai dreptate. Da' si rusu' ii cam pierduse de sub control...
Cel putin mai stia inca sa numere cartonasele galbene, nu ca al' de-a arbitrat meciul Croatia-Australia
.
Ce zici, bate Germania?