ROMANIA-gradina lui Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am mai gasit ceva:
MAGAZIN: Extraordinarele PROFE#354;II ale lui SUNDAR SING despre viitorul ROMANIEI!
Sundar Singh este un binecunoscut în#355;elept #351;i iluminat indian, care s-a n#259;scut în anul 1889 în India, în ora#351;ul Rampur, regiunea Punjab #351;i care a murit în anul 1929. Cre#351;tinat în urma unei experien#355;e spirituale deosebite, legat#259; de apari#355;ia lui Iisus, el a f#259;cut o c#259;l#259;torie prin toate #355;#259;rile cre#351;tine în primul deceniu al secolului nostru. Cu aceast#259; ocazie, SUNDAR SINGH a vizitat #351;i #355;ara noastr#259; #351;i cu privire la aceasta el a f#259;cut profe#355;iile ce urmeaz#259;. Aceste profe#355;ii au circulat, înc#259; pe vremea regimului Ceau#351;escu, în manuscris, fiind sistematic prohibite sau confiscate de c#259;tre organele de securitate de fiecare dat#259; când erau descoperite la cineva. Speriat#259; de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea s#259; se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase #351;i prin cristalizarea ideii c#259; românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondial#259; a urm#259;rit cu îndârjire #351;i viclenie s#259; minimalizeze importan#355;a acestor profe#355;ii, sus#355;inând în nenum#259;rate rânduri c#259; aceste profe#355;ii nu au existat niciodat#259; (în ciuda faptului c#259; ele circul#259; înc#259; din anul 1940 #351;i sunt cunoscute de zeci de mii de oameni) #351;i ca o culme a absurdului, unii înver#351;una#355;i du#351;mani ai acestor profe#355;ii au sus#355;inut, nici mai mult, nici mai pu#355;in, decât c#259; SUNDAR SINGH nu a existat vreodat#259;. To#355;i cei care lectureaz#259; aceste profe#355;ii trebuie s#259; încerce s#259; înteleag#259; mesajul profund spiritual al acestor profe#355;ii.

http://www.dezvaluiri.ro/site/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=14

http://www.j-lorber.com/Romania/profetii/Sundar/sundar.html

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Exista si o carte despre subiectul asta:

http://www.miracol.ro/carte.php?carte=58&titlu=Secretele%20Terrei%20II

Am gasit si un forum care nu-i romanesc(asta ca sa nu se zica ca-i inventie a romanilor) in care unul intreaba:

Who was Sundar Singh and what country did he say it will be the next most holy country in the world ?
Cine a fost Sundar Singh si despre ce tara a zis ca va fi cea mai sfanta tara din lume??
si raspunsul a fost:
The country was Romania
Tara a fost Romania

aici am gasit:http://forums.amd.com/lofiversion/index.php/t55953-1000.html

Ceva adevar tot e pe undeva, nu stiu ce sa mai cred.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

http://astral.idilis.ro/epocavarsatorului.htm

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Nu mai intra nimeni acum sa-si dea cu parerea sau nu mai e interesant subiectul daca e de bine pt.Romania???
Eu sunt aproape convinsa dar am comandat si cartea ca sa ma conving si mai bine.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Tot ce pot sa spun pana ma dumiresc ce e cu aceasta "profetie " , e ca am citit ceva scris de Sundar Singh si ce ne-a redat Idora nu e scris in stilul lui...

In afara de asta , in "profetia" asta , sunt multe pasaje care se contrazic cu ce scrie in Biblie...
Cititi si voi in Ezechel (o carte din Vechiul Testament ) , in Apocalipsa , in cartea Daniel...si o sa va dati seama ce vreau sa spun.

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Aici se gaseste cartea numita Romania and the aquarian age http://www.widgetsworld.co.uk/free/astrological.php

Nu se poate deschide dar am gasit ceva din cuprinsul cartii:

Romania and the Aquarian Age
[Visits: 251 Rating: n/a]
The astrological demonstration of Romania's spiritual role in the Aquarian Age, as described by the Indian mystic Sundar Singh....

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:

Originally posted by Idora
România va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind în cele din urma, [b]gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucurestiul se va transforma într-un centru esential al acestui foc.

Amintea cumva ceva si de manele, subcultura, dezinteresul pentru carte, emisiuni la tv pt mincatori de seminte, imagini cu imbracamite intrata la apa, saracie (cu ce sa cumpere bietii oameni interesati carti?), vagabondaj canin si uman etc, etc?

Hai mai, Idora, tu vrei sa te imbeti cu apa rece si sa ne convigi si pe noi de efectul "tariei". Iubesti România, foarte frumos, dar da-ti jos ochelarii roz bonbon si vezi realitatea in fata!
In rest, spor la citit.

I want to break free!

Mergi la inceput

Inca de cand am deschis subiectul am fost sigura ca o sa existe controverse ca am observat ca atunci cand faci Romania troaca de porci are trecere mare la romani si chiar esti apreciat si mai "baga" si ei cate una ca sa mai completeze.Ce sa-i faci,io nu-s asa pesimista ca altii, eu vad altfel Romania, mai stiu sa-i vad si partile bune, care pentru unii-s inexistente.
La unii pot sa le pui negru pe alb dovezi si argumente ca tot degeaba,le e greu sa-si dea jos ochelarii de cal.
Chiar ca nu vad deloc totul in roz, vad o gramada de nereguli dar asta nu ma opreste ca sa-i vad si partile bune si sa sper in mai bine.A inceput sa-mi para rau ca-s romanca si nu alta natie sau suedeza, ca aia-s nationalisti si nu si-ar improsca tara cu noroi, oricate nereguli ar fi(ca nici la ei nu curge lapte si miere).Aveti dreptate, toleranta la romani e mult mai mica decat credeam.
Cred ca ar fi bine sa se inchida subiectul, ca n-am chef sa ajunga la ZZ.
Poate o sa deschid un subiect antiRomania unde sunt sigura ca o sa fie multi adepti.

Rog moderatorii sa inchida subiectul.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput