ROMANIA-gradina lui Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
Am ramas FARA CUVINTE.
Nu mai pot sa spun cutremurator ca am spus saptamana trecuta.
Zguduitor am spus acum cateva zile.
Sint, repet, FARA CUVINTE.
EDIT: Fetelor, asta este Zdruncinator
*segmentation fault*
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Idora
Cu toate ca armele nucleare au fost descoperite dupa moartea lui Sundar Singh, referirea la un razboi "fulgerator si cumplit" nu poate fi valabila decat daca vor fi folosite asemenea arme. In acest sens toti analistii sunt de acord ca daca vom avea parte de un razboi nuclear, nu se va mai putea vorbi de invinsi sau de invingatori ci doar de victime ale acestui razboi teribil si nimicitor.)
Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atât de mare încât nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de câstigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atât de mari încât vor îngrozi pe toti locuitorii ramasi în viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli înspaimântatoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarta pamântului, afectându-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacând oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamânt si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor întâmpla în anumite situatii fulgerator.
(...)
Da Doamne sa fie adevarat
Bravo Idorica. Da'i dracu p'astia sa moara toti pina la unu.
Asa le trebuie daca nu sint in stare sa recunoasca faptul ca Romania a dat lumii Stiloul cu Rezervor.
Alin
*segmentation fault*
Idora spune:
Xeno, te simti vizat pe undeva prin text??Nu ca as fi io usa de biserica dar o sa ma indrept
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
Elena spune:
Recunosc ca nu am citit chiar tot, dar din cate am reusit sa parcurg se pare ca e "de bine": ne-am scos, fratiloor !!
quote:
Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a întregului glob pamântesc.
quote:
România va ajunge si va ramâne o paradisiaca gradina a binecuvântarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si întelepciunii, în care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima în post si meditatie, în duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.
quote:
Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.
Supeeer ! Parca vad oamenii pe strada (puri& intelepti & eliberati de "tutun, cafea si alte otravuri atât de daunatoare sanatatii omului") impartind flori, imbratisandu-se, in timp ce peste tot curge miereeee !!
(Idora , te rog mult sa nu te superi pe mine si sa nu iei personal ceea ce am scris, dar pe mine m-a chiar amuzat nenea profetuŽ.)
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Idora spune:
Elena, nici o problema
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
Guestus spune:
"În viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi întâi la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti în Noul Ierusalim,"
yo zic sa nu mai publici asa ceva ca poate incepe hamas atacul.
Idora spune:
Da-l de atac.Sper ca nu mai esti suparat pe mine
poze
Liseberg-Göteborg
iileana spune:
de cind am vazut subiectul m-am pus pe asteptat: ia sa vedem ce zice Xeno...
....si, cind colo:
quote:
Originally posted by xenocid
Sint, repet, FARA CUVINTE.
ceea ce mi se pare incredibil.
tz-tz-tz
acu' s-asteptam "trâmbitele adevarului" si p-orma mai vedem care cum.
P.S. scuzati trombonul, da' n-am gasit trimbita. de fapt am gasit una, da-i cam mica:
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
AB spune:
Mey Idora tu chiar crezi ce-ai scris sau astea is sperantele tale?.
Ca io stiu ca tu iubesti Romania si dragostea nu-i doar oarba dar si orbeste... zauuu
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
xenocid spune:
Ileana io vrusai sa scriu de prosti sintem plini, gradina ne mai lipseste dar vazui ca e asa frumos afara incat nu merita sa stric ziua nimanui.
Alin
*segmentation fault*