dezactivare tastatura
exista vreo modalitate de a dezactiva tastatura sau doar daca este scos cablul?
va multzumesc anticipat!
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Raspunsuri
joxy spune:
Si mouse-ul sa ramana activ ? sau sa blokezi pc-ul..
mai da-ne niste date.
(exista solutii pt. tot)
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
ancutzathree spune:
...da ,mouse-ul sa ramana activ...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
iren spune:
Ancutza, scuze ca ma bag peste topicu tau, da ma intereseaza Dante, mai exact: ce tasta pot apasa ca sa-mi blokez tastele, da sa mearga mousul? Se intimpla sa mai navaleasca plozii peste mine shi sa apese tot felul de kestii- cred ca Ancutza tot din cauza de plozi a intrebat, nu, Ancutza?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by iren
Ancutza, scuze ca ma bag peste topicu tau, da ma intereseaza Dante, mai exact: ce tasta pot apasa ca sa-mi blokez tastele, da sa mearga mousul? Se intimpla sa mai navaleasca plozii peste mine shi sa apese tot felul de kestii- cred ca Ancutza tot din cauza de plozi a intrebat, nu, Ancutza?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
da...asta e situatzia si la noi,numai n-am considerat necesar sa specific...ma bucur ca ai facut-o tu
anca @ alex.bb
Oana_B spune:
Am o jumate de raspuns
http://www.microsoft.com/enable/training/windowsxp/usingkeyboard.aspx
http://www.microsoft.com/enable/training/windowsxp/oskturnonuse.aspx
La xp este posibilitatea de "on-screen keyboard" pentru persoane care nu pot folosi tastatura:
start/all programs/accesories/accesibility/on-screen keyboard
si se deschide un mic keyboard pe monitor si lucrezi cu el din mouse, da' cum se blocheaza tastatura cred ca exista alte programe separate.
Oana_B
joxy spune:
tastatura pe USB... scoti pe birou o mufa usb.. si deconectezi cand ai nevoie.
Caut si o solutie software.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
ancutzathree spune:
multzumesc mult JOXY...ce idee buna! merg acu' sa cumpar o mufa
anca @ alex.bb