In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, distractie placuta la Genova, cred ca esti deja acolo. Si sa ai parte de timpfrumos, poate te moi putin in mare. Sa ne povestesti cum a fost.
Petro, avem si noi prieteni care merg la Jesolo regulat, adica in fiecare an 2-3 saptamani si le place foarte mult. Anul viitor ne gandeam sa incercam si noi.
Cat despre Venezia, daca n-ai vazut-o inca… e intr-adevar speciala, diversa de toate celelalte orase italienesti. Concediu placut si sa va bucurati de excursie.
Iza, mama-mama ce nunta mare faci, bravo tie! Acum 13 ani, cand ne-am casatorit noi, deja era bun ca aveai o camera, iar azi se fac filmari cu 4, mai ceva ca in reality-uri. Cred c-o sa iasa super.
Eu sunt la munca si incep sa-mi fac mental lista pentru cumparaturile de maine. Mai ales ca trebuie sa iau si pentru petrecerea Theodorei, care va fi duminica. Serbam 7 anisori si a invitat toata clasa. Acum nu cred ca vor veni chiar toti, dar jumate probabil ca da.
Cri, nu prea am priceput cum te usuci tu pe jumatate. Multumesc pentru retete, o sa le dau jos. Vroiam sa te intreb ceva, ca tu stai si pe la subiectele de bucatarie. Pe unde e slake, ca am vazut ca are contul inchis? Ai idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico .. adica ma usuc putin cu feonu' .. asa cit sa nu am parul leoarca ci numai usor umed, stind cu capul in jos sau miscind degetele prin par. Si pe urma incep cu peria ca altfel se incurca parul pe in perie.
Thea e nascuta la sf de mai .. dragalasha .. ce fire de artista are ea .. (ia sa vezi tu ca majoritatea actorilor si cintaretilor sunt nascuti la sf de mai : Madona, Michael jackson, John Wayne.. )

Slakje cred ca e acum Mazzel ... sper ca nu am zis o prostie dar eu asa am vazut pe "la bucatarie" ..

Petro distractie placuta !! vezi ca sunt niste ( sau numai unu' )parcuri de distractii acvatice pe acolo .. acuma timp de balaceala sa aveti. In rest e ca la noi la mare ( adica apa nu e transparenta si daca iti trece de genunchi nu iti mai vezi degetele de la picioare ).
Venezia .. cred ca numai eu sunt DEFECTA.. si nu imi place in mod deosebit. Ma refer la locurile ultra cunoscute ( San Marco, Ponte de Rialto.. si restul). M-am simtit ca pe Lipscani .. aglomeratie si iar aglomeratie ... Lume care circula in toate directiile, te imbrinceau ..copii care urlau , se jucau .. porumbei .. turisti.. poze .. si noi la fel ca ei.. deci oboseala maxima!! Insa cum scapi pe stradute laturalnice .. cum se schimba smecheria. E liniste si pace.. au niste case ( nu ma refer la palate ci la casele oamenilor.. ) superbe.. Ei da, fatza asta a Veneziei imi place si mie..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Pe 17 mai, ca Jean Gabin. Suntem in intarziere cu serbarea.

Mergi la inceput

a.... pai sa sune surlele si trimbitzele !!! La multi ani cu intirziere pt Thea !!! asa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii !!

doar ca 17 mai e la taurasi insa uite un actor si aici si inca ce actor !! ..

Cristina

Mergi la inceput

Multumim de urari.
Da, e tauroaica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Laura T, crista-s , multumesc pentru sugestii. am vazut ca exista varianta windjet, tot asa, o companie ieftina, ati auzit ceva de ea? o sa studiez si optiunea avion/tren, ca nu ma deranjeaza.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Josefine n-am mai auzit pina acum de ei dar uite asa mai invat si eu lucruri noi - ma gindesc ca e folositor si pt cei care vor sa mearga la amre la Adriatica un zbor la Forli si apoi trenul cam 1 ora pina la mare .. Acum vezi ca tb sa cumperi bilet din timp la astia low cost ca sa merite, altfel te costa mai mult decit cele de linie ( tarom, alitalia). Vad ca face escala la Forli, nu conteaza important chiar dc sa zicem prin absurd ca tb sa schimbi e sa nu combini 2 companii de avioane cind cel putin una e low cost ca poti avea surprize urite ( danangie a patit-o cind i-au schimbat orarul si a pierdut legatura_). Citeste bine de tot cite kg tb sa aiba bagajul , ca aici te frig de obicei astia ieftinii... si in rest cam atit . Distractie placuta in Sicilia cea frumoasa ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

PETRO multam frumos pentru urari. Azi au ajuns acasa. In schimb, Sofia azi a fost foarte trista si nervoasa. Impingea pe toti. Nu accepta nimic de la nimeni si ne dadea afara din camera ei. Si statea numai cu capul in pat.......hmmm....cred ca incepe sa realizeze ca "cocutza" de-acum inainte va sta acasa la ea.Mi-a fost mila de ea....chiar daca ma impingea si ma dadea afara din camera. Sa speram ca-si va reveni.

Eu maine plec la mare. Finalmenteeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!Chiar daca maine sunt de noapte ma duc la mare oricum. Pe langa Genova. Varese. Parca. Nu mai stiu cum se chiama.

Week-end placut.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

O-ho, ce harnicute ati fost! Cit pe ce sa pierd sirul...

La multi ani! cu intirziere Theodorei, care parca e pe cale de a termina si clasa I, deci are toate motivele pt. o petrecere de pomina.

Cri, eu îmi tiparisem retetele tale de la servici si ma tem ca nu le-am salvat acolo. Dar promit sa ma uit luni.

Petro, Danangie, Iri- va invidiez enorm ca mergeti la mare! Aici ploua de 3 zile.....

E.

Mergi la inceput

Enn mersi mult .. tu esti "baza si speranta" asta ca sa nu mai le scanez iar. Insa daca le ai poate le trimiti de pe adresa de gmail tot pe gmail ( asta fiind mai incapatoare).

Deci toata lumea la mare nu mai noi doua nu..
Eu am fost la cumparaturi ( a se citi "de bagat la ghiozdanas")... Am si spalat, vai ce harnicutza ... Si acum ma tot invirt prin casa, parca nu-mi gasesc locul. O fii de la vremea asta frumoasa ??

Fetele distractie placuta si ... " la mare.. la soare .. fetitzele sunt goale " suna un cintecel mai demult..

Cristina

Mergi la inceput