In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 29
Tizabela spune:
Da Cri am avut mare noroc sa o gasesc acum mai am doar un singur lucru de ales vualul pe care nu stiu daca il fac din organza sau din tull auriu...o sa imi faca mami doua si eu o sa-l aleg pe cel mai potrivit!!!Nu mai a rabdare sa fac nimic as pleca de maine in Romania
sa ma bag relax
sa imi incarc bateriile si sa ma apuc de pregatit restul nuntii
!!!!
fotoIZA
crini spune:
Iza, ti-am vazut si eu pozele, foarte frumoase si rochia si accesoriile.
Cri si Enn, eu credeam ca sunt singurul element ciudat, care nu mergea la orele de sport, n-am putut sa-l sufar, dar niciodata, nici in generala nici la liceu, nu stiam ce scuze sa mai inventez sa nu ma duc. Am tot stat si m-am gandit, cred ca e legat de timiditate, nesiguranta in sine, ca mi-era teama sa nu gresesc ceva, sa nu rada ceilalti de mine. Cum de n-aveam teama asta la mate, fizica, romana... nu stiu. Dar oricat de slab pregatita as fi fost la o materie n-am chiulit. In afara de sport.
crista-s spune:
Nico ai mare dreptate.. nesiguranta cu "siguranta"...
eu am mai chiulit dar am platit scump... am chiulit de la o ora din aia de profil.. ceva cu motoare parca... m-am dus la film.. si m-am ales cau paduchi in clasa 12 ( ca ne-au aruncat tiganii de la balcon cutii de chibrite pline de paduchi in cap... ). Apoi am inceput sa chiulesc la facultate
de la orele care nu imi placeau si mergeam la bere... ce frumosssssss... oricum materii de care nu am avut si nici nu voi avea nevoie in viata ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Pe pagina a treia??
Of, ce incurcatura cu subiectele astea...
De maine, pregatirile, apoi duminica si luni, referendum. Sunt absenta motivat, nu-i asa?
Va imbratisez.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
da da motivat Iri .. insa sa ne cauti pe la coada capitolului caci in week end prezenta e mai slabuta ![]()
Cristina
enn spune:
Cer scuze anticipat celor care nu stiu foarte bine engleza, dar e atīt de haios articolul asta despre curent, īncīt nu m-am putut abtine sa-l postez aici:
Pe langa comportamentul deal-vale, deal-vale si Miorita inca o trasatura
definitorie pentru romani:
http://www.telegraph.co.uk/global/main.jhtml?xml=/global/2005/08/16/exroman.xml
Va doresc o duminica placuta īn continuare!
E.
viorela hoff spune:
il mai citisem pe net nu demult, Enn, cand am venit aici am zis ceva de curent prin casa la un moment dat si sotul meu mi-a zis ca aici "nu trage", numa in ro exista asa ceva i s avut dreptate.
chiar voiam sa va povestesc ca ultima data cand am venit cu trenul, un fel de "cursa", toate ferestrele erau deschise si imi, falfaia vantul parul si rochia de numa dar a fost fain. cand am coborat pe peron era durere de cald! si nimeni nu a schitat nici macar un gest sa inchida vreun geam. ma gandesc ca daca as fofost in ro, precis ca ne-am fi "copt" la vreo 60 de gr. in miros de transpiratie si ceapa, ce, nu am dreptate?
la ex. a fost fain, dar mie mi-ar fi trebuit mai mult timp, eu sunt mai inceata asa
, v reau sa fie totu ca la carte si cu grija.
rezultatele vin peste vreo 4 sapt. ca sunt verif si paraverif, unul din examinatori era de origine din ro, dar nu am putut vorbi cu el sa nu dau nastere la alte chestii.
va pupiccesc 
PS. m-au deranjat tare mult niste chestii pe aici, adica niste idei, cam preconcepute (nu ma refer la voi fetele unde scriu eu), asa ca ma mai gandesc daca sa mai scriu sau nu, probabil ca cu timpul voi renunta.
mai vorbim
""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "
crista-s spune:
Fetelor am intrat pe fuga numai sa va salut.
Eu sunt paradita ca vai de mine... de vineri cind am fost la cumparaturi mi s-a pus un circel la pulpa piciorului drept si era sa cad, mi-am pierdut echilibrul a fost groaznic, nu numai ca nu puteam sa pun piciorul in pamint dar se si strimba infiorator, eu sunt mama circeilor dar in halul asta niciodata pina acum...ieri iar un pic de circel dupa amiza iar azi dupa prinz s-a format ca un ghem, e muschiul intarit se simte diferenta ... si eu topai prin casa ca nebuna ca nu pot merge. Daca nu ma lua prima oara vineri ma gindeam ca e ..de la soare
( chiar dc n-are nici o legatura). Ieri si azi am fost la riu si sunt un pic pirlita insa cu pete, asa om ca mine n-am mai vazut parca sunt dalmatian insa alba cu pete rosii, o fii din cauza "suncilor" ca sunt ... denivelata ?![]()
![]()
![]()
OFFFFFFF asa ma distrez eu in week end... sper sa imi treaca, ma ung cu diclofenac si miros a baba
cu toate ca e cam frectie la picior de lemn .. dar sa vedem ..
Vio sa nu dispari
... macar ne intilnim pe messenger daca nu mai vrei aici.
Enn din pacate cam asa se zice.. exemplu lor cu dintii hai mai treaca mearga dar eu am avut colega la liceu careia i s-a umflat un ochi, asa peste noapte sarmana si statea cam "in curent" intre usa si geam
... eu am crezut ca e de la curent ca doar asa a zis toata lumea si n-avea vreo infectie era doar rosu si umflat ... 
. Si eu acum stau in curent in casa , si dorm chiar .. n.am patit nimic.. o fii ala romanesc mai "periculos" ![]()
![]()
byeeee seara placutaaaaaaaaa
Cristina
viorela hoff spune:
Cristinaaaaa, ia o tablta de magneziu, asa pateste sotul meu, ca tine, e plin de carcei si el
.
acuma nu rad de voi saracutii, dar sotul meu ia zilnic cate o tableta efeverscent, cred ca e groaznic mai ales sa ti se intample pe strada!
eu am gasit ca in fasole si linte este mult magneziu si incerc sa gatesc asa de cate ori pot.
acum e iar furtuna maaare la noi si mi-a zburat de balkon o perna, data trecuat iar am pierdut una
, pana la urma imi descomplectez tot setul.
va pup si va doresc sa dormiti bine la noapte sa fiti fresch maine la servici.
Cri sa iei neaparat o tableta, gasesti si la Penny, Lidl, oriunde
pusilici pe barbici
Vio
""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "
crista-s spune:
Vio multumesc ...
Pina una alta o sa gatesc linte... bine ca ai zis. La noi se gasesc medicament ( si vitaminele pt astia sunt tot medicamente ... ) numai la farmacie, asa ca la prima iesire in sat o sa imi cumpar. Eu acasa mai luam ca+magneziu+zinc dar pt oboseala de la servici. Si eram femeia bionica dupa citeva zile de tratament
. Ma gindesc ca de la asta ultimul mi-am " intins muschiul ". Acum sunt mai binisor, mi-a explodat numai roseata de la soare si am sucit perna toata noaptea cautind sa fie rece.
Ai grija cu zestreaaa !!
prinde-le cu multe cirlige...
Cristina