In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 27
enn spune:
Grazie, Cri
Le īnmoi acum cu bicarbonat, sa vedem cum ies.... M-am mai calmat oricum, pe aia mica sigur n-o vor deranja petele si dupa ce vom vedea cīt de mica e exact, īi vom mai putea lua una-alta. Morcoveata a fost mititel de tot, 47 cm, si toate hainutele din comert (care īncep de la 50) i-au fost enorme la īnceput.
E.
crista-s spune:
pilula de ris ( primita pe mail):
Care este deosebirea intre porumbel si cocosel ?
PORUMBELUL este pasarica pacii
COCOSELUL este pacea pasaricii.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Buna dimineata,
De vreo 2 zile s-a facut atmosfera mai suportabila, cu toate ca tot cald e. Dar nu mai arde soarele, e mohorat. Iar mie mi-e un sooooomn, casc intr-una, ce-oi avea?
Enn, al meu in schimb era asa mare ca nu-i venea nimic de la primele luni (s-a nascut cu 4500g) si manca nu se-ncurca, asa ca am ajuns la hainutele de 6 luni aproape imediat. Bine ca mie imi si place sa stea lejer, sa nu-l traga la picioruse sau la gat, sa i se decolteze costumul de mic ce e.
Cri, tu cand pleci in vacanta? Unde te duci?
crista-s spune:
La noi e cald chiar daca nu arde soarele. Eu stau ascunsa in studio care e spre nord-est si deci mai racoare mereu. Insa afara e zapuseala, ieri pe toate masinile din fata bloului era nisip rosu de Sahara ... asa ca va inchipuiti ce vint fierbinte batea ... offffff..
Vacanta .. cred ca plec odata cu tine Nico. Dupa ce soseste Dora a lui Enn ( asta daca vine asa cum e programata)
. Si mergem in Corsica, in sud-vest, cred ca in campingul www.italiano.campingtikiti.com/" target="_blank">astasau www.vignamaggiore.com/camping.html#" target="_blank">asta numai ca al doilea chiar daca pare mai luxos e mai departe de mare si deci nu e asa interesanta din punctul meu de vedere ... e super misto inainte de a te baga la somnic sa poti da o tura pe plaja fara sa fii obligat sa scoti masina din parcare.Unde am fost anul trecut tot asa aveau plaja lor, nu era luxoasa dar era ceva, vedeai un apus, stateai pe nisip...merita. Nu e de mari fitze dar nu ne intereseaza ca acolo stam numai cit sa punem capul jos seara. In rest vom bintui in zona. Uite niste poze din zona si www.plonger-en-corse.com/Plonger-en-corse/M-Galerie-fr.htm" target="_blank">de sub apa. In plus esti aproape de Bonifacio ( la sud) de Ajaccio la nord-vest .. ca sa ajungem acolo taiem toata Corsica de la nord la sud.
Cristina
enn spune:
Boah, Crini, 4,5 kg! Ai nascut spontan? Morcoveata a avut 3,4 iar pe Dorita a apreciat-o doctorita ieri la 2,8.
La noi vremea parca s-a mai racorit, dar atmosfera e fierbinte-fierbinte! Diseara joaca Olanda īmpotriva Argentinei si orasul e plin de sute de suporteri olandezi īmbracati īn oranje, culoarea lor nationala, care cīnta, danseaza, arunca confetti, marsaluiesc īn ritmul propriilor capele de suflatori - zici ca e ziua reginei! Unii mai au si peruci portocalii sau palarii sub forma morilor de vīnt, sunt mortali.
Dar eu, posesoare a integralei Astor Piazzolla (compozitor celebru de tangouri), parca tot cu Argentina simpatizez...
Cri, sunt super pozele! Veti avea cu siguranta o vacanta de vis!
E.
viorela hoff spune:
hallo fetele,
am trecut sa va spun ca in sf. am ex. Vineri.
asa ca sunt pe ultima suta de m, nu am emotii deocamdata, sper numa sa nu fie chiar asa de cald ca azi.
la noi sunt temp. de peste 30 gr., ne tot ameninta cu o furtuna, in cateva nopti a plouat dar pana dimi s-a evaporat totul.
Enn, tu esti pe ultima suta? am o colega insarcinata, are 19 ani saracuta, mai are vreo 2 luni pana sa nasca, dar vad ca deja ii e tare greu, azi i s-or umflat picioarele de numa.
Cristina, eu am serbat-o pe soacra-mea Duminica trecuta, nu am mai facut tortul acela ca am ajuns la concluzia ca intr-adevar cam greu asa ca i-am facut 2 prajituri care ii plac ei, o placinta cu mere si mukta nuca si o praji cu cireser si nuca. sotul meu a pregatit o rata in stil chinezesc, asa de bine s-a simtit ca pana la urma a stat toata ziua la noi.
Angy, tot cu lucru?
fetelor va pup si mai trec dupa ex. sa va spun ce am facut si cu ce m-am ales in afara ca de faptul ca stiu ceva mai bine germana
v-am pupacit
Vio
""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "
crista-s spune:
Vio BAFTA!!! Iti tinem pumni... Bine ca scapi .
Offf aici nu e soare si asta nu e chiar rau dar e tare zapuseala. Am deschis geamurile in toata casa acum ca sa intre un pic de racoare si culmea a intrat si miros de tei . Uite mai Iri ca aici teii au inflorit la o luna dupa ai vostrii ( cred ca erau infloriti mai demult dar acum sunt la maturitate si a ajuns parfumul lor pina la noi - nu sunt chiar asa aproape de casa). Nico la voi tot asa cald e ??
Enn la voi chiar ca e super acum pe strazi... mi-ar fii placut si mie sa ii vad pe olandezii portocalii...
Azi e mare meci mare si aici, insa dupa amiza ... sunt curioasa daca o sa fie ceva agitatie si la noi in sat.
Petro pe unde umbli??? ai plecat deja in vacanta ??
Fetele - miresele ( Angi, Iza.. ) mai aveti putin... sunteti in febra pregatirilor??
Cristina
iriale spune:
Buna dimineata...
Meci mare, da, Cri, la birou dragii mei colegi au hotarat ca, fiind eu singura fata, ei vor pleca acasa spre a vedea asadar meciul, in timp ce eu voi ramane "de straja" la tribunal. Dar se inseala amarnic, caci voi merge la coafor...
La Messina e ingrozitor de cald, 30 de grade deja dis-de-dimineata. Iar aseara am pus in functiune si aerul conditionat din casa, ca prea ziceai ca suntem intr-o sera.
Enn, tango-ul asta, ce minunatie... eu mai ascult si Gotan Project. 
Cat despre copii, Ale dragul de el a stabilit de unul singur ca e cazul sa vina la lumina cu 3 saptamani inainte de termen, asa ca s-a nascut mititel, avea 2,9 kg. Si il lua somnul cand ar fi trebuit sa manance (bea laptic), si trebuia sa il zgandar pe obrajiori, in ideea "heeeiiii, nu dormi, mai mananca si tu putin"... ![]()
Nico, cum merg pregatirile?
O zi buna tuturor.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
iriale spune:
M-am uitat chiar acum pe site-ul Gotan Project si ce am putut vedea???? Ca acum 2 zile au cantat la Bucuresti!!!!

Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
grabit Ale... eu nu voiam deloc sa sosesc pe lume
au hotarit altii cind sa ies( doctora si profesorii ei, ca isi dadea nu stiu ce examen cu cezariana prin care ma nasteam eu ... ).. mai intii pe 3 ian apoi au aminat pe 6 si daca se mai razgindeau eu tot acolo stateam cuminte .
Cristina