In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Dana, la care acquafan mergi ca si pe mine ma tenteaza ideea?
Nu ma plictisesc la petreceri, ca sunt animatoare care se joaca cu copiii si noi, mamicile, stam si povestim. Oricum copiii nu sunt bebei, au sapte ani mai toti, in afara de fratiori.
Cri, ce pofta mi-ai facut!
Mi-am amintit de baclavalele care le facea bunica, excelente, mai bune chiar decat cele de la cofetaria Bucuresti. N-am stiut ca azi e sarbatoare, am si spalat, o avea ceva?
enn, cred ca-i tare spumoasa atmosfera acolo, la voi. Mie imi plac fructele de mare, dar doar preparate la restaurant. Am incercat de vreo 2 ori sa le fac eu acasa si a iesit un spanac, nu ne-a placut niciunuia. Asta e, nu sunt talentata ca a noastra Cri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

N-am stiut fetelor sa va anunt dinainte de sarbatoare, poate ca daca imi mergea calculatorul vineri toata dimineata imi venea in cap si asta, dar pe seara cind am reusit eu sa scriu 2 vorbe cu "omu' negru" care imi statea in coasta si se plingea ca il neglijez ... ca nu stau cu el ... nu mi-a trecut deloc prin cap.

Eu am primit la inceput de an calendarul asta ortodox: http://www.calendar-ortodox.ro/
si mi.am notat sarbatorile mari pe calendarul meu de perete, asa ca acum imi e usor sa stiu cind e o sarbatoare mai importanta. Nu sunt eu chiar habotnica, dar macar sarbatorile mari sa le tin. De multe ori nu e notat cu cruce rosie, de ex. simbata mortilor dar daca ai morti in familie mai apropiati e bine sa nu speli in simbata asta, cine n-a stiut asta e .. "nu se pune" .. la fel cine n-a dat d pomana banuiesc ca putea sa spele. Angi eu stiu de cind a murit mama ca pina se fac 7 ani de la moarte nu se da de pomana de simbata mortilor ci numai la parastase. Deci oricum nu puteai sa dai de pomana pt bunicul tau decit cu o simbata inainte sa se implineasca anul, asta dc nu cade exact simbata cum e in cazul tau ca 17 e fix intr-o simbata deci e perfect de dat ceva de pomana, sa stii ca poti sa ii dai si lui Alin ca doar nu conteaza doar nu o sa alergi prin bloc cu farfuria in mina si sa dai cuiva care poate arunca la gunoi sau nu primeste. Eu i-am dat lui Fabio care a zis stilcit un bogdaproste si nu a prea inteles de ce tb sa zica asa ceva inainte sa manince .
Deci, uitati-va pe calendar ca sunt citeva sarbatori mari luna asta ..

Nico daca nu iti amintesti exact cum facea bunica ta iti mai zic eu pe mail una alta .. ca nici eu nu imi aminteam prea bine cum era cu siropul si am stat sa imi storc creierasul.

Fetelor la mine se cam ofilste mararul pe balcon , oare de ce? Nu are prea multa apa, il ud doar 1 data dimineata si in tavita . Dar sta in soare dimineata pina in prinz oare nu o fii bine?? nu stiu ce sa fac.. cred ca il tai si il pun in congelator sa scap de grija si pe urma astept sa dea alti lastari din tijele alea taiate ... offff .. ma pun pe cautat sfaturi pt marar in ghiveci pe net acum..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

CRI ok, am bagat la cap. Am si cumnatii aici si-apoi nu cred ca se pun ei sa arunce la gunoi. Pe urma e pacatul lor. Nu stiam treaba asta cu 7 ani. Am sa ma interesez. Cat despre marar, plantele de regula se uda seara. Asa au toata noaptea racoroasa sa bea apa in liniste. Ziua....de la caldura se evapora repede. Eu mararul si majoritatea plantelor le ud foarte abundent si direct pe pamant. Nu in tavita. Eu zic....ca al tau moare pentru ca nu are apa. Uda-l direct pe pamant. Al meu acusi are juma de metru. Si sa-mi vezi patrunjelul!!! Nu am loc unde sa bag sticla sa ud pamantul. In schimb, trandafirii continua sa aiba puricii aia urati. Si nu am avut timp sa trec sa-mi cumpar un insecticid. Offf...

CRINI merg aici la ACQUATICA din Milano. Dar nu stiu exact adresa. Alin stie. Daca vrei am sa ma interesez. Si mi-a mai zis o pisibilitate....unul pe aici pe langa mine care numele incepe cu N....hmmmm...nu-mi amintesc. Ma interesez. La 7 ani da....nu sunt bb..... Apoi.....eu cred ca as innebuni cu toata harmalaia. Imi aduc aminte cand nepoata mea a implinit 5 ani.....d-ne fereste casa mea parea un azil de nebuni. Am si filmat....daca ai vedea filmul....nu ai distinge unde e mana lui Giulia, sau capul din stanga a cui e? A lui George sau Matei? Dar piciorul ala care sbucca din colt....a cui e? A fost jale!!! Dar copiii s-au distrat. La un moment dat, imi aduc aminte ca a trebuit sa aprind si sa inchid lumina de vreo 3 ori ca sa ma fac anuntata. Ca nu reuseam sa ma inteleg cu ei. Si se opresc toti.....iar eu mi-am zis...in sfarsit reusesc sa vorbesc cu ei.......si cand incepeam si eu sa zic ce aveam de spus....numai ce incep copiii: Nino politia!!! Nino politia!!! Probabil le-a venit ideea de la inchisul si aprinsul luminii stii ca girofarul.....Eh...si i-am lasat in lumea lor. De asta iti zic ca eu as innebuni. Dar daca zici ca sunt animatoare....e altceva.....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Angi ai dreptate, tu ai cumnatii aici ,eu uitasem acest mic amanunt . Iti zic eu sigur ca e asa, pina face 7 ani nu se trece pe pomelnic si nu se da de pomana la Simbata mortilor ci numai la Pomemirea de la implinirea fiecarui an si asta se face in prima simbata inainte de data mortii. Poti sa dai pachetel ceva dar sa dai mereu si ceva de baut nu numai de mincat.
Seara mie imi e greu sa ud florile pt ca eu ma bag la somn de la 8 seara si e inca soare pe cer deci le oparesc sarmanele plantute. Dar o sa incerc .. si o sa le pun si apa direct in pamint. Curind voi pleca in vacanta se deci oricum le vine pieirea.. o sa le tai atunci si le congelez iar radacinile sarmanele vor da muguri noi cind ma intorc.. asta e.. daca nu am alte seminte si pun de alta plantatie pt toamna -iarna ..
Distractie placuta la acqua-land.. si noi ne pregatim de mers la riu dar inca nu e destul de cald afara. Probabil peste 1-2 saptamini...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cum reusesti Cri sa dormi la ora aia?Eu inainte de 11 in nici un caz, oricat as fi de obosita. Culc intai fetita si apoi vin in sufragerie si ma uit la un serial (Sex and the City) pana ma ia mos Ene.
Dana, sa-l intrebi pe Alin ce si cum, ca vrem si noi sa facem un salt vara asta pe la parcurile acvatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buongiorno!
Am stat si am numarat lunile si am ajuns la concluzia ca luna a sasea e iunie, deci:

La multi ani, Ale !!!!

Sa cresti mare si voinic si sa le faci parintilor tai dragi numai si numai bucurii!
Si sa cīstige echipa ta favorita CM!

Petrecere frumoasa si lui Crini si mult-solicitatei domnisoare Thea.
Cri, mi-ai dat o idee cu mersul la rīu. Īl si vad cu ochii mintii pe Morcoveata balacindu-se si construind baraje. Poate reusim sa mergem undeva joia viitoare - azi are sotul program cu baietii de la jazz....

Duminica placuta īn continuare!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, ai numarat foarte bine
Azi Ale a implinit 4 ani!
Petrecerea o facem maine la gradinita cu toti copii.
Iti multumesc foarte mult pt urari.

Noapte buna tuturor.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI La multi ani pentru micul ALE. Sa fie sanatos si destept. Tanti tanti auguri!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

La multi ani pentru Ale .. sa creasca mare si frumos ( cu toate ca asta se vede deja .. si apoi nici n-ar cu cine semana altfel ), sa fie sanatos si norocos, sa va aduca numai bucuri...
Vai ce nesimtita sunt .. Iri sa nu te superi pe mine ca am uitat ....

Nico eu ma bag in pat devreme caci al meu sot se trezeste foarte dimineata si deci tb sa se culce devreme din cauza asta, ca sa nu mai adaugam aici ca el e cel mai batrin si la o anumita virsta lumea e mai somnoroasa . Eu nu dorm ci stau cu nasul in tv pina ma ia somnul dar de obici nu rezist prea mult. Aseara am vazut filmul numai pe jumatate asta inseamna ca la 10 eu am adormit. Ce sa ii faci, tot raul spre bine ca imi fac somnul de frumusete .
Al meu insa doarme pe unde apuca , dupa prinz daca ma uit la tv pe canapea se sprijina de mine si adoarme .. daca ma misc ( ca mai amortesc si eu ) ma bombane . Si la plaja el doarme.. frate are un somn in el de zile mari..La inceput ma enervam si il bombaneam u pe el ca doarme dar imi dau seama ca e tare obosit, in plus i-am calculat "viata anterioara " pe net si am descoperit ca el sarmanul a trait de curind 1800 cred de aici oboseala , eu care am trait in 1100 am avut vreme sa ma odihnesc pina sa ma nasc iar . Concluzia e ca atita cit am dormit de cind sunt aici n-am dormit toata viata, eu acasa nu numai ca ajungeam de la servici numai noaptea dar eram atit de obosita ca nu puteam dormi si stateam cu ochii in HBO sau Discovery ,NG.. adormeam cu telecomanda in mina si mai mult de 3-4 ore pe noapte nu legam.. nu stiu cum am rezistat. Apoi s-a intimplat sa schimb serviciul si cind am iesit prima zi la ora 4 si era lumina pe strada si lume cita frunza si iarba parca imi era frica. Ma uitam ca nebuna, parca eram scapata de la puscarie ...Cred ca juma' de an am mers pe jos in fiecare zi de la unirea la eroilor sau chiar razoare. Inainte de asta cind ieseam noaptea eram clienta fixa a taximetristilor , de cele mai multe ori nici nu tb sa spun adresa ca stiau ei unde merg , luminau cu farurile scara blocului cind intram, asteptau sa intru sa nu se intimple ceva.. super baieti de treaba ...Asa ca acum recuperez somnul pierdut.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!

Petrecere frumoasa lui Ale, va fi sigur veselie mare la gradi! Al nostru si-a petrecut anul asta ziua de nastere la spitalul de urgenta , dar am recuperat petrecerea la īntoarcerea din concediu.

Crini, tu nu adormi citindu-le copiilor seara povesti? Baiatului mai exact, ca Thea sigur citeste singura. Eu de multe ori adorm īnaintea copilului, si pe 20:30. E drept ca si la noi se da trezirea la 6:00. Oricum, eu de cīnd ma stiu, am dormit mult si bine. La un ritm de munca ca cel al lui Cri - nevorbind de schimburile de noapte ale lui Danangie- n-as fi rezistat nici 3 luni. Sotul īn schimb sta seara la tv, ca si voi. Spune ca se trezeste pe la 3-4, daca se culca mai devreme.

Va doresc o saptamīna cu mult soare!

E.

Mergi la inceput