pete de grasime/ulei pe tesaturi

pete de grasime/ulei pe tesaturi | Autor: elara

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

Cum scot niste pete de grasime sau ulei (nu stiu exact) de pe o fusta? Am spalat-o la masina dar nu au iesit.
Ce solutii sa aplic?
Mi s-a sugerat sa in cerc cu acetona dar ma tem ca o voi decolora. Si mi s-a mai sugerat Venish. Voi ce parere aveti?

Multumesc anticipat.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Venish ptr. rufe colorate sau cam asa se numeste, eu sint f. multumita. Am scos tot felul de pete cu el.
Spor la treaba!!!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Please, nu rade, cu FAIRY, PUR sau orice detergent de vase. Eu am scos un pahar de ulei dintro pufoaica cu metoda asta. M-a invatat o vanzatoare ca nu intelegea de ce stau o ora in fata raftului cu solutii miraculoase de sco petele. A functionat doar ca este mai greu la clatit!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am incercat cu vanish pe blugi si nu a mers.
Am fost la Cora si am luat un tub verde(nu imi amintesc cum se numea).Este la raftul cu vanish si inalbitori.Scrie pe el ca este pentru pete de grasime si ulei.Este spray,dai cu el pe pata lasi sa se usuce (se face ca o pudra peste pata)si freci cu peria care este pe capac.Eu dupa procedura asta am bagat blugi si la masina de spalat si pata sa dus
Bafta

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, multumesc foarte mult.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Petele de grasime / ulei ies cu sare sau pudar de talc.
Pui un strat peste pata (eu pun pudra de talc de ex.) si las asa 1-2 zile ca sa absoarba grasimea... La mine mereu au iesit... odata pasem o jacheta de blugi de sus pana jos, de ulei... si a iesit.
Succes

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si eu tot Vanish folosesc....am reusit sa scot o pata veche de vreun an ...de ce era..nu mai stiu..oricum..cert e ca a iesti
Incearca asa

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Usor "off topic":

...constat ca vestitul Vanish functioneaza selectiv sau ma rog, are simpatii si antipatii. Eu fac parte evident din categoria a doua!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Petele de grasime / ulei ies cu sare sau pudar de talc.
Pui un strat peste pata (eu pun pudra de talc de ex.) si las asa 1-2 zile ca sa absoarba grasimea... La mine mereu au iesit... odata pasem o jacheta de blugi de sus pana jos, de ulei... si a iesit.
Succes

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Exact! Cu pudra de talc ies la fix! Si eu mai stiam cu praf de creta, dar de sare nu stiam! Pudra/sarea/praful de creta lasate pe pata absorb grasimea f. bine ....

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

La mine pudra de talc functioneaza numai daca pata e proaspata.
Vanish am incercat odata, dar mi s-a decolorat materialul.
Eu fac altceva: umezesc un pic locul cu putina apa ( evetual cu un " pufaitor " din ala de la detergentii de geamuri ) si apoi presar un pic de detergent pe pata. Si il las o zi, doua si apoi il spal la masina. Si dispare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

La mine pudra de talc functioneaza numai daca pata e proaspata.
Vanish am incercat odata, dar mi s-a decolorat materialul.
Eu fac altceva: umezesc un pic locul cu putina apa ( evetual cu un " pufaitor " din ala de la detergentii de geamuri ) si apoi presar un pic de detergent pe pata. Si il las o zi, doua si apoi il spal la masina. Si dispare.

... la mine cu pudra de talc functioneaza mereu, indiferent daca pata este sau nu proaspata!

Petro

Mergi la inceput