sunt disperata! galagie de la pasari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Pentru cele care nu puteti sa dormiti noaptea din cauza zgomotelor,va dau un sfat:folositi dopurile de urechi.Am fost si noi terorizati un an de niste vecini tampiti(am mai scris si la alte subiecte despre asta) si singura noastra salvare au fost dopurile astea,ca altfel cred ca o luam razna pana acum.
Bine,aceasta metoda cred ca merge doar la cele dintre voi care nu aveti copii,cele care aveti...tb sa auziti copiii noaptea,daca plang,daca le e rau...

Va pup si va doresc sa aveti parte de nopti linistite

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Da Flori este o buna idee (dopurile sau doapele?)astea!!,dar trebuie sa fii obisnuit cu ceva in ureche, eu una nu asi suporta chestia aia uleioasa,prefer pasari si tramvaie!!lol

Orchid ,lasa mama ca le sta bine si la cala ca sunt sigura ca asa au venit fiind emigrante fara acte in regula,ce mai Domle tre sa le cerem si lor pasaport!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

M-ai facut curioasa cu "dopuri sau doape",asa ca am cautat si am gasit asta:

DOP, dopuri, s.n. 1. Bucată de plută, de cauciuc, de sticlă etc. cu care se astupă deschizătura unei sticle, a unul vas îngust etc.; astupuș. #9674; Expr. (Mare) cât un dop sau dop de saca = (despre oameni; glumeț) mic și îndesat; bondoc. 2. Bucată de lemn care astupă deschizătura de sus a fluierului, a cavalului etc., lăsând o gaură mică prin care se suflă. 3. Piesă de metal cu care se închide o conductă. 4. Cerumen adunat în canalul auditiv extern al urechii, care împiedică auzul. – Cf. săs. d o p.

In legatura cu suportatul lor,iti spun sincer ca la inceput si eu am avut ceva indoieli.Credeam ca nu le voi suporta,insa a fost un pic jenant primele nopti.Acum totul e ok,nu ma deranjeaza deloc.

Flori
Noi

Mergi la inceput