Nokia 6020 si cablu CA -42
Stie cineva sa-mi spuna si mie cum instalez cablul de date CA-42 pe un Nokia 6020?
Am mai incercat o data si n-am reusit.
Va rooooog.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Raspunsuri
dante01 spune:
pai n-a venit cu ceva instructiuni?...
de obicei asa vin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
V. Erica spune:
Traduc aproximativ:
Incarcarea cd-ul pe computer
1. Inchideti toate prg. Win si introduceti cd-ul cu softul pt cablu;
2. Daca instalarea nu incepe automat, selectati "Run" ... din Start menu, tastati D:/start.exe si dati Enter;
Instalarea driver-ului
1. Selectati Installing the Driver>Install Connectivity Adapter Driver CA-42. Urmati instructiunile de pe ecran pt a incepe "installation wizard", care va ghideaza ...
2. Cand instalarea e completa, la unele sisteme, the wizard iti poate cere sa restartezi computerul. Click pe yes. Trebuie atunci sa restartezi computerul inainte pt a putea folosi programul.
3. Scoate cd-ul si da-i Finish pt a termina setup-ul.
Acum poti instala PC Suite din nou si incepe sa folosesti cablul.
Completari pt. useri de Win XP (ca mine)
Cand cablul e conectat pt prima oara, Windows XP activeaza "Found New Hardware Wizard pt a te asista la instalarea driverului cablului. Daca se afiseaza un msg. Win de eroare in timpul instalarii, apasa Continue anyway pt a incheia instalarea.
Conectarea si deconectarea cablului
Dupa ce ai restartat computerul, conecteaza cablul la portul USB al computerului si la Pop-Port connector al telefonului Nokia compatibil.
Cand deconectezi cablul de la PC, intai scoate cablul din telefon si apoi din PC.
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Pb mea e ca atunci cand conectez cablul la PC, imi apare clepsidra (semn ca PC-ul "lucreaza") si imi spune sa am rabdare ca poate dura cateva minute. Am avut rabdare si, degeaba.
Nihil sine Deo!
madade spune:
Incearca la http://europe.nokia.com/nokia/0,,81914,00.html este posibil sa gasesti o versiune mai noua aici.
Oricum, recomandabil este sa dezinstalezi toate programele in discutie (Nokia PC Suite si driver cablu), restart, dupa care instalare driver cablu, instalare Nokia PC Suite si conectare cablu la tel si PC.