M-am hotarat....adoptie (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Simo...stiu faza, si eu am avut un soc in ziua cand am adus-o acasa, nu am plans dar nici mult nu mai aveam. Trece repede si vei ajunge sa glumesti pe seama ta asa cum fac eu acum. Sa iti traiasca printesa frumoasa, sa iti fie sanatoasa.....iar la faza cu ingerasul, sa te incurajez sau nu? Am avut si eu un ingeras cuminte si mancacios....era data de exemplu, toata lumea in parc zicea: uite Ale cum papa, uite Ale cum doarme....eh, si dupa ce facu un an ingerasul meu s-a schimbat.... Lumea cica i-am pus io coarne. Io??? Cum oare? Am ajuns la concluzia ca a mea mananca un an, ia unul pauza....daca dupa ce implineste doi ani mi se confirma teoria o brevetez!
Pepsica felicitari mamico! Sa ajungeti cu bine acasa si sa fiti fericiti impreuna!
Silvia Pui vazut pozele din concediu....super distractie pe puiul tau, abia astept sa vad si reactia lui Ale a mea la mare..sper sa se incalzeasca apa cat sa putem intra...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

simona

pepsica felicitari ! ma bucur mult pentru voi !

doamne, ce bine ! se pare ca vine totusi primavara, cel putin daca ma uit cate vesti bune pe aici in ultima perioada... clar rasare soarele !!!

va pupam cu drag pe toate, si gashca de bebici !
si o gramada de pupici si pentru aspirante. nu va pierdeti speranta ! bebele vostru va asteapta !!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si din nou... din categoria "no comment":
http://www.gandul.info/2006-06-14/actual/ar_fi_o_nebunie

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Corina , noi am fost in Antalya . De suportat a suportat totul bine : calatorie , caldura(temp era intre 30-36 de grade in acea perioada ) , schimbari . Pe plaja nu stateam mai mult de 11 , dar Stef era la umbra de la 10 . Singura problema a fost mancarea . Desi aveam toate conditiile de a pregati papa bun , copilul meu nu a vrut decat branza , suc de portocale , lapte si doar cate un pic de carnita .
Aissa , si lui Stef i-au aparut cornitele de cand a astat mai mult cu noi si sincer nu inteleg de ce , eu chiar nu il las sa faca ce vrea el . Iar cu macarea patim la fel . Pana sa plecam in vacanta manca bine . De cand ne-am intors mananca o zi da , una nu . Deci noi suntem pe zile .
Voi ce lapte le dati bebeilor mai mari ? Eu mers de la 11 luni pe La Dorna Lady Milk , asa mi-a zis doctora . As vrea insa sa ii dau un lapte un pic mai gras acum .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Silvia....eu inca sunt pe lapte praf, asta poate fi chiar un motiv pentru care mananca prost ca zice lumea ca o satura si o umfla. Sincer...am zis ca dupa mare ma apuc sa ii bag lapte de vaca, ca la mare imi va fi mai simplu sa ii prepar tot praf. Din cate am citit eu pe aici si aiurea...la copii se da lapte GRAS, pentru ca au nevoie de grasimi, deci in nici un caz degresat. Parca cu 3%, daca nu spun prostii. Eu o sa o trec pe Dorna sau Milli, sper sa il accepte.
Cat despre cornite...eu chiar zic ca nu stiu, pe cuvant, cum si unde le-am favorizat. A, ca nu e un copil care sa fie lasat sa planga, asta fiind reprosul cel mai des auzit (ca sar imediat ce scartaie)...nu as zice ca ar fi un motiv de rasfat. Cred ca pur si simplu e varsta, testeaza si ei sa vada ce le merge.

Mergi la inceput

Eu am facut o mare greseala cand am trecul la Milumil3 . De atunci Stef nu a vrut sa bea lapte decat maxim 250 pe zi , in reprize de 70-80ml la o masa . Dupa vreo doau luni de chin am decis sa-l schimb si atunci doctora mi-a recomandat Lady Milk ca este slab si are si Ca si D. L-a primt foarte bine , din prima saptam am ajunj la 450-500 ml , in 2 mese . Am mai citit si eu acum si am vazut ca ar trebui un lapte mai gras , desi medicul zice ca e bun cel pe care il primeste .
La mare am plecat si noi cu un lapte praf -gandind la fel ca tine ca e mai usor . Si nu am avut probleme .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Cat despre cornite , si eu cred ca asta este varsta la care ei se descopera si ne descopera . Eu nu pot sa ma plang , este un copil cuminte in general . Dar ma doare sufletul cand isi rupe coatele sau genunchii , sau isi sparge buza pentru ca trebuie sa mearga singur , sau sa se catare sau sa mute obiectele , pentru ca asa vrea el .
Si va pot spune ca nu exista bucurie mai mare pentru el decat sa il urci in buumm . E cel mai fericit .
In weekend-ul trecut am fost la Sinaia . In timp ce ne plimbam ne-a prins ploaia si am fugit la masina sa las caruciorul (imi era greu sa il duc in hotel ) . L-a asezat Pe Stef pe scaunul din dreapta si m-a dus sa asez carutul in portbagaj . Cand sa inchid portbagajul , vad lampile din spate clipind . Ma uit in masina , baiatul meu era la volan deja . Urc si eu cu greu , pun cheia in contact si incep stergatoarele , se aprind farurile , cd-ul cere codul de siguranta . Totul era in miscare acolo . Am stins eu faruri , stergatoare , dar tot nu reuseam cu pozitiile . Am vazut in final ca butonul de avarie fusase calcat de flacaul meu in timp ce se muta la volan ( eu conduc doar casa , nu si masina , asa ca de unde sa stiu eu unde e avaria ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Flory... bine ati venit acasa! Sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii ... si te asteptam cu poze.

Pepsica sa-ti traiasca Gabriel sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de el.

Simona si pentru tine o , sa-ti traiasca Patricia!
Cat priveste emotiile primei zile acasa... si acum rad cand imi aduc aminte cum stateam si ma uitam la Alex si nu-mi venea sa cred ca in sfarsit e adevarat... cum am stat amandoi (eu si sotul meu) si ne-am uitat toata noaptea la el, iar a dormit pana dimineata fara nici o problema, neintors. Al meu nu a avut nici cea mai mica problema de adaptare inca din prima clipa de cand a ajuns acasa, ba' chiar la juma' de ora dupa ce am ajuns i-am dat sa pape. Mie-mi tremurau mainile rau de nu mai nimeream cu ligurita in castronel, in timp ce el statea cu gurita deschisa asteptand mancarica. E drept ca Alex e un mancacios. Chiar si acum cand e bolnavior - febra, muci la greu si tuse - el totusi mananca foarte bine.
Apropo Cristina... noi n-am scapat de febra nici azi

Cat priveste laptele Silvia incearca sa-i dai mai gras. Eu de exemplu l-am trecut la varsta de 1 an de la praf (Humana 3) la Milli de 3,5% grasime si n-au fost probleme. L-a suportat si organismul foarte bine si chiar ii place si la gust, e un pic dulceag si asa gras... e o minunatie. Doctorii spun ca dupa varsta de 2 ani e bine sa se treaca pe lapte de 1,5% grasime. Apropo Silvia, cat are Stef acum?

Va pup

eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

ce sa mai zic,Corina,sunt asa de deznadajduita...nu stiu cum sa mai procedez,se pare ca cei de la DPC imi afla toate miscarile...ma simt legata de maini...
Pepsica,tu ai luat bb de la Suceava,deci din alta localitatE...invata-ma si pe mine cum ai procedat,te rog
Laura

Mergi la inceput

Boo-boo imi pare rau ca tot are febra Alex. Dr ce a zis? Noi aseara am mers cu ea sa mi-o asculte iar la plamani, pe drum (avem de mers muult , cam 50 de m pana la cabinet) a apucat-o un acces de tuse si cand sa intram mi-a vomitat de la tuse. In continuare mi-a zis ca nu e caz de antibiotic, plamanii sunt curati dar o ineaca mucozitatile. Ne-a dat numele unui orl-ist dar o sa ma mai interesez si eu, o suspecteaza de polipi. Azi vad ca tuseste mai "bine" adica incepe sa se rupa tusea, mucii sunt valuri valuri....ma termina. Mai avem asa putin pana plecam la mare si ea nu se mai face bine odata.
Cat despre masina....alte emotii (cand oi avea eu o zi fara emotii?) ca noi nu avem decat un singur drum facut cu ea, cand am mers anul trecut la munte cu grupul de aici si nu stiu cum va reactiona in masina. Asa...trecand pe langa ea acum e incantata, la cele cateva drumuri in oras facute nu prea a avut stare, inca nu am pus-o in scaun si l-a cam frecat pe Tony in spate. Tot ce ma incanta e ca nu e in grija mea....ca daca io-s soferu' am dadaca la copil.
Rad eu rad, dar chiar am emotii, e cel mai lung drum facut vreodata de mine, plus primul drum cu ea mai maricica...speram sa fie bine.

Mergi la inceput