M-am hotarat....adoptie (37)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Felicitari Corina pentru finalizare! Chiar ca repede...asta a fost si prima mea impresie cand am citit ce ai scris.
Inca o data felicitari!
Cristina si Ale (30.09.2004)
Briantis spune:
Felicitari tuturor care au finalizat adoptia in ultima perioada !
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebicii vostri !
Mama lui Andreiutzu
patri spune:
Corina, m-ai impresionat cat de repede te-ai descurcat. Felicitariiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Abia astept sa pot si eu sa spun ca e gata, eu abia am obtinut plasamentul simplu!
Andreiut, te pupic si las ca trece barbatul peste perioada asta de foame, bine ca e mai grea asta ca durerea fizica...mancaciosule!
Flory mamico, abia astept sa ne scriiii!!!!
Pupici multi multi la toate si toti
why_not109 spune:
buna la toate fetele!
va citesc de mult,dar nu am indraznit sa ma bag in vorba pana acum...dar am nevoie de ajutorul vostru...
am atestat din noiembrie 2005 si am asteptat cuminte sa ma cheme cei de la DPC sa ne dea si noua un baietel...se pare ca asteptarea nu ajuta la nimic...cei de la noi din judet se misca foarte incet cu rezolvarea dosarelor...daca ma puteti ajuta cumva...poate in alte parti ale tarii sunt bebici dornici sa-si gaseasca parinti...
va multumesc din suflet
Laura
urziceanu spune:
Multumim pentru gandurile voastre bune!Norocul nostru a fost ca am intalnit oameni cu simt de raspundere care au facut ca totul sa fie facut la timp si corect.Dupa atata suferinta acuma ne putem bucura si noi in sfarsit.Va doresc numai bine si sa dea Dumnezeu sa reusiti si voi si sa fiti la fel de fericite ca si noi.O sa pun poze noi sa vedeti ce fetita mare suntem.Sper sa am timp sa o mai pozez pt ca are atata energie in ea si vrea numai afara.Eu sunt "baba",intelegeti?(sa stie ea ceva?)Adi este super fericit ca el este "tata" iar eu"baba"Vorbeste la telefon si da din cap exact asa cum fac eu...este o mica maimutica.
Patri ,ce mai face micuta ta?
Corina si maya
aissa spune:
Why not....nu mai sta dupa ei ca mai ai putin si-ti expira atestatul, pune mana, mergi in spitale, mergi peste ei la DPC si intreaba ce copii au la maternale, mergi in alte orase. Asa prin altcineva va fi foarte greu sa gasesti un copil, cel mai bine va veti descurca voi, cand te dau afara pe usa intri pe geam si tot asa....
Mult succes!
Noi suntem racite....
Cristina si Ale (30.09.2004)
simona dragusin spune:
Fetelor...GATA !!Cu ajutorul lui Dumnezeu dar si cu sprijinul vostru: SINT MAMICA !!
Sufletul lui mami e in sfirsit acasa .Sint f emotionata si-mi curg lacrimile pe obraji si nu le pot opri.Am intrat doar sa va spun,dar o sa revin cu amanunte...cind o sa-mi revin si eu.SIMONA
Briantis spune:
Felicitari Simona !Sa traiesti mamicooo !
Sa-ti traisca bebeul !
Ps :zi-ne macar ce varsta are .
Mama lui Andreiutzu
Alexa Ioana spune:
simona
in sfarsit !!! ma bucur din suflet pentru voi !!!
un pusi mare mare de tot de la alexa pentru sufletelul tau drag !
alexa si mami