Lavinia Milosovici a primit sprijin la Surprize :)
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
Ma bucur si eu din suflet pt Lavinia .Sa dea Dumnezeu ca micuta ei sa-si revina!
Stie cineva cind se transmite "Surprize,Surprize"in reluare?Tare mult mi-as dori sa o vad si eu!
Multumesc!
Alina
Roxali spune:
Bafta amindoua...si nu in ulutimul rand sanatate anonimului,imi pare rau ca nu am putut viziona.
Gabriela19 spune:
Multa sanatate ii doresc Denisei!!
Alina, din cate stiu eu Reluarea Surprizelor se transmit Luni dimineata pe TVR la ora 9 (a Romaniei 10 )dar ca sa fii mai sigura uiata-te pe www.tvr.ro la programe si vei vedea exact.
cl spune:
Eu nu ma uit la emisiunea aceasta, recunosc. Am nimerit din intamplare, chiar cand era Lavinia. Curiozitatea m-a impins sa urmaresc si m-am bucurat pentru ea.
Eu cred ca Witchie stia ca Laviniei i se pregateste ceva la Surprize (poate chiar ea sa le si fi soptit ceva, cine stie?) si de aceea a scris aici ca fetita Laviniei nu are probleme. Nu putea sa dezvaluie nimic. Dar poate ca ma insel, numai Witchie ne poate lamuri .
Claudia
Witchie spune:
Nu, nu fac parte din conspiratia surprizelor:) eu chiar am vorbit cu Lavinia si ce am scris atunci la topic era chiar ce mi-a spus ea. Imi pare rau sa va dezamagesc, n-am informatii din interior.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
cl spune:
quote:
Originally posted by Witchie
...Imi pare rau sa va dezamagesc...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
Cu vocea ta? N-ai nici o sansa .
Claudia
Oana spune:
Atunci ce sa intelegem, ca Lavinia a preferat sa primeasca ajutor de la "Surprize, surprize" decat de la forumul "desprecopii"?
De ce i-a spus lui Witchie ca totul este bine cu fetita ei?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
akella spune:
Ii doresc multa putere Laviniei si recuperare grabnica fetitei ei! Sunt foarte interesata de cum va decurge tratamentul in China, pentru ca si fetita mea este in aceeasi situatie: nascuta prematur, la 7 luni, medicul n-a intervenit decat la mai bine de 12 ore dupa fisurarea membranelor (nu s-au rupt de tot, dar lichidul curgea putin cate putin), hemoragie cerebrala datorata hipoxiei... Acum fetita mea are 4 ani si 2 luni, inca nu sta foarte bine in fundulet si nu merge. Nici noi nu ne permitem tratamente si interventii in strainatate, mergem doar la Budimex, la kinetoterapie...
aschiutza spune:
Fetelor, eu cred ca stiind ca aici sunt oameni obisnuiti, cu probleme, cu familie, a preferat varianta Surprizelor si s Anonimului donator si v-a lasat sa dati banii la alte cazuri, unde oamenii fiind necunoscuti au mai putine sanse sa primeasca bani.
Poate ca internetul si ideea de forum au speriat-o si a preferat o varianta pe care o cunoaste.
E alegerea ei si oricare ar fi motivele, trebuie sa o respectam .
Ma bucur ca micutza va primi ingrijiri cit mai bune !
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Happiness_4_us spune:
Asta de surpriza. Doamne ajuta sa decurga totul bine cu tratamentul!
Nana Motoc
Nunta noastra!