HELP!...Torticolis

HELP!...Torticolis | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

De trei zile am Torticolis intr-o forma destul de puternica...gatul si spatele pe partea stanga imi sunt anchilozate si orice miscare e o durere cumplita...practic nu pot face nimic..probabil am dormit intr-o pozitie incomoda...sau m-a tras curentul..
problema este ca duminica sunt nasa de botez...si nu stiu ce pot face sa-mi treaca asa urgent!
Stiti cumva niste remedii.."minune"?

Am luat aspirina...paracetamol..mi-am facut masaj cu fastum gel...si alte solutii..si nimic...

Va multumesc!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Si eu am avut asta iarna, e groaznic si te inteleg. Mi-a trecut cu Voltaren-2cps/zi. In patru zile nu am mai avut nimik. Pentru amelioarare de moment, o perna electrica.Sper sa-ti foloseasca!

Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daca ai vreo babuta care stie sa "traga" si esti in stare sa suporti, trece intr-o juma de ora, cu un masaj bine aplicat. Bafta!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ia si un miorelaxant:Mydocalm 150 mg, 1tb/zi+antiinflamator pe gura si local;si pune-ti ceva cald, un shal ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Cu ani in urma am patit-o si eu,nu puteam nici respira cum trebuie ca urlam de durere.
Prietena mea ,care din pacate nu e in tara,dar e asistenta, mi-a facut o injectie,si in cateva ore n-am mai avut nimic.Intreaba deci un medic ,poate afli cum se numeste injectia minune si scapi mai repede.
Nu cumva sa faci masaje!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Multumesc tuturor pentru sfaturi!
Inca sunt in stare acuta...la botez a fost mai bine ca am luat aspirina...e singura cu care ma mai lasa...
masajul nu-l suport...si dupa...ma doare mai tare

cred ca o sa ma duc la un medic sa-mi faca o injectie ceva...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soarel spune:

Buna seara tuturor. Am o problema serioasa de sanatate, cel putin asa o consider eu. Am deja 2 luni de cand ma chinuie un torticolis. Problema este ca durerea aceea insuportabila din spate s-a prelins pe bratul stang, am furnicaturi in degete iar inelarul si degetul mijlociu sunt amortite si nu mai am putere in mana, practic lucrez cu o mana. Problema este ca sunt pe un vapor(petrolier) si nu avem personal medical. Sunt speriat ptr. ca nu stiu cat de grava este situatia si nici nu prea am ce sa iau(medicamente) iar la uscat nu am cum sa ajung. Daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema, i-as fi recunoscator daca mi-ar spune daca si cum s-a vindecat. Nu torticolisul ma sperie ci durerea care s-a lasat pe mana stanga. Astept raspunsuri. va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am avut de 2 ori si era cumplit mai ales noaptea pt ca nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta./....am facut infiltratii si acupunctura. Mydocalm si Ketonal...dar pina nu dispare el de la sine cred ca mare lucru nu poti sa faci.....In orice caz e foarte nasoala durererea. De atunci sunt foarte sensibila mai ales la frig si curent si ma pazesc cit pot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soarel spune:

Buna seara, am revenit pe forum. Trimit cu greutate acest mesaj deoarece ma incomodeaza un guler pe care il port in permanenta la sugestia medicului.Am reusit pana la urma sa ajung la medic intr-un port in Franta si sa-mi spuna in urma investigatiilor ca am hernie cervicala de disc C6,C7.Pe langa guler mi-a prescris si un tratament medicamentos cu prednison si inca unul de-al lor, dealtfel foarte puternice amandoua.Deci torticolisul cu prelungirea durerii pe brate si amortirea primelor 3 degete anunta o serioasa afectiune a coloanei cervicale.Cine s-ar fi gandit? Daca nu voi raspunde pozitiv la tratament, voi fi nevoit sa suport o operatie pe cervicala.Deci atentie! nu neglijati torticolisul care se repeta.
Sanatate si multumesc Angelinnei pentru raspuns si sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu iara am facut torticolis...a 3 =a oara....acuma zac de 4 zile in pat cu o gripa urita si febra care nu vrea sa scada..toate ma dor, ba mi-a mai intepenit si gitul/...nu mai pot sta deloc in pat simt ca mi se rupe spatele. Asa ca ma simt ingrozitor...si astept sa treaca aceste dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna tuturor,

Fac foarte des torticolis, pe aceeasi parte. Acum de la transpiratii si nitel curent am facut din nou, a doua oara in 3 saptamani.
Ce sa fac sa nu se mai repete?
Un medicament minune?

Multumesc

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput