Ce parere aveti de MONICA GABOR si IRINEL COLUMBEA
Raspunsuri - Pagina 9
cait spune:
quote:
Originally posted by sirod
...si legatura cu 'artele/'?...intreb si eu...
DORIS cu doua minuni
Chiar ca este o buna intrebare.......
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Maria I spune:
quote:
Originally posted by nepotzica
prostimea vrea sa vada manele si handicapati
HANDICAPÁT, -?, handicapa?i, -te, adj., s.m. ?i f. 1. (Persoan?) care are o infirmitate. 2. (Persoan?, echip? etc.) care este în dezavantaj într-o întrecere (sportiv?). – V. handicapa.
Esti sigura ca asta vrea "prostimea" sa vada?
Avem un moderator prin preajma?
silvi_2005 spune:
Chiar acum e la Tv , am vrut sa ma uit avand in vedere comentariile voastre dar e Totul despre sex pe Prima tv...si nu renunt la el pt o prostie . I-am vazut prin Paris..chiar e micutel rau pe langa ea...saracul.
poze
Artemis1578 spune:
Emblema de la patiseriile "gogoasa infuriata" va este cunoscuta??? Ia priviti un pik la Viri.
Pfuuuuuuuu, de-aia mi se parea ca-l stiu de undeva!
Anka si Ubitu (26.06.2004)
Alfio spune:
irinel se pregateste de nunta.In familia columbeanu se vor serba concomitent 3 evenimente
1.monica ia bacu
2.casatoria lor din dragoste profunda
3.si iesirea la pensie a dlui virinel
adi_dalma spune:
Primul meu impuls (de fata buna) ar fi sa zic : daca se iubesc, ce conteaza varsta!!???
Dar de fapt si de drept, invidioasa si rea cum sunt, oscilez intre urmatoarele:
- pedofilie;
- prostitutie;
- exchibitionism;
Dar ce stiu eu...
daniela_b spune:
Dintre toate lucrurile ( si sint multe!) care ma enerveaza cind ma uit la televizor, cel mai rau e ca din cauza acestui tip de emisiune si nu numai, multe dintre fetite nu mai vor azi sa se faca doctorite ci fotomodel sau cintareata sau gagica de boss si multi baietei doresc sa devina fotbalist sau hip-hop-er sau, in cele mai negre cazuri, manelist!
Desigur, eu pot sa ocolesc sa privesc aceste balti cu noroi (le-am numit aici pe emisiunile tip "Iri+Moni se plimba, lumea se uita la ei cum se plimba, hai c-a mai trecut o seara plictisitoare!") dar ce ne facem cu cei care sint distrati de asemenea emisiuni (si sint mult prea multe!!!!!PREA MULTE!)
Unde sa protestezi? Unde sa scrii? Si daca o faci, cine te baga in seama?
Oameni buni, nu va mai uitati la asa ceva si invatati si pe altii sa nu o mai faca! Doar cu ignoranta urmata de scaderea audientei aceste emisiuni dispar...
Din pacate, ele continua sa faca valuri pentru ca si daca protestezi, tot o reclama buna e pentru ei.
Asa ca daca va doriti ca aceste subculturi sa dipara, ignorati-le!
Va rog!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
adi_dalma spune:
Ca dreptate ai...
Putem ignora sau nu. Din pacate avem copii si trebuie sa ne cunoastem inamicii... subcultura, banu castigat usor, promiscuitatea (poleita sau nu) si de ce nu MINCIUNA.
Eu incerc sa mi deschid mintea si pentru asa ceva. Habar nu am ce va vrea fiica mea sa faca cu viata ei. Si trebuie sa fiu in stare sa o sustin, nu? Pana acum mi-am permis sa fiu nitzel elitista.. de acum invat sa ma adaptez.
Desigur lupt sa i asigur copilului meu ce (consider eu ca ) este mai bun: curatenie (inclusiv sufleteasca), principii de viata (cinste, prietenie, droste), muzica buna, curaj, fair play etc etc etc.
si sincer, mi am pierdut cateva minute uitandu ma la perversiunea de reality show cu cei 2... OK : ei vor sa castige bani, masele vor sa se plictiseasca impreuna cu ei....
Ufff macar Big Brother, Schimb de mame sau alte show uri similare macar sunt interesante ca arata reactiile oamenilor la stres, schimbare etc etc ... Ce fac ei ce arata???!!! cum sa ne pierdem timpul si sa mimam amorul neinteles. HA HA HA