Astazi are loc deschiderea festivalului de la Cannes la care va patricipa si un roman, cu filmul: Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii.
Ce parere aveti, are vreo sansa?
Nana Motoc
Pai a luat premiul la Sundance si aia sint mai gomosi, sigur ca ia si la Cannes (astia se "prind" mai repede).
Cica aseara a fost da Vinci Code si francezii au ris cu lacrimi taman la scenele tensionate.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Cu permisiunea voastra si pentru toti cei care iubesc lumea filmului, cateva poze proaspete... foarte proaspete... impreuna cu un gand bun si o raza de soare de la Cannes.
Lulu
Festival Cannes
Continuare festival Cannes
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Am vazut si eu pozele. Multumim lu.more. Daca mai ai ceva noutati de la festival sa ne spui si noua.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
http://www.hotnews.ro/articol_73028-Cristian-Mungiu-favorit-la-Cannes-cu-filmul-%27%274-luni-3-saptamani-si-2-zile%27%27.htm
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,