Carte verde masina pt. concediu

Carte verde masina pt. concediu | Autor: furni

Link direct la acest mesaj

Daca vreau sa merg in Grecia, unde fac cartea verde, cand si mai ales ce documente imi trebuie ?

Va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Poti sa o faci si acum, la orice firma de asigurare (de ex. la Udriste sunt o groaza de chioscuri), sau chiar la iesirea din tara; iti trebuie talonul masinii.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Daca ai asigurare CASCO la masina, fa-ti cartea verde la aceeasi firma la care ai asigurarea. In acest fel, CASCO este valabil si in afara granitelor.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Atentie!

Unele societati de asigurari (Allianz de exemplu) prelungesc gratuit CASCO extern daca ai CASCO intern la ei si iti faci si cartea verde tot la ei.

In alta ordine de idei, vedeti ca de la anul polita RCA va tine loc si de carte verde, asa ca atentie unde o faceti; de asemenea, daca aveti deja in vigoare o polita RCA, trebuie sa notificati asiguratorul cu 30 de zile inainte daca intentionati sa il schimbati, altfel acesta o va prelungi automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

La Allianz am CASCO !

Marea problema este ca nu am talon la masina. L-am pierdut. Si mi se scoala parul cand ma gandesc ca trebuie sa-l fac! Speram ca nu-mi trebuie dar poate mi-o face in baza CASCO sau a cartii tehnice (?!?!), sa intreb la Allianz.

Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai si cum pleci fara talon, chiar daca iti face asigurare?

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Nu stiu, cu tupeu. Am demarat procedurile (luni imi da dovada de la Circa), apoi Urdiste etc. Daca reusesc pana plec bine, daca nu...

Mai mult, nici barbate-miu nu are carnet (ca l-a pierdut odata cu talonul, adica de 1 an 1/2). Stiu, suntem nesimtiti!

Pa.

Mergi la inceput

Auziti, dar ca sa-ti faca talonul e obligatoriu sa arati ITP-ul sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Of!

Fara talon nici nu cred ca mi-as pune problema sa ies din tara.

ELIBERAREA UNUI DUPLICAT AL CERTIFICATULUI DE INMATRICULARE

Documente necesare:
Cartea de identitate a vehiculului (nu este necesara in mod obligatoriu folia de secretizare)
Fisa de inmatriculare dactilografiata si semnata de proprietar (si stampilata in cazul pers. juridice)
Vechiul certificat de inmatriculare deteriorat. In cazul furtului ori pierderii certificatului de inmatriculare este necesara dovada de publicare in Monitorul Oficial al Romaniei a declararii nulitatii.
Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare
Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
Dovada de efectuare a inspectiei tehnice periodice in termen de valabilitate. In lipsa acesteia se poate da curs solicitarii fara a se inscrie nimic in anexa noului certificat de inmatriculare.
In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
Pentru solicitarile persoanelor juridice, mai sunt necesare si urmatoarele acte:
adresa inregistrata de solicitare, cu indicarea delegatului autorizat sa depuna si sa ridice documentele de circulatie;
copia actului de identitate al delegatului;
copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului.

Sursa: http://www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html

Mergi la inceput

Bine, bine, m-ati mobilizat: am fost aseara la Udriste si nu-mi trebuie ITP valabil pt. emiterea talonului. Acum plec la Cec, Udriste si luni la M.Of.

Alergatura naibii. Si, cu ocazia asta facem si carnetu',

Asa pot avea curaj sa plec ?

Mergi la inceput

Multumesc pt. info.

Mergi la inceput