tauroaice (16)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_tx spune:
quote:
Originally posted by ina78
Bine v-am gasit!!!
Va urez o zi buna!
Sa facem prezentarile: sint o "adolescenta" de 28 ani si ma documentez in vederea devenirii o "tanara" mamica.
Am observat ca mare parte din voi sinteti deja mamici, voiam sa va intreb: la ce varsta ati conceput copilul?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Ina bun venit.
hihihi eu la 40 mezinul,iar din prima casatorie la 22 si 24.daca as mai fi o data tanara nu as mai face asa devreme dar asa a fost sa fie-tinerete fara minte.
Stinu spune:
Buna fetelor !
Uite ca a venit si vara dar parca prea am sarit din cizme in sandale ,de unde acum doua saptamani ne daduse din nou drumul la caldura acum e foarte cald .
Ina eu l-am avut pe Vlad la 27 de ani ,deci nu foarte devreme !
Va pup si va urez o zi buna ,Iustina
Eftimie C. spune:
Buna tauroaicelor, salutare Ina.
Pe Edi l-am conceput la 25 de ani, dar sunt de acord cu Andreea, ca daca s-ar da timpul inapoi, as mai astepta macar pana pe la 28-29 ani.Cu o conditie MAJORA; sa iasa tot EDI
Spun asta chiar daca noi ne-am dorit mult o fetita
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
gabibarta spune:
Andreea, nici nu stiam ca mai ai inca doi copii...
Ina, eu i-am nascut la 30 si 35:)
Eftimie C. spune:
GabiBarta, i-ai facut numa-bine.Asa-i ca-s reusiti?
cgaby spune:
neatza.
eu l-am nascut pe stef la 25, dar daca ar fi s-o iau de la capat, tot asa as face! poate chiar mai devreme! asa ca nu m-am invatat minte!
pupici si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Danelutza spune:
buna dimineatza
Ina bun venit in rindul nostru. Eu am doar o fetitza, am nascut-o la 38 de ani, deci... atunci a fost socorul si norocul
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ruxandra_sb spune:
Prima oara pe la 27.
Initial, mai ales imediat dupa nastere cand am dat de greu, am crezut ca m-am grabit un pic. Dar, din contra, a fost taman bine.
Andreea, mai dar ce mamica eroina esti !! Felicitari !!
Any, si eu faceam la fel, cand eram mica ... pana la urma mi-a trecut ..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Madamsadamy spune:
N-am mai intrat de cateva zile, asa ca ...LA MULTI ANI sarbatoritilor, sa creasca frumos flacaul si sa aiba parte numai de gagici buneeeeeeeeee.
Ina 78 bine ai venit, si eu tot din C-ta si eu tot pe 27.
Ma bucur tare mult ca afara e cald si gata cu haine cu maneca si toate cele.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Eftimie C. spune:
Madamsadamy, Ina, mi-ati facut dor de mare , desi prefer racoarea muntelui.Cred ca vreau concediu; mai ales ca al meu sot e deja de 2 saptamani in concediu si mai are una .Il iau si eu in august.Atunci mai are si el 2 saptamani si plecam...pe drumuri de munte/mare