tauroaice (16)
Raspunsuri - Pagina 15
andreea_tx spune:
Madamsadamy si eu ajung in Constanata in vara asta nu stiu sigur perioada dar te anunt atunci aproape si poate ne intalnim sa ne cunoastem.noi avem gazda aproape de spital,nu stiu cum ii zice si e ceva cu armata prin aproipiere.
ruxandra_sb spune:
Gaby, tinem pumnii sa treaca repede si sa fie bine.
Asa in mare, operatia nu-i cine stie ce (a facut-o nepotica noastra acu un an), dar pe mine ma ia cu frica numai cand ma gandesc..
Stefan multa, multa sanatate!!!
Ne gandim la voi!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ina78 spune:
Multa sanatate copiilor!!!
Madamsadamy - ne vedem si face-to-face daca vrei... intr-o zi...
o zi buna tuturor!
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by cgaby
alexandra - mai usor cu berea!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Pai eu am baut din aia fara alcool de costa 60.000 doza (mama, si ce de mici as fi luat cu banii aia )
Succes azi la operatie si multa sanatate lui Stef!
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Madamsadamy, mi-ai facut o de o baie in mare noaptea.Ce zici, ne intalnim in valuri? Anul trecut am iesit un grup mare la plimbare pe faleza, noaptea;eu si sotul ne-am aventurat intr-o baie nocturna.La care prietenii nostri au spus ca suntem nebuni de legat.Isi faceau cruce, se mirau, strigau la noi sa avem grija....Pana la urma ne-au acompaniat (chiar si cei care nu aveau costumul pe ei ).Acum daca vorbesc cu ei de mare, spun ca prima data vor sa faca o baie noaptea
Lexi, ce facusi mama?Ai dat de baut la bb?
Gaby, succes la operatie lui Stefan si recuperare rapida Sa ne dai vesti.
Fetelor si Edi e racit tare si sunt foarte speriata de febra care creste-scade-creste.Azi trebuie sa ajungem la dr.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
cgaby spune:
buna. am scapat!
avea polipii infectati rau. bine ca l-am operat. gata. acum suntem acasa. n-a fost cine stie ce, dar emotii exista! a fost ametit toata ziua si plangacios..a vomitat...dar a trecut!
hai ca deschid (tot eu) un nou capitol!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)